GARDINIA Félköríves toldóelem GE3-GK3 karnishoz (1 db)

31. / 78.

Termékleírás

Ár:
1 077 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
11 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

GARDINIA Félköríves toldóelem GE3-GK3 karnishoz (1 db)

Nagyítható képek

GARDINIA Félköríves toldóelem GE3-GK3 karnishoz (1 db)GARDINIA Félköríves toldóelem GE3-GK3 karnishoz (1 db)GARDINIA Félköríves toldóelem GE3-GK3 karnishoz (1 db)GARDINIA Félköríves toldóelem GE3-GK3 karnishoz (1 db)GARDINIA Félköríves toldóelem GE3-GK3 karnishoz (1 db)GARDINIA Félköríves toldóelem GE3-GK3 karnishoz (1 db)
GyártóGARDINIA
Termékcsalád Gardinia GE-GK kiegészítő
Alapanyag Műanyag
Függönytartó sorok száma3 soros
Kiszerelés 1 db

Gardinia GE3 és GK3 három soros műanyag függönysínekhez félköríves toldó elemek. A 90°-os elemmel a karnist a kívánt irányban hosszabbíthatjuk meg, a kanyar után pedig újabb egyenes függönysínt tudunk hozzá illeszteni.

A félköríves toldóelem külső ívére lehet felpattintani az előlapot, ennek az ívnek a hossza: 23 cm.

Félköríves toldóelem vagy külső sarok a műanyag mennyezeti karnisokhoz

Ez a kiegészítő elem olyan esetekben tesz jó szolgálatot, ha a mennyezeti karnissal el akarunk fordulni 90°-ban. Irányát tekintve, ha szemben állunk az ablakkal, akkor ez az ív arra való, hogy tőlünk távolodva (az ablak felé) tudjuk a karnissínt tovább folytatni. Az erkélyív külső (hosszabb) oldalán található az előlapok rögzítéséhez szükséges nút.

Félköríves toldóelem GE3-GK3 karnishoz (1 db)

Nem sárguló alapanyagból, hogy sokáig örömet okozzon!

A Gardinia minden műanyag mennyezeti karnisa (GE és GK sorozat is) hófehér színű és hosszú ideig az is marad. Ez köszönhető annak, hogy szemben az alacsonyabb árú műanyag sínekkel, ahol újrahasznosított műanyagot használnak fel a gyártáshoz, a Gardinia csakis új alapanyagból készíti mennyezeti sínjeit! Az új alapanyag és egy speciális adalék segít abban, hogy a karnisok sokáig megőrizzék eredeti színüket!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Gardinia műanyag függönysín képek, ötletek

30x30 panelek egymás mellé építve, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, erkélynél gardinia karnis60x60 panelek, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, háttérben Gardinia karnisSötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4A konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függönyAkasztóval rögzített függönyGardinia függönysín szobábanFényes függöny mennyezeti sínre akasztvaGyönyörű függöny egy jól használható karnisonGardinia sines karnis - egyszerű és praktikusMennyezeti sín oldalfali tartóval és fehér előlappalA műanyag mennyezeti sínek észrevétlenül látják el a feladatukat
Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

2 vélemény, értékelés

2015. január 30.

Kiváló minőségű műanyag mennyezeti sínekkel jelentkezünk a Gardinia jóvoltából A karnisok két kivitelben készülnek: a GE sorozat egy fa betéttel erősített műanyag karnis, mely a nehéz függönyrendszerek rögzítését hivatott megoldani, míg a GK sorozat a hagyományos légkamrás műanyag síneket jelenti a …

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Kiss-Deák Eszter! Általánosságban elmondható, hogy a karnisnak célszerű túlnyúlnia az ablakon oldalanként 10-40 cm-rel, ily módon van lehetőség oldalra kihúzni a függön… Tovább »

Tályai Piroska - 2015.04.13. 12:37

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

43 vélemény, értékelés

2009. szeptember 18.

A megfelelő függönykarnis kiválasztása több tényező számba vételével történik (anyag, szín, függönytartó típusa), de fontos, hogy a kellő méretű függönyrudat szerezzük be. - Méretezési segédlet karnisokhoz

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Alexandra! A Gardinia Slim Line alumínium sínekhez sajnos nem létezik összekötő körív, ily módon egybefüggő karnissín létrehozására nincs mód. A sínek összefuttatását gér… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2017.11.06. 11:37

Link: GARDINIA Félköríves toldóelem GE3-GK3 karnishoz (1 db)
Kategória: Gardinia műanyag függönysín » Műanyag » Gardinia GE-GK kieg. » 3 soros » 1 db » Gardinia GE-GK kiegészítő » Háromsoros
Cikkszám: 5447 (R10x)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 121 gramm

Asztali nézet megjelenítése