Optonica LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárga

1. / 19.

Termékleírás

Ár:
2 282 Ft
méter
5 méter vásárlása esetén
-5% kedvezmény!

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Optonica LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárga

Nagyítható képek

Optonica LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárgaOptonica LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárgaOptonica LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárgaOptonica LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárgaOptonica LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárgaOptonica LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárga

Energiacimke

Optonica LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárga
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED fénykábel kategóriában találhat.
GyártóOptonica (ST4507)
ANRO azonosító8305
Garancia idő2 év
Súly310 g
LED-ek száma méterenként80 db
LED-ek típusaDIP LED
Vághatóság80 ledenként (100 cm)
Szín / színhőmérsékletSárga
Fogyasztás4.8 Watt/méter
Feszültség220-240V~
VízvédelemKültéri (IP65)
Méret12x24 mm
Élettartam30 - 50,000 óra

230V-ról működő, homogén fényű LED neon csík, fénykábel. Működtetéséhez betáp kábel, csatlakozó tüske és végzáró vásárlása is szükséges!

A LED neon flex fénycsík ideális helyettesítője a hagyományos neon fénycsöveknek. Energiatakarékos, közel 80%-kal tudjuk csökkenteni az áramfogyasztást a hagyományos neonokhoz képest, mindemellett tartós és hosszú élettartamú. Hajlítható, egyenes és íves vonalban is felszerelhetjük. Használhatjuk beltéri és kültéri díszítéshez, dekorációs és reklámcélú világításokhoz is, de akár karácsonyi és egyéb ünnepi fényekhez is!

Anyagában fehér színű hajlékony műanyag cső, amely felkapcsoláskor sárga fénnyel világít. A flexibilis LED neon csík 1 méterenként vágható.

LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárga

A kültéri világításban, a reklámvilágításban és a feliratok, cégtáblák világításában hosszú ideig kaptak szerepet a neon fénycsövek. Látványos megjelenésük ellenére sok hátrányuk van, pl. az üvegcső borítás által törékenyek, telepítésük munkaigényes, a karbantartási költségek magasak, és energiafogyasztásuk sem alacsony. Az üvegcsöves neonvilágítások helyett fejlesztették ki a flexi LED neon fénycsíkot, amelyek méretre szabása egyszerűbb, kézzel is hajlítható és nem melegszik.

A 220V Led Neon Flex fénycsík 50 méteres gyári kiszerelésben kapható, így ez a leghosszabb egybefüggő szakasz, amelyet megrendelés esetén teljesíteni tudunk. Értékesítése egész méterenként történik, így a fentebb megadott ár 1 méterre vonatkozó ár!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED fénykábel kategóriában találhat.

LED fénykábel képek, ötletek

Karácsonyfa alakú fénydekorációZöldség gyümölcs kereskedés ünnepi fénydekorHidegfehér fénykábel kültéri dekorációFehér fénykábeles fénydekorációFénykábel piramis alakban karácsonyi kültéri dekorációMegszépült a homlokzat, megújult a tetőzetKarácsonyt várva ünnepi világítással :)
LED neon kábel - homogén dekorfény

LED neon kábel - homogén dekorfény

Vélemények, értékelések

2014. szeptember 29.

A múlt héten megérkeztek a hagyományos fénykábelek utódjának is tekinthető LED neon kábelek. Az új termékek működési elve hasonló a hagyományos fénykábelhez, azaz méterenként nagy számú LED (itt 80 db) sorosan csatlakoztatva van egymáshoz, így egy világító csíkot hozva létre... Bemutató, szerelés, …

Link: Optonica LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8 Watt, sárga
Kategória: LED fénykábel
Cikkszám: ST4507
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 310 gramm

Asztali nézet megjelenítése