GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK2) - 2 soros - 600 cm (7 db)

1. / 65.

Termékleírás

Ár:
8 121 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK2) - 2 soros - 600 cm (7 db)

Nagyítható képek

GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK2) - 2 soros - 600 cm (7 db)GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK2) - 2 soros - 600 cm (7 db)GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK2) - 2 soros - 600 cm (7 db)GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK2) - 2 soros - 600 cm (7 db)GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK2) - 2 soros - 600 cm (7 db)
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Gardinia műanyag függönysín kategóriában találhat.
GyártóGARDINIA (8388)
ANRO azonosító9400
Garancia idő2 év
Súly17.5 kg
Termékcsalád Gardinia GK műanyag sín
Alapanyag Műanyag
Szélesség78 mm
Magasság18 mm
Függönytartó sorok száma2 soros
Szálhossz 600 cm
Kiszerelés 7 db/csomag
CsaládGardinia GK (könnyű)

Sínes műanyag függönykarnis, 2 pályás, plafonra felfúrható.

Mennyezeti műanyag karnis (GK2) - 2 soros - 600 cm (7 db)

Nem sárguló alapanyagból, hogy sokáig örömet okozzon!

A Gardinia minden műanyag mennyezeti karnisa (GE és GK sorozat is) hófehér színű és hosszú ideig az is marad. Ez köszönhető annak, hogy szemben az alacsonyabb árú műanyag sínekkel, ahol újrahasznosított műanyagot használnak fel a gyártáshoz, a Gardinia csakis új alapanyagból készíti mennyezeti sínjeit! Az új alapanyag és egy speciális adalék segít abban, hogy a karnisok sokáig megőrizzék eredeti színüket!

600 cm-es karnisok 7 db-os egységcsomagban

A 600 cm hosszúságú műanyag mennyezeti karnisokat a nagy hossz miatt csak túlméretes szállítmányként tudjuk kezelni, ezért a 7 db-os kiszerelésű csomagokat nem bontjuk meg, mert nagyon könnyen megsérülnek. A fenti ár az 7 db 600 cm-es árát tartalmazza! A 600 cm hosszú, 7 db-os csomagok szállítása ingyenes az ország egész területére! A szállítási idő a fuvarok szervezése miatt 7-15 munkanap körül alakul.

Kivitelezésekre, nagyobb munkákra kifejezetten érdemes a 6 méter szálhosszúságú karnisainkat választani, hiszen egyedi méretre vágható, méter árra vetítve fajlagosan ez a legolcsóbb típus, illetve a szállítási díjat sem kell megfizetnie!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Gardinia műanyag függönysín kategóriában találhat.

Gardinia műanyag függönysín képek, ötletek

Nappali kész!Nappali - még mielőtt a világítás a helyére került volna! Konyha és a nappali30x30 panelek egymás mellé építve, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, erkélynél gardinia karnis60x60 panelek, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, háttérben Gardinia karnisSötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4A konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függönyAkasztóval rögzített függönyGardinia függönysín szobábanFényes függöny mennyezeti sínre akasztvaGyönyörű függöny egy jól használható karnison
Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

2 vélemény, értékelés

2015. január 30.

Kiváló minőségű műanyag mennyezeti sínekkel jelentkezünk a Gardinia jóvoltából A karnisok két kivitelben készülnek: a GE sorozat egy fa betéttel erősített műanyag karnis, mely a nehéz függönyrendszerek rögzítését hivatott megoldani, míg a GK sorozat a hagyományos légkamrás műanyag síneket jelenti a …

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Kiss-Deák Eszter! Általánosságban elmondható, hogy a karnisnak célszerű túlnyúlnia az ablakon oldalanként 10-40 cm-rel, ily módon van lehetőség oldalra kihúzni a függön… Tovább »

Tályai Piroska - 2015.04.13. 12:37

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

53 vélemény, értékelés

2009. szeptember 18.

A megfelelő függönykarnis kiválasztása több tényező számba vételével történik (anyag, szín, függönytartó típusa), de fontos, hogy a kellő méretű függönyrudat szerezzük be. - Méretezési segédlet karnisokhoz

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Nóra! A félköríves lezáró a két soros és a három soros változat esetén is megegyező külső méretekkel rendelkezik (135x135 mm), azaz minimum 13.5 cm-es szélességű és 13.5 … Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2018.03.22. 07:54

Link: GARDINIA Mennyezeti műanyag karnis (GK2) - 2 soros - 600 cm (7 db)
Kategória: Gardinia műanyag függönysín » Műanyag » Gardinia GK (könnyű) » 7 db/csomag » Gardinia GK műanyag sín
Cikkszám: 8388
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 17500 gramm

Asztali nézet megjelenítése