Bovelacci Bovelacci egész oszlop Ión - bordás 39IR

3. / 14.

Termékleírás

Ár:
18 386 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Bovelacci Bovelacci egész oszlop Ión - bordás 39IR

Nagyítható képek

Bovelacci Bovelacci egész oszlop Ión - bordás 39IRBovelacci Bovelacci egész oszlop Ión - bordás 39IRBovelacci Bovelacci egész oszlop Ión - bordás 39IRBovelacci Bovelacci egész oszlop Ión - bordás 39IRBovelacci Bovelacci egész oszlop Ión - bordás 39IRBovelacci Bovelacci egész oszlop Ión - bordás 39IR
GyártóBovelacci
ANRO azonosító944
Garancia idő2 év
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
Termékcsalád Egész oszlop
Stukkó kiállás700 mm
Stukkó magasság410 mm
Stukkó szélesség410 mm
Oszlopfő méretei 41 x 41 x 17 cm
Oszlop héj méretei 30 cm magas, 22.5 cm átmérő
Oszloptalp méretei 35 x 35 x 23 cm
Teljes magasság 70 cm

Bovelacci Ión oszlop, bordás 39IR

Magasztos hatást érhetünk el a Bovelacci Jón oszlopok alkalmazásával. A gazdagon díszített oszlopfő és a bordázott oszlophéj elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

Bovelacci egész oszlop Ión - bordás 39IR

Az oszlopokat az ókor óta alkalmazzák az építészetben. A könnyű súlyú Bovelacci Jón oszlopot a görög művészet teremtette meg. Az ókori görögök a jón oszlopokat a női test arányai szerint tervezték meg. Az oszlop teteje a volutákkal díszített oszlopfőben végződik.

Belső terek, nappalik, üzletek, kiállítások, esküvők dekorációjaként is megjelenhet!

Anyagok a díszlécek, stukkók beépítéséhez

A polisztirol díszlécek felragasztásához beltérre a Mester stukkó ragasztót, míg kültérre a Mester Fix építési ragasztót vagy a beépítési útmutatóban is ajánlott zsákos polisztirol ragasztót (EPS ragasztó - hőszigetelő lapok ragasztója) ajánljuk. Mindkét tubusos termékről elmondható, hogy díszléc mérettől függően 1 tubus 5-15 méter díszléc felragasztásához elegendő. A nagyobb méretű díszlécek sarokelemeinek legyártásához nagy méretű gérvágó ládánkat ajánljuk.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Oszlop képek, ötletek

Bordás féloszlop jón oszlopfejjelHáz kültéri díszítése - rózsaszín vakolat, fehér díszítőelemekB36 díszléc és oszlop polisztirolbólAranyozott hungarocell stukkókBoltív stukkóval gazdagon díszítveFehér hungarocell fali dísz aranyozássalBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkel ékesítveBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelFaldekoráció hófehér gipszstukkót imitáló hungarocell díszekkelKlasszikus faldíszítés hungarocell díszítőelemekkelSzépen felrakott Marbet B-36 mintás díszítőléc és féloszlop az oldalfalonKlasszikus díszítésű holker- és oszlopdíszítés a szobábanOkori stukkószerkezetet utánzó Bovelacci oszlopfej hungarocellbőlFehér polisztirol elemek teszik szebbé a szobátVisszafogott stílusú lakás klasszikus díszítőelemekkelPolsiztirol bordás oszlop díszíti a függőlegesen lefutó sarkotNappali szoba díszlécekkel
Oszlop készítés

Oszlop készítés

9 vélemény, értékelés

2008. május 23.

A segítségüket kérném abban,hogy egy oszlopot szeretnék készíteni a merev bordás csőhéjból,és érdeklődnék,hogy az alap,ami egy PVC cső,arra kell e felépíteni az iszlop főt is,vagy csak a héjat kell ráragasztani és külön,csak a cső tetejére kell rárakni?Valamint ha 20 cm átmérőjű csövet használok,mek…

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt dr. Németh Zoltán! Nincs tapasztalatunk a hungarocell oszlopok hangelnyelési, hanggátlási, hangszigetelési képességeiről, illetőleg nem is alkalmazták még hasonló célza… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2017.03.30. 09:26

Bovelacci stukkó katalógus

Bovelacci stukkó katalógus

Vélemények, értékelések

2007. május 30.

A Bovelacci katalógusából is kedvére válogathat. Az alábbi katalógusban lévő Bovelacci stukkók egy rész már felkerült díszléc webáruházunkba, egy része azonban még nem - de természetesen telefonon, vagy e-mailben rendelhet a katalógus kódjai alapján.

Link: Bovelacci Bovelacci egész oszlop Ión - bordás 39IR
Kategória: Oszlop » EPS (expandált polisztirol) » Egész oszlop
Cikkszám: Bov - 39IR
Szállítási kategória: 2

Asztali nézet megjelenítése