Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8W, kék

1. / 20.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED fénykábel kategóriában találhat.
Garancia: 2 év
LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8W, kék
LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8W, kék LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8W, kék LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8W, kék LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8W, kék LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8W, kék LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8W, kék Energiacimke
Ár:
3 029 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Részletes leírás

LED-ek száma méterenként80 db
LED-ek típusaDIP LED
Vághatóság80 ledenként (100 cm)
Szín / színhőmérsékletKék
Fogyasztás4.8 Watt/méter
Feszültség220-240V~
VízvédelemKültéri (IP65)
Méret12x24 mm
Élettartam30 - 50,000 óra

230V-ról működő, homogén fényű LED neon csík, fénykábel. Működtetéséhez betáp kábel, csatlakozó tüske és végzáró vásárlása is szükséges!

A LED neon flex fénycsík ideális helyettesítője a hagyományos neon fénycsöveknek. Energiatakarékos, közel 80%-kal tudjuk csökkenteni az áramfogyasztást a hagyományos neonokhoz képest, mindemellett tartós és hosszú élettartamú. Rendkívül hajlékony, egyenes és íves vonalban is felszerelhetjük. Használhatjuk beltéri és kültéri díszítéshez, dekorációs és reklámcélú világításokhoz is.

Anyagában fehér színű hajlékony műanyag cső, amely felkapcsoláskor kék fénnyel világít. A flexibilis LED neon csík 1 méterenként vágható.

A kültéri világításban, a reklámvilágításban és a feliratok, cégtáblák világításában hosszú ideig kaptak szerepet a neon fénycsövek. Látványos megjelenésük ellenére sok hátrányuk van, pl. az üvegcső borítás által törékenyek, telepítésük munkaigényes, a karbantartási költségek magasak, és energiafogyasztásuk sem alacsony. Az üvegcsöves neonvilágítások helyett fejlesztették ki a LED flexibilis neon fényeket, amelyek méretre szabása egyszerűbb, kézzel is könnyedén hajlíthatjuk és nem melegszik.

Specifikációk

ANRO azonosító8304
Garancia idő2 év
Súly310 g

Kapcsolódó cikkek

LED neon kábel - homogén dekorfény

LED neon kábel - homogén dekorfény

2014. szeptember 29.

A múlt héten megérkeztek a hagyományos fénykábelek utódjának is tekinthető LED neon kábelek. Az új termékek működési elve hasonló a hagyományos fénykábelhez, azaz méterenként nagy számú LED (itt 80 db) sorosan csatlakoztatva van egymáshoz, így egy világító csíkot hozva létre... Bemutató, szerelés, …

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED fénykábel kategóriában találhat.

LED fénykábel képek, ötletek

Karácsonyfa alakú fénydekorációZöldség gyümölcs kereskedés ünnepi fénydekorHidegfehér fénykábel kültéri dekorációFehér fénykábeles fénydekorációFénykábel piramis alakban karácsonyi kültéri dekorációMegszépült a homlokzat, megújult a tetőzetKarácsonyt várva ünnepi világítással :)
Link: LED Neon csík (flexibilis) 80 LED/méter, 4.8W, kék
Kategória: LED fénykábel
Cikkszám: ST4506
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 310 gramm

Asztali nézet megjelenítése