Oldalfali tartó GE-GK műanyag mennyezeti sínhez (2 db)

71. / 78.

Termékleírás

Ár:
1 197 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
5 munkanap

Oldalfali tartó GE-GK műanyag mennyezeti sínhez (2 db)

Nagyítható képek

Oldalfali tartó GE-GK műanyag mennyezeti sínhez (2 db)Oldalfali tartó GE-GK műanyag mennyezeti sínhez (2 db)Oldalfali tartó GE-GK műanyag mennyezeti sínhez (2 db)Oldalfali tartó GE-GK műanyag mennyezeti sínhez (2 db)Oldalfali tartó GE-GK műanyag mennyezeti sínhez (2 db)Oldalfali tartó GE-GK műanyag mennyezeti sínhez (2 db)

Vásárlói képek

Mennyezeti sín oldalfali tartóval és fehér előlappal
GyártóGARDINIA
Termékcsalád Gardinia GE-GK kiegészítő
Alapanyag Fém
Kiszerelés 2 db/csomag

A GE és GK jelű műanyag függönysínek oldalfali felfogatását lehetővé tévő elemek. Az L-alakú tartó segítségével oldalfalra is felszerelhetővé válik a műanyag sínrendszer.

Oldalfali tartó GE-GK műanyag mennyezeti sínhez (2 db)

A falitartó a Gardinia mennyezetsínek oldalfalra történő felhelyezését biztosítja. A karnissíneket jellemzően az ablak felé szerelik, egyes esetekben azonban a nagy belmagasság miatt ez nem eredményezne dekoratív kialakítást. Ilyen eseteknél alkalmazható az oldalfali tartó, amely tulajdonképpen egy 90°-os derékszögű konzol. A képen látható L alakú fém elemmel, műanyag hidakkal, csavarokkal, tiplikkel.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Gardinia műanyag függönysín képek, ötletek

30x30 panelek egymás mellé építve, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, erkélynél gardinia karnis60x60 panelek, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, háttérben Gardinia karnisSötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4A konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függönyAkasztóval rögzített függönyGardinia függönysín szobábanFényes függöny mennyezeti sínre akasztvaGyönyörű függöny egy jól használható karnisonGardinia sines karnis - egyszerű és praktikusMennyezeti sín oldalfali tartóval és fehér előlappalA műanyag mennyezeti sínek észrevétlenül látják el a feladatukat
Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

Gardinia mennyezeti műanyag karnisok

2 vélemény, értékelés

2015. január 30.

Kiváló minőségű műanyag mennyezeti sínekkel jelentkezünk a Gardinia jóvoltából A karnisok két kivitelben készülnek: a GE sorozat egy fa betéttel erősített műanyag karnis, mely a nehéz függönyrendszerek rögzítését hivatott megoldani, míg a GK sorozat a hagyományos légkamrás műanyag síneket jelenti a …

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Kiss-Deák Eszter! Általánosságban elmondható, hogy a karnisnak célszerű túlnyúlnia az ablakon oldalanként 10-40 cm-rel, ily módon van lehetőség oldalra kihúzni a függön… Tovább »

Tályai Piroska - 2015.04.13. 12:37

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

41 vélemény, értékelés

2009. szeptember 18.

A megfelelő függönykarnis kiválasztása több tényező számba vételével történik (anyag, szín, függönytartó típusa), de fontos, hogy a kellő méretű függönyrudat szerezzük be. - Méretezési segédlet karnisokhoz

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves János! 1. A Slim Line 2 soros függönykarnishoz tartozó végzáró elem ~0.5 cm széles, ezáltal ennyivel rövidebb sín megrendelését javasoljuk. A gyártó azt javasolja, hogy a… Tovább »

Tályai Piroska - 2017.05.25. 14:25

Link: Oldalfali tartó GE-GK műanyag mennyezeti sínhez (2 db)
Kategória: Gardinia műanyag függönysín » Fém » Gardinia GE-GK kieg. » 2 db/csomag » Gardinia GE-GK kiegészítő
Cikkszám: 274(R6x)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 146 gramm

Asztali nézet megjelenítése