Kábelcsatorna takaró díszléc KCS-02 (25x50 mm)

6. / 30.

Termékleírás

Ár:
686 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

Kábelcsatorna takaró díszléc KCS-02 (25x50 mm)
GyártóANRO
AlapanyagXPS (zárt cellás polisztirol)
Díszléc kiállás25 mm
Díszléc magasság50 mm
Szálhossz1.25 méter

A megadott méretek a belső méretet jelentik, azt, hogy mekkora kábelcsatornát tud a takaróléc elfedni. Az anyagvastagság 8-15 mm.

ANRO Polisztirol kábelcsatorna takaró díszléc - KCS-02

Kábelcsatorna takaró díszléc KCS-02 (25x50 mm)

Az ANRO polisztirol kábelcsatorna takaró díszlécekkel könnyedén eltakarhatóak a különböző, szabványos vagy egyedi méretű műanyag kábelcsatornák. A kábelcsatorna takaró díszléc méreténél mindig a takaróléc belméretét adjuk meg, ekkora méretű csatornát lehet az adott léccel eltakarni. Az anyagvastagság típustól függően 8-12 mm.

Természetesen ezt a díszítőelemet is le tudjuk egyedi méretben és profillal gyártani, ha a webáruházban felsoroltak nem megfelelőek.

Tetőtéri és élvédő dísz képek, ötletek

Tetőtéri lakás és álmenyezeti világítás ANRO profilokkalTetőéri helyiség felújítva, kifestveSpotvilágítás tetőtéri helyiségbenDíszkővel burkolt gipszkarton fal gipsz spottal megvilágítvaKényelmes és hangulatos nappali természetes színekkelParkettaszegély méreteinek ellenőrzése beépítés előttMéret ellenőrzés beépítés előttAz L alakú műanyag élvédő a fal sarkának védelmét szolgáljaSzoba fővilágítása gipszkartonba épített lámpákkalA gipszkarton doboz alja műanyag élvédővel van lezárva, így még tartósabbak az élek!Díszes spotlámpakerettel is szépíthetjük a plafont!Gipszkarton sziget 8 darab spotlámpávalNappali mennyezeti hangulatvilágítássalNappali mennyezete zöld RGB LED világítássalNappali plafonja mennyezeti burkolólappal fedveTükör keretezés klasszikus módon dekorlécekkelFaldekorálás polisztirol holker lécekkelPlafon és oldalfal találkozási pontjába ragasztott sarokléc
Kábelcsatorna takarás

Kábelcsatorna takarás

4 hozzászólás

2008. január 22.

Kábelcsatorna takaró díszléceink választékát 2 új típussal bővítettük. Az új takaró díszlécek szimmetrikus mintázatúak, így könnyen kialakíthatóak a csatorna elágazásánál szükséges sarokelemek is.

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Szabóné Gyüker Ildikó! Mindenképpen a falhoz, lévén ekkor kerül leglettelésre a díszléc és a fal találkozásra, így hézagmentes lesz a csatlakozás. Persze a kábelcsatorn… Tovább »

Tályai Gábor - 2011.08.01. 08:02

Beltéri díszléc beépítése

Beltéri díszléc beépítése

108 hozzászólás

2007. június 19.

Az ANRO, Marbet és Bovelacci által gyártott polisztirol díszlécek beépítési útmutatója

Utolsó hozzászólás:

Értem,köszönöm! Azt hittem egyszerű lesz,de hát nem. így már nem is olyan olcsó mulatság! Majd találok rá megoldást. Köszönöm! Tovább »

Bördös Attila - 2017.05.08. 20:18

Link: Kábelcsatorna takaró díszléc KCS-02 (25x50 mm)
Kategória: Tetőtéri és élvédő dísz » XPS (zárt cellás polisztirol) » 1.25 méter » Kábelcsatorna-takaró
Cikkszám: KCS-02 (25x50 mm)
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 62 gramm

Asztali nézet megjelenítése