Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

I elsősegély-felszerelés (kék)

5. / 32.
Garancia: 1 év
I elsősegély-felszerelés (kék)
I elsősegély-felszerelés (kék) I elsősegély-felszerelés (kék) I elsősegély-felszerelés (kék) I elsősegély-felszerelés (kék) I elsősegély-felszerelés (kék)
Eredeti ár: 10 488 Ft
Akciós ár:
7 590 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
9 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Részletes leírás

"I" típusú mentőláda vállalkozások, cégek részére

Munkahelyi elsősegély felszerelés, melynek tartalma az MSZ 13553-as szabványnak megfelelő. Az 1-es típusú munkahelyi egészségügyi láda legfeljebb 30 főre, 1-es típusú elsősegélydoboz.

Ez az elsősegély felszerelés megfelel az I-es kategória munkavédelmi követelményeinek: cégek, vállalkozások, üzemek részére akik maximum 30 dolgozót foglalkoztatnak (30 főig), de alkalmazható kedvtelési célú kishajók esetében is.

A mentőláda beszállítástól függően fém vagy műanyag csattal záródhat.

Méret: 22 cm x 16,5 cm x 11,5 cm
Súly: ~650 gramm

 

A mentőláda tartalma:

 

 • Steril gyorskötöző pólya (5 cm x 5 m): 1 db
 • Steril gyorskötöző pólya (10 cm x 5 m): 2 db
 • Steril mull lap (6cm x 6cm/100 lap): 1db
 • Steril mull (1/2m x 80cm): 3 db
 • Vágott mullpólya (egyenként csom. 10cm x 5m): 3 db
 • Ragtapasz (2,5 cm x 5 m): 1 db
 • Háromszögletű kendő (100cm x 100cm x 141cm): 1 db
 • Kéztisztító lap: 4 db
 • Fólia kesztyű: 4 pár
 • Olló: 1 db
 • Biztosítótű (40 mm-es): 2 db
 • *Fertőtlenítő:
  - fertőtlenítő oldat (30 ml): 1 db
  vagy
  - fertőtlenítő párna: 6 darab
 • Utasítás elsősegélynyújtásra: 1 db
 • Tartalomjegyzék: 1 db
 • Feljegyzési füzet (40 oldalas): 1 db

*A jogszabályban meghatározott polividonum jodatum hatóanyag tartalmú sebfertőtlenítő oldat helyettesíthető 6 darab 1 ml-es ampulla jódpárnával.
 

Szavatossági idő: lejárati idő a csomagoláson: 3 év. A steril kötszerek a fenti szavatossági időn túl is felhasználhatóak, mivel a kötszereknek 5 év a szavatosságuk sterilizálás után.


 

A munkahelyi elsősegély doboz készenlétben tartását előíró jogszabályok

Az elsősegélynyújtó felszerelések szerepe, hogy baleset esetén nem hozzáértő személy is elsősegélyt nyújthasson, így megelőzve a sérült további állapotromlását. Az elsősegély-felszerelés kötelező használatát munkahelyek esetében különböző rendeletek és törvények szabályozzák.

 • 1993. évi XCIII. törvény: a munkavédelemről szóló jogszabály kifejezi, hogy a munkahelyen biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit, amelyet természetesen a munkahely jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően kell kialakítani.
 • 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet: szintén az elsősegélydobozok és az elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétének biztosításáról rendelkezik, emellett megemlíti, hogy az elsősegély csomagokat könnyen és gyorsan elérhető helyen kell tárolni, illetőleg hogy a mentődoboz helyét táblával kell jelölni.
 • 15/1972 (VIII.5.) EÜM rendelet (melyet módosított a 17/2002 (IV.12.) EüM rendelet): ezek a rendeletek foglalják össze az elsősegélydobozok tartalmát, amelyek az adott munkahelyen dolgozók létszáma szerint határozzák meg az elsősegély dobozok kötelező tartalmát, hogy mely eszközökből milyen darabszám álljon rendelkezésre a mentőládában.

A biztonságos munkahelyhez tehát hozzátartozik, hogy baleset esetén rendelkezésre álljon a mentődoboz, továbbá a segítséget nyújtó, képzett elsősegélynyújtásra jogosult személy jelenléte, is. Az elsősegélydobozok tartalma a fentiek szerint meghatározott és összeállítástól függően tartalmaz steril és nem steril eszközöket is. A nem steril eszközök korlátlan ideig felhasználhatóak, azonban a steril eszközök érvényessége jellemzően 3-5 év, így ezek elhasználódása, szavatosságának lejárata esetén a cseréről a munkáltatónak kell gondoskodnia.

Cégünk magyar gyártóktól származó, MSZ13553 szabvány szerint összeállított mentődobozokat forgalmaz, kínálatunkban megtalálhatják a munkahelyi elsősegélydobozok teljes skáláját (I. típus 1-30 főig, II. típus 31-50 fő részére, III. típus 51-100 fő részére, IV. típus 101-200 főig). További információk, megrendelés itt a Mentődoboz webáruházban, vagy ügyfélszolgálatunkon a 06-52-220-054 telefonszámon érhető el!

Specifikációk

ANRO azonosító9288
Garancia idő1 év
Súly670 g

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 102
79.4% 81
20.6% 21
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Elsősegély felszerelések széles kínálata!

Elsősegély felszerelések széles kínálata!

1970. január 01.

Elsősegély felszerelés járműbe, munkahelyre vagy otthonra? Ne keressen tovább, hiszen az ANRO-nál mindent megtalál, amire szüksége van!
Mentőláda - elsősegély felszerelés - poroltó

Mentőláda - elsősegély felszerelés - poroltó

2019. április 18.

Munkahelyre vagy autóba keresel mentőládád, elsősegély felszerelést? Tűzoltókészüléket, poroltót kell vásárolnod? Minden típusból tudsz rendelni, akár partner áruházunk (www.mentolada-webaruhaz.hu) oldalán, akár itt az ANRO webáruházában! Kiszolgálás raktárrról!  
Link: I elsősegély-felszerelés (kék)
Kategória: Mentőláda, elsősegély felszerelés
Cikkszám: Mentőláda I
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 670 gramm
P: E-07-05, V-01-01

Asztali nézet megjelenítése