GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK3) - 3 soros - 600 cm (7 db)

70. / 78.

Termékleírás

Ár:
59 455 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
15 munkanap

GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK3) - 3 soros - 600 cm (7 db)

Nagyítható képek

GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK3) - 3 soros - 600 cm (7 db)GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK3) - 3 soros - 600 cm (7 db)GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK3) - 3 soros - 600 cm (7 db)GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK3) - 3 soros - 600 cm (7 db)GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK3) - 3 soros - 600 cm (7 db)
GyártóGARDINIA
Termékcsalád Gardinia GK műanyag sín
Alapanyag Műanyag
Szélesség90 mm
Magasság18 mm
Függönytartó sorok száma3 soros
Szálhossz 600 cm
Kiszerelés 7 db/csomag

3 sínpályás, műanyagból készült üreges karnisok 600 cm hosszúságban.

Mennyezeti műanyag karnis (GK3) - 3 soros - 600 cm (7 db)

Nem sárguló alapanyagból, hogy sokáig örömet okozzon!

A Gardinia minden műanyag mennyezeti karnisa (GE és GK sorozat is) hófehér színű és hosszú ideig az is marad. Ez köszönhető annak, hogy szemben az alacsonyabb árú műanyag sínekkel, ahol újrahasznosított műanyagot használnak fel a gyártáshoz, a Gardinia csakis új alapanyagból készíti mennyezeti sínjeit! Az új alapanyag és egy speciális adalék segít abban, hogy a karnisok sokáig megőrizzék eredeti színüket!

600 cm-es karnisok 7 db-os egységcsomagban

A 600 cm hosszúságú műanyag mennyezeti karnisokat a nagy hossz miatt csak túlméretes szállítmányként tudjuk kezelni, ezért a 7 db-os kiszerelésű csomagokat nem bontjuk meg, mert nagyon könnyen megsérülnek. A fenti ár a 7 db 600 cm-es árát tartalmazza! A 600 cm hosszú, 7 db-os csomagok szállítása ingyenes az ország egész területére! A szállítási idő a fuvarok szervezése miatt 7-15 munkanap körül alakul.

Kivitelezésekre, nagyobb munkákra kifejezetten érdemes a 6 méter szálhosszúságú karnisainkat választani, hiszen egyedi méretre vágható, méter árra vetítve fajlagosan ez a legolcsóbb típus, illetve a szállítási díjat sem kell megfizetnie!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Gardinia műanyag függönysín képek, ötletek

30x30 panelek egymás mellé építve, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, erkélynél gardinia karnis60x60 panelek, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, háttérben Gardinia karnisSötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4A konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függönyAkasztóval rögzített függönyGardinia függönysín szobábanFényes függöny mennyezeti sínre akasztvaGyönyörű függöny egy jól használható karnisonGardinia sines karnis - egyszerű és praktikusMennyezeti sín oldalfali tartóval és fehér előlappalA műanyag mennyezeti sínek észrevétlenül látják el a feladatukat
Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

2 vélemény, értékelés

2015. január 30.

Kiváló minőségű műanyag mennyezeti sínekkel jelentkezünk a Gardinia jóvoltából A karnisok két kivitelben készülnek: a GE sorozat egy fa betéttel erősített műanyag karnis, mely a nehéz függönyrendszerek rögzítését hivatott megoldani, míg a GK sorozat a hagyományos légkamrás műanyag síneket jelenti a …

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Kiss-Deák Eszter! Általánosságban elmondható, hogy a karnisnak célszerű túlnyúlnia az ablakon oldalanként 10-40 cm-rel, ily módon van lehetőség oldalra kihúzni a függön… Tovább »

Tályai Piroska - 2015.04.13. 12:37

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

51 vélemény, értékelés

2009. szeptember 18.

A megfelelő függönykarnis kiválasztása több tényező számba vételével történik (anyag, szín, függönytartó típusa), de fontos, hogy a kellő méretű függönyrudat szerezzük be. - Méretezési segédlet karnisokhoz

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Uram! Amennyiben a karnis felfogató konzoljai sem akadályozzák a függöny teljes elhúzhatóságát, úgy megfelelőek lesznek a választott karnisméretek. Mennyezeti karnisná… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2018.02.19. 16:35

Link: GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK3) - 3 soros - 600 cm (7 db)
Kategória: Gardinia műanyag függönysín » Műanyag » Gardinia GK (könnyű) » 3 soros » 7 db/csomag » 600 cm » 600 cm » Gardinia GK műanyag sín » Háromsoros
Cikkszám: 8398 (7 db-os csomag)
Szállítási kategória: 2

Asztali nézet megjelenítése