V-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér Neo

1. / 190.

Termékleírás

Ár:
3 093 Ft
darab
5 darab vásárlása esetén
-5% kedvezmény!

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

V-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér Neo

Nagyítható képek

V-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér NeoV-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér NeoV-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér NeoV-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér NeoV-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér NeoV-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér NeoV-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér NeoV-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér Neo

Vásárlói képek

Sötétedés után barátságosabbá tehetjük a kertet fényekkel, pl. LED reflektorralLED-es kerti világítás éjszakaKerti dekorációs világítás 10 wattos LED reflektorralKerti tipegő megvilágítása LED reflektorokkalUdvar, kerítésfal és járda megvilágítása ledes reflektorokkalKerítés menti világítás LED fényvetőkkel

Energiacimke

V-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér Neo
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED reflektor kategóriában találhat.
GyártóV-TAC (SKU 5351)
ANRO azonosító9952
Garancia idő2 év
Súly532 g
Feszültség 230V~ 50/60Hz
Fogyasztás 10 Watt
Fényerő 800 lumen (80 lm/W)
Színhőmérséklet Meleg fehér (~3200 K)
Élettartam 20 000 óra
LED típus 1 db 10W COB panel
LED sugárzási szög 120°
Vízvédelem IP65
Méretei 115 mm x 85 mm x 85 mm
Mért megvilágítás 150 cm-ről 251 lux

Új belső felépítéssel rendelkező 10 Wattos LED reflektor, megnövelt fényerővel. Az előző kiviteleknél egy kicsit magasabb árú, de cserébe magasabb mérhető fényerővel elérhető változat.

10 Wattos COB LED panellel szerelt fényvető, extra kompakt. A termék alkalmas a ~75-100 Wattot fogyasztó halogén reflektor kiváltására, alacsony hőtermelés mellett, akár 90%-al alacsonyabb energiafogyasztással! A LED reflektor kültéri üzemre, akár időkapcsolós, alkonykapcsolós, vagy mozgásérzékelős használatra is, kapcsolgatások számára teljesen érzéketlen!

Használhatjuk kocsibejáró, üzletbejárat, belső kert, udvar, garázs, műhely megvilágításához is, beltérben-kültérben egyaránt. Masszív házban, grafit színű burkolattal. A reflektoron felfogató konzol is van, ezáltal egyszerűsödik a homlokzatra, oldalfalra, egyéb felületre történő felszerelése. A ledes reflektort bekötőkábellel, de dugvilla nélkül szállítjuk!

LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér Neo


Halogén, kompakt, fémhalogén és LED reflektorok fényereje

A halogén reflektorok, fényvetők lassan már teljesen kiszorulnak a piacról az energiatakarékos társaik miatt. Érdemes elgondolkodni a hagyományos reflektorok cseréjén, illetve új kivitelezésnél már azonnal valamelyik energiatakarékos fényvetőbe, pl. kompakt fénycsöves, LED vagy fém-halogén reflektorba fektetni.

Az alábbi képen megtekinthető a különböző típusú reflektorok (reflektor fényforrások) energiahasznosítása, azaz, hogy 1 Watt befektetett energia mellett mekkora fényáramot (lumen) kapunk.

Halogén, kompakt, fémhalogén és LED reflektorok fényereje

A fenti ábrából látható, hogy már a legolcsóbb kompakt fénycsöves reflektorok használatakor is minimum 50%-al alacsonyabb lesz a világításra fordított energia költségünk, melyet tovább csökkenthetünk, ha LED-es vagy fém-halogén (MH, CMH) lámpás fényvetőbe invesztálunk.

Reflektor típus (+) Előnyök (-) Hátrányok
Hagyományos halogén - Alacsony beszerzési költség
- Mozgásérzékelős használatra alkalmas
- Magas fogyasztás (min. 100W)
- Alacsony energiahatékonyság (100W = 1050 lm)
- Nagy hőtermelés
- Rövid élettartam (2000h)
Kompakt fénycsöves - Alacsony beszerzési költség
- Alacsony üzemeltetési költség
- Kis hőtermelés
- Hosszú élettartam (8-12.000h)
- Mozgásérzékelős használatra nem alkalmas
Fémhalogén reflektor
Metal Halide (MH)
Ceramic Metal Halide (CMH)
- Hatalmas fényerő (70W = 7000 lm)
- Legnagyobb hatékonyság (~100 lm/W)
- Hosszú élettartam (6-15.000 óra)
- Növénytermesztésre is kiválóan alkalmas*
- Közepesen magas beszerzési költség
- Mozgásérzékelős használatra nem alkalmas
- Lassú bemelegedési idő
- Nagy hőtermelés
LED reflektorok - Kiváló fényhasznosítás, nagy fényerő
- Mozgásérzékelős használatra kiválóan alkalmas
- Alacsony üzemeltetési költség
- Kis hőtermelés
- Hosszú élettartam (~30.000h)
- Kis méret

(* Növénytermesztési célokra vásárolt reflektorok, fényforrások esetében általánosságban elmondható, hogy a hideg fehér 4000-5000 Kelvines színhőmérséklet a növény növekedési szakaszában, a meleg fehér 2700-3000 Kelvines színhőmérséklet pedig a virágzási és érlelési szakaszban a legjobb hatékonyságú, pl. hidroponiás termesztés.

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

Fényforrás neve: V-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér Neo
Fényforrás ára: 3 093 Ft
Teljesítmény: 10.0 Watt
Fényáram: 800 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED reflektor kategóriában találhat.

LED reflektor képek, ötletek

LED reflektor oszloponLed refi 01Két led reflektor egy oszloponLedreflektorok hátsó kert világításhozNagy hátsó kert világítása 2 db 20W led fényvetővel20W ledreflektorok hátsó kert világításhozReflektor felszerelés gyorscsatlakozóvalKerítésre szerelt ledreflektorKültéri reflektor fa kerítésre szerelve20W slim ledreflektor használatba véveLedreflektor 20w múzeum beltéri világításnakLedreflektor kőfalon múzeum belső világításnakKiállítóterem belső megvilágításE-Series Black 10W led reflektor hidegfehér fényű reflektor beépítés utánLED reflektor hideg fényű 10WMediterrán kert éjszaka led fénybenMediterrán kert világítása led reflektorralMediterrán növények led reflektorral megvilágítva
Trendi SMD LED reflektorok - modern külső nagy fényerővel

Trendi SMD LED reflektorok - modern külső nagy fényerővel

Vélemények, értékelések

2018. március 02.

A LED reflektor manapság az egyik leginkább használatos térvilágító lámpák közé tartozik. A többféle teljesítménynek köszönhetően széles körben használható: épületbejáratok, kisebb kertek, teraszok, sütő-főzőhelyek, garázsok, lépcsőfeljárók, melléképületek helyiségei, tárolók, raktárak, csarnokok is…

Link: V-TAC LED reflektor (10 Watt/COB/120°) Meleg fehér Neo
Kategória: LED reflektor
Cikkszám: SKU 5351
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 532 gramm

Asztali nézet megjelenítése