Bovelacci Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)

2. / 14.

Termékleírás

Ár:
4 216 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Bovelacci Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)

Nagyítható képek

Bovelacci Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)Bovelacci Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)Bovelacci Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)Bovelacci Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)Bovelacci Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)Bovelacci Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)Bovelacci Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)
GyártóBovelacci
ANRO azonosító949
Garancia idő2 év
Súly220 g
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
Termékcsalád Egész oszlop
Stukkó magasság300 mm
Belső átmérő170 mm
Átmérő230 mm

Bovelacci oszlop bordás (34RT)

A Bovelacci oszlopokat 30 cm-es darabokból lehet felépíteni tetszőleges magasságig. Egy oszlop 2 féloszlopból áll, a ragasztást az oszlopon elhelyezett nútok segítik. A hungarocell oszlopközhöz alkalmasak a Bovelacci Ión és a Korinthoszi oszlopfők!

Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)

Bovelacci bordás oszlopköz csak dekorációs célra!

A két részből álló, üreges Bovelacci oszlop kizárólag díszítőelem, tehát teherhordó - szerkezeti funkciót nem lát el!

Anyagok a díszlécek, stukkók beépítéséhez

A polisztirol díszlécek felragasztásához beltérre a Mester stukkó ragasztót, míg kültérre a Mester Fix építési ragasztót vagy a beépítési útmutatóban is ajánlott zsákos polisztirol ragasztót (EPS ragasztó - hőszigetelő lapok ragasztója) ajánljuk. Mindkét tubusos termékről elmondható, hogy díszléc mérettől függően 1 tubus 5-15 méter díszléc felragasztásához elegendő. A nagyobb méretű díszlécek sarokelemeinek legyártásához nagy méretű gérvágó ládánkat ajánljuk.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Oszlop képek, ötletek

Bordás féloszlop jón oszlopfejjelHáz kültéri díszítése - rózsaszín vakolat, fehér díszítőelemekB36 díszléc és oszlop polisztirolbólAranyozott hungarocell stukkókBoltív stukkóval gazdagon díszítveFehér hungarocell fali dísz aranyozássalBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkel ékesítveBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelFaldekoráció hófehér gipszstukkót imitáló hungarocell díszekkelKlasszikus faldíszítés hungarocell díszítőelemekkelSzépen felrakott Marbet B-36 mintás díszítőléc és féloszlop az oldalfalonKlasszikus díszítésű holker- és oszlopdíszítés a szobábanOkori stukkószerkezetet utánzó Bovelacci oszlopfej hungarocellbőlFehér polisztirol elemek teszik szebbé a szobátVisszafogott stílusú lakás klasszikus díszítőelemekkelPolsiztirol bordás oszlop díszíti a függőlegesen lefutó sarkotNappali szoba díszlécekkel
Oszlop készítés

Oszlop készítés

9 vélemény, értékelés

2008. május 23.

A segítségüket kérném abban,hogy egy oszlopot szeretnék készíteni a merev bordás csőhéjból,és érdeklődnék,hogy az alap,ami egy PVC cső,arra kell e felépíteni az iszlop főt is,vagy csak a héjat kell ráragasztani és külön,csak a cső tetejére kell rárakni?Valamint ha 20 cm átmérőjű csövet használok,mek…

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt dr. Németh Zoltán! Nincs tapasztalatunk a hungarocell oszlopok hangelnyelési, hanggátlási, hangszigetelési képességeiről, illetőleg nem is alkalmazták még hasonló célza… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2017.03.30. 09:26

Bovelacci stukkó katalógus

Bovelacci stukkó katalógus

Vélemények, értékelések

2007. május 30.

A Bovelacci katalógusából is kedvére válogathat. Az alábbi katalógusban lévő Bovelacci stukkók egy rész már felkerült díszléc webáruházunkba, egy része azonban még nem - de természetesen telefonon, vagy e-mailben rendelhet a katalógus kódjai alapján.

Link: Bovelacci Bovelacci bordás oszlopköz Bov. oszlopfőkhöz (34RT)
Kategória: Oszlop » EPS (expandált polisztirol) » Egész oszlop
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 220 gramm

Asztali nézet megjelenítése