Kanlux Fémhalogén lámpatest Espero-1 (G12)

1. / 33.

Termékleírás

Ár:
10 386 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Kanlux Fémhalogén lámpatest Espero-1 (G12)

Nagyítható képek

Kanlux Fémhalogén lámpatest Espero-1 (G12)Kanlux Fémhalogén lámpatest Espero-1 (G12)

Energiacimke

Kanlux Fémhalogén lámpatest Espero-1 (G12)
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Fém-halogén reflektor, izzó kategóriában találhat.
GyártóKanlux (7490)
ANRO azonosító8263
Garancia idő1 év
Teljesítmény:70/150W
Csatlakozás:3 x 2,5 mm sorkapocs
Feszültség:230 Volt
Foglalat:G12
IP védelmi szintje:IP20

Mozgatható fénysugarú fémhalogén lámpatest, 1 darab fényforráshoz. A lámpatest a szükséges fényforrást (G12 fémhalogén izzó) NEM tartalmazza, de igénytől függően 70 watt vagy 150 watt teljesítményű fényforrással működtethető! Szerelés: süllyesztve.

Lámpatest beltéri használatra, fémhalogén és kerámia fémhalogén fényforrásokhoz. A megvilágított tárgytól legalább 1 méter távolságra kell helyezni. A fémhalogén lámpák használatához működtető egységre (ballaszt) van szükség: fémhalogén működtető egységek.

Az Espero fémhalogén spot lámpatest 360°-ban forgatható és 30°-ban billenthető lámpafejjel rendelkezik, amelynél fogva a fénysugár irányítására lehetőségünk adódik. Ezúton változtathatjuk a fény irányát, amely hasznos lehet kisebb volumenű átalakításoknál, üzletberendezésnél, kirakatrendezésnél, áruk, polcok áthelyezésénél.

Fémhalogén lámpatest Espero-1 (G12)

A fémhalogén fényforrások kiváló színvisszaadási jellemzőjük miatt jól használhatóak áru kiemelő világításához vagy vásárlótér általános megvilágításához, ezáltal nagy szerepet kapnak az üzletvilágításban. Hosszú élettartamuk miatt ritkán kell cserélni a fényforrást, így a karbantartási költségek is csökkenthetőek a hagyományos halogén fényforrásokhoz viszonyítva.

Az álmennyezetbe süllyeszthető fémhalogén spotok rögzített szerelésűek lesznek, így ezeket olyan helyre érdemes beszerelni, ahol a kialakítás várhatóan nem, vagy ritkán változik. A fémhalogén lámpatestek kiválóan használhatóak például egy bolt általános világításának kiépítésekor vagy a kassza, pénztár fővilágításakor.

A gipszkarton és egyéb álmennyezetbe süllyesztett világítótestek rendkívül esztétikusak és praktikusak, hiszen a felületbe süllyedés által a plafonnal egy szintbe kerülnek, így nem lógnak a térbe és nem zavarják a vásárlókat sem, így nagyobb az esély, hogy a potenciális vásárlók a termékekre figyelnek.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Fém-halogén reflektor, izzó kategóriában találhat.

Fém-halogén reflektor, izzó képek, ötletek

Zöldfalak megvilágítása Brava lámpákkalZöldfal megvilágítása fémhalogén Brava lámpatesttelCserépkályha építés passzív házban is! A munkálatoknál halogén fényvetőt is használunk, ha a látási viszonyok indokolják.Nappali növényfala fémhalogén lámpákkal megvilágítva. Forrás: www.margeza.comZöld növényfal a nappaliban, fémhalogén izzós világítással. Forrás: www.margeza.com

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg

Link: Kanlux Fémhalogén lámpatest Espero-1 (G12)
Kategória: Fém-halogén reflektor, izzó
Cikkszám: 7490
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése