GARDINIA Oldalfedő GE-GK karnishoz (2 db)

70. / 75.

Termékleírás

Ár:
1 577 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

GARDINIA Oldalfedő GE-GK karnishoz (2 db)

Nagyítható képek

GARDINIA Oldalfedő GE-GK karnishoz (2 db)GARDINIA Oldalfedő GE-GK karnishoz (2 db)GARDINIA Oldalfedő GE-GK karnishoz (2 db)GARDINIA Oldalfedő GE-GK karnishoz (2 db)GARDINIA Oldalfedő GE-GK karnishoz (2 db)
GyártóGARDINIA (5480)
ANRO azonosító9473
Garancia idő2 év
Súly115 g
Termékcsalád Gardinia GE-GK kiegészítő
Alapanyag Műanyag
Kiszerelés 1 db
CsaládGardinia GE-GK kieg.

Az oldalfedő elem arra szolgál, hogy a függönysínen oldalsó lezárást alakítsunk ki a fal felé, ezzel a fal irányába fordítva a szoba belső része felé eső első sort (és az azon lévő függönyt). Az oldalfedőn nem található véglezárás! 1 sínes, 2 sínes és 3 sínes karnisokhoz egyaránt használható.

Oldalfedő GE-GK karnishoz (2 db)

Nem sárguló alapanyagból, hogy sokáig örömet okozzon!

A Gardinia minden műanyag mennyezeti karnisa (GE és GK sorozat is) hófehér színű és hosszú ideig az is marad. Ez köszönhető annak, hogy szemben az alacsonyabb árú műanyag sínekkel, ahol újrahasznosított műanyagot használnak fel a gyártáshoz, a Gardinia csakis új alapanyagból készíti mennyezeti sínjeit! Az új alapanyag és egy speciális adalék segít abban, hogy a karnisok sokáig megőrizzék eredeti színüket!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Gardinia műanyag függönysín képek, ötletek

Nappali kész!Nappali - még mielőtt a világítás a helyére került volna! Konyha és a nappali30x30 panelek egymás mellé építve, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, erkélynél gardinia karnis60x60 panelek, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, háttérben Gardinia karnisSötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4A konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függönyAkasztóval rögzített függönyGardinia függönysín szobábanFényes függöny mennyezeti sínre akasztvaGyönyörű függöny egy jól használható karnison
Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

53 vélemény, értékelés

2009. szeptember 18.

A megfelelő függönykarnis kiválasztása több tényező számba vételével történik (anyag, szín, függönytartó típusa), de fontos, hogy a kellő méretű függönyrudat szerezzük be. - Méretezési segédlet karnisokhoz

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Nóra! A félköríves lezáró a két soros és a három soros változat esetén is megegyező külső méretekkel rendelkezik (135x135 mm), azaz minimum 13.5 cm-es szélességű és 13.5 … Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2018.03.22. 07:54

Link: GARDINIA Oldalfedő GE-GK karnishoz (2 db)
Kategória: Gardinia műanyag függönysín » Műanyag » Gardinia GE-GK kieg. » 1 db » Gardinia GE-GK kiegészítő
Cikkszám: 5480
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 115 gramm
P: J-07-01

Asztali nézet megjelenítése