Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

GARDINIA Fa betétes műanyag karnis (GE1) - 1 soros - 600 cm (7 db)

1. / 65.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Gardinia műanyag függönysín kategóriában találhat.
GARDINIA Fa betétes műanyag karnis (GE1) - 1 soros - 600 cm (7 db)
GARDINIA Fa betétes műanyag karnis (GE1) - 1 soros - 600 cm (7 db) GARDINIA Fa betétes műanyag karnis (GE1) - 1 soros - 600 cm (7 db) GARDINIA Fa betétes műanyag karnis (GE1) - 1 soros - 600 cm (7 db) GARDINIA Fa betétes műanyag karnis (GE1) - 1 soros - 600 cm (7 db) GARDINIA Fa betétes műanyag karnis (GE1) - 1 soros - 600 cm (7 db)
Ár:
6 224 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Részletes leírás

Fa betétes műanyag mennyezeti karnis.

Gardinia fa betétes, erős műanyag mennyezeti karnis - nincs túl nehéz függöny!

A fa betétes műanyag mennyezeti karnisok a nehéz drapériák, sötételő, black-out függönyök ideális tartószerkezetei. A masszív szerkezet és a fa kitöltő anyagban kialakított furatok lehetővé teszik, hogy a karnis a legmostohább körülmények között se hajoljon meg, ne szakadjon ki a rögzítése. Kifejezetten ajánlott közületi, vállalati kivitelezésekhez és kisgyermekes háztartásokba. A fa betétes mennyezeti sínek GE típusjelzéssel rendelkeznek és minden GE vagy GK jelű kiegészítő (sarokívek, lezárók, csipeszek, kampók, stb.) megfelel hozzájuk.

Nem sárguló alapanyagból, hogy sokáig örömet okozzon!

A Gardinia minden műanyag mennyezeti karnisa (GE és GK sorozat is) hófehér színű és hosszú ideig az is marad. Ez köszönhető annak, hogy szemben az alacsonyabb árú műanyag sínekkel, ahol újrahasznosított műanyagot használnak fel a gyártáshoz, a Gardinia csakis új alapanyagból készíti mennyezeti sínjeit! Az új alapanyag és egy speciális adalék segít abban, hogy a karnisok sokáig megőrizzék eredeti színüket!

600 cm-es karnisok 7 db-os egységcsomagban

A 600 cm hosszúságú műanyag mennyezeti karnisokat a nagy hossz miatt csak túlméretes szállítmányként tudjuk kezelni, ezért a 7 db-os kiszerelésű csomagokat nem bontjuk meg, mert nagyon könnyen megsérülnek. A fenti ár a 7 db 600 cm-es árát tartalmazza! A 600 cm hosszú, 7 db-os csomagok szállítása ingyenes az ország egész területére! A szállítási idő a fuvarok szervezése miatt 7-15 munkanap körül alakul.

Kivitelezésekre, nagyobb munkákra kifejezetten érdemes a 6 méter szálhosszúságú karnisainkat választani, hiszen egyedi méretre vágható, méter árra vetítve fajlagosan ez a legolcsóbb típus, illetve a szállítási díjat sem kell megfizetnie!

Specifikációk

GyártóGARDINIA (8844)
ANRO azonosító9370
Garancia idő2 év
Termékcsalád Gardinia GE fa betétes műanyag sín
Alapanyag Műanyag + fa
Szélesség47 mm
Magasság18 mm
Függönytartó sorok száma1 soros
Szálhossz 600 cm
Kiszerelés 7 db/csomag
CsaládGardinia GE (erős)

Kapcsolódó cikkek

Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

2 vélemény, értékelés

2015. február 02.

Kiváló minőségű műanyag mennyezeti sínekkel jelentkezünk a Gardinia jóvoltából A karnisok két kivitelben készülnek: a GE sorozat egy fa betéttel erősített műanyag karnis, mely a nehéz függönyrendszerek rögzítését hivatott megoldani, míg a GK sorozat a hagyományos légkamrás műanyag síneket jelenti a …

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Kiss-Deák Eszter! Általánosságban elmondható, hogy a karnisnak célszerű túlnyúlnia az ablakon oldalanként 10-40 cm-rel, ily módon van lehetőség oldalra kihúzni a függön… Tovább »

Tályai Piroska - 2015.04.13. 12:37

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Gardinia műanyag függönysín kategóriában találhat.

Gardinia műanyag függönysín képek, ötletek

Nappali kész!Nappali - még mielőtt a világítás a helyére került volna! Konyha és a nappali30x30 panelek egymás mellé építve, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, erkélynél gardinia karnis60x60 panelek, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, háttérben Gardinia karnisSötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4A konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függönyAkasztóval rögzített függönyGardinia függönysín szobábanFényes függöny mennyezeti sínre akasztvaGyönyörű függöny egy jól használható karnison
Link: GARDINIA Fa betétes műanyag karnis (GE1) - 1 soros - 600 cm (7 db)
Kategória: Gardinia műanyag függönysín » Műanyag + fa » Gardinia GE (erős) » 7 db/csomag » Gardinia GE fa betétes műanyag sín
Cikkszám: 8844
Szállítási kategória: 2

Asztali nézet megjelenítése