Group Control RGBW csoport (zóna) vezérlő (fehér+színes LED)

29. / 58.

Termékleírás

Ár:
3 380 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
97 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Group Control RGBW csoport (zóna) vezérlő (fehér+színes LED)

Nagyítható képek

Group Control RGBW csoport (zóna) vezérlő (fehér+színes LED)Group Control RGBW csoport (zóna) vezérlő (fehér+színes LED)Group Control RGBW csoport (zóna) vezérlő (fehér+színes LED)

Vásárlói képek

A szép üzlethez a jól megválasztott fények is hozzájárulnak!Nappali RGB LED fényszalag a sarokbanNappali RGB LED fényszalag a sarokbanKellemesen kiegészíti az erkélyes nappalit a mennyezeti led világítás!Színváltás gombnyomásra - sárgából rózsaszín egy pillanat alatt!A távirányítón megnyomok egy gombot és máris sárga fénnyel világít a led.
Színváltós (RGBW) LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő

Feszültség 12/24 Volt DC
Áramerősség 6 Amper csatornánként (max. 10A)
Csatornák száma 4 db (R/G/B/W)
Teljesítmény 288 Watt (12V) vagy 576 Watt (24V)
Működési elv 2.4 Ghz RF (WiFi)
Maximális távolság a távirányítótól 30 méter
Vezérlő méretei 85 mm x 45 mm x 23 mm
Csatlakoztatás sorkapcsos bekötés

Csak vezérlő! A működtetéshez RGB csoport távirányítóra is szükség van. Egy vezérlő egy önálló RGBW LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Több vezérlővel maximum 4 db, egymástól független zóna alakítható ki. Az eszköz, beállítást nem igényel. Mindösszesen a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt RGB LED szalagot kell a vezérlőbe csatlakoztatni. A hangolást a külön megvásárolható RGB csoport távirányítóval lehet elvégezni.

Group Control RGBW csoport (zóna) vezérlő (fehér+színes LED)

RGB csoport távirányító csatlakoztatása

Töltés

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Hajdúböszörmény Tünde Apartman - Felirat világításTiniszoba LED világítássalRejtett világítás kisszobábanNagy gyerek szobája, LED világítássalA függönykarnis felett is fut a LED csíkSzekrény előlapjára kivezetett érintős LED vezérlő, a konyhai pultvilágítás szabályzásáhozKonyhaszekrény alján LED világításKézre álló LED vezérlőPanel lakás nappali "újragondolva" , ANRO-sítva  és félkészen :)Papp szauna referenciakép - Szaunapad színváltós LED világítással, távirányítós vezérlésselPapp szauna referenciakép - Szaunapad színváltós piros LED világítással, távirányítós vezérlésselPapp szauna referenciakép - Kültéri szaunaház finn szaunávalPappszauna referenciakép - Finn szauna hangulatfénnyelTermészetes fehér fényű led szalag XPS rejtett világítás profilban.A villanyszerelési munkából a rejtett világítás már elkészültRejett világítás kialakítása pozitív falsarkonRejtett világítás LED vezérlésselPanel fürdőszoba (2.6m2) picit újragondolva színes világítással (félkész állapotban)
RGBW LED szalagok érkeztek!

RGBW LED szalagok érkeztek!

8 hozzászólás

2014. december 16.

Megérkeztek a legújabb LED szalagok, melyek egy LED chipen belül négy különböző színű ledet tartalmaznak. A LED szalag a hagyományosnak nevezhető RGB (piros, zöld, kék) színek mellett WW, azaz meleg fehér fényű ledeket is tartalmaznak. Ezáltal az RGBW LED szalag minden területesen tökéletesen m…

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Vámos István! Ha egyszerre színes szalagot és fehér szalagot is üzemelni szeretne az RGB csoport vezérlővel, akkor talán az a legegyszerűbb megoldás, ha mindkét szalag … Tovább »

Tályai Péter / ANRO Épületdíszítés Kft. - 2017.01.26. 15:58

Link: Group Control RGBW csoport (zóna) vezérlő (fehér+színes LED)
Kategória: LED szalag vezérlők » RGB LED vezérlő
Cikkszám: U-4G-RGB-W (only controller)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 55 gramm

Asztali nézet megjelenítése