Samsung sínes LED: változtatható fényszög és színhőmérséklet

Utoljára frissítve: 2019 február 20, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek

Samsung chippel szerelt professzionális track lámpatestek mustrája

 

A V-TAC újabb költséghatékony sínes lámpával rukkolt elő, amely az eddig látott legmagasabb mutatókkal rendelkezik. Emellett olyan funkciókkal is ellátta ezeket, amik lehetővé teszik, hogy a lámpánk évek múlva is alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó igényeinkhez.

Pro Series 

A V-TAC által gyártott új terméksorozat egyre gyorsabban gyarapszik, hála a Samsung chipek széles skálájának. Korábbi cikkünkben már szó esett a technikai paraméterekről és ezek előnyeiről, valamint minőségbeli növekedést ígértünk, és íme. A gyártó szemmel láthatóan nagy becsben tartja az új csipjeit, és egy remek sínes LED lámpa vázat épített köré, ami ki fogja állni az idő és a felhasználók próbáját. Lássuk hát. 

3 fázisú sínes lámpatestek 

Mi a különbség az 1 és a 3 fázisú lámpatestek között? 

1 fázisú sínes LED lámpa világítási rendszer
1 fázisú sínes világítási rendszer

Az 1 fázisú sínben (vagy 1 körös sínben) az elektromosság két vezeték - a fázis (L) és nulla (N) - között halad. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a a sínbe szerelt lámpatesteket egyszerre tudjuk fel- vagy lekapcsolni. 

 

 

3 fázisú sínes LED lámpa világítási rendszer
3 fázisú sínes világíási rendszer

 

A 3 fázisú sínekben három darab fázis (L1, L2, L3) vezetéket lehet külön összekötni a nulla (N) vezetékkel. Ahogyan az sejthető, ezek 3 külön áramkört alkot(hat)nak, melyeket így már külön tudunk kapcsolni. Ehhez egy öt eres vezetékre is szükség lesz. Természetesen ha ezeket ugyanarra a fázis vezetékre (L) kötve egy fázisúként fognak viselkedni. A különbséget (1 és 3 fázisú lámpatestek között) ránézésre a kapcsolóból tudjuk megállapítani, amellyel az áramkörök között válthatunk attól függően, hogy épp melyikre szeretnénk az eszközt csatlakoztatni. 

Bekötési rajz

Ez a variálhatóság nagyon hasznos az olyan üzletekben vagy galériában, ahol a kiállított darabok és az elrendezés gyakran változik. 

 

Sínes lámpatestek változó üzleti interiőrben

 

Fényerőszabályzás, színhőmérséklet szabályzás állítható sugárzási szöggel

A felszerelése nagyon egyszerű, a rögzítés kellőképp stabil. A fényerő dimmelhető, a sugárzási szög változtatható a lencsét körülvevő gyűrű segítségével. A színhőmérsékletek között egy 3 állású kapcsolóval választhatunk. A fényereje valamivel alacsonyabb a harminc wattos elődjénél, azonban ez senkinek sem fog hiányozni - egy ~18 méterre lévő falfelületet könnyedén bevilágított 60°-os sugárzási szöggel is -, a  színvisszaadási indexe viszont kiemelkedően magas (CRI>95), és miután visszatért a látásom, ezt meg is erősíthettem. Mivel kifejezetten erős a benne lévő Samsung chip, ezért azt javaslom, hogy használjunk mellé triac dimmert. Főleg akkor, ha a kisebb terekben szeretnénk az eszközt felszerelni. Hamarosan alá fogjuk vetni egy részletes műszeres vizsgálatnak, addig is a fényéről röviden ennyit. 

 

Változtatható fénysugár

 

Az alacsonyabb Wattitás előnyei - a takarékosság és hatékonyság mellett - néhány órányi tesztüzem után kezdenek megmutatkozni. 18 Watt ugyan nem tűnik soknak, de COB LED estén ez igenis elég magas. A váz vörös izzása helyett viszont csak melegszik a lámpatest. A köpenybe épített passzív hőelvezetés teszi a dolgát, a hátlap és a műanyag gyűrű a lencse körül teljesen hideg maradt.

5 év
1450 lumen
60°
Fekete
3 fázisú
22 290 Ft
5 év
1450 lumen
60°
Fehér
3 fázisú
22 290 Ft

Az elsődleges felhasználók természetesen az üzletek és kiállítótermek, de az otthonunkban is kiváló szolgálatot teljesíthet. A nagy belmagasságok nem okoznak az eszköznek akadályt, valamint a műtárgyaink is élénkebbé válnak, hála a magas CRI-nek. 

 

Sínes lámpatestek otthoni interiőrben

 

Videó a jelenleg legtöbb szolgáltatást nyújtó sínes LED lámpákról

Az alábbi videóban bemutatjuk az új sínes LED lámpák szerelését, illetve a színhőmérséklet és a világítási szög változtatását.

 

<

 

Ajánlott termékeink
1.
Kifutó!
Garancia: 6 hónap
2700 lumen
24°
Fehér
3 fázisú
Simple Pro sínes LED lámpa, fehér - 30W (24°) meleg fehér, bemutatótermi darab
30 Watt Meleg fehér
Raktáron: 1 darab
Ár: 17 790 Ft /darab
2.
Garancia: 5 év
2700 lumen
24°
Fekete
3 fázisú
Simple Pro sínes LED lámpa, fekete - 30W (24°) hideg fehér
30 Watt Hideg fehér
5-7 munkanapon belül
Ár: 27 890 Ft /darab
3.
Kifutó!
Garancia: 6 hónap
2700 lumen
24°
Fekete
3 fázisú
Simple Pro sínes LED lámpa, fekete - 30W (24°) meleg fehér, bemutatótermi darab
30 Watt Meleg fehér
Raktáron: 1 darab
Ár: 17 790 Ft /darab
4.
Garancia: 5 év
2100 lumen
24°
Fehér-fekete
3 fázisú
Stripe Pro sínes LED lámpa - 25W (24°) hideg fehér
25 Watt Hideg fehér
5-7 munkanapon belül
Ár: 13 290 Ft /darab
Vásárlói képek
Sínes lámpák fürdőszoba üzletben, termék- és árumegvilágításhozSínre szerelt LED világítás cipőbolt megvilágításáhozSínlámpa és gerenda cipőboltban Cipőbolt fa gerenda dekorációvalCipőüzlet természetes hatást idéző gerenda dekorációvalHa nincs mód a valódi fa gerendák felhelyezésére, a könnyebb súlyú PU gerendák is jók! Sínrendszeres LED világításBelső tér díszítése fa gerendákkal, mellette sínrendszeres LED világításMennyezeti dekoráció fa gerendákkal, és kiemelő világítás sínes lámpákkal Bevásárlóközpont belső világítás Cipőüzlet berendezése rusztikus-loft stílusbanRusztikus-loft stílusú üzlet sínes lámpákkal, tégla mintás burkolattal, fém díszekkel

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

19 év szakmai tapasztalat
789.800+ elégedett vásárló
480.300+ raktáron lévő termék
205.500+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése