Marbet Marbet B-39 díszléc síkfalra

4. / 24.

Termékleírás

Ár:
912 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Marbet Marbet B-39 díszléc síkfalra

Nagyítható képek

Marbet Marbet B-39 díszléc síkfalraMarbet Marbet B-39 díszléc síkfalra

Vásárlói képek

Modern nappali spotlámpákkal, energiakarékos ledekkel és klasszikus stukkókkalFejtámaszként is megteszik a díszpárnák, amik a kanapé tetejére vannak rakvaNappali modern kialakításban: kényelmes kanapé feldobva néhány fekete színű, csíkos díszpárnávalGyönyörű fényhatások egy különleges csillár és néhány spotlámpa kombinációjábólCsíkos mintájú síkfalra való léccel zárták le a gipszkarton párkánytKlasszikus polgári lakásbelsőt idéző hungarocell díszítőelemek
GyártóMarbet
ANRO azonosító8238
Garancia idő2 év
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
Termékcsalád Oldalfali díszléc
Díszléc kiállás 20 mm
Díszléc magasság 91 mm
Szálhossz 200 cm

Marbet "Harmony" mintás dekorléc B-39, síkfalra

EPS anyagból készült fehér színű díszléc 2m szálhosszban. Az oldalfali dekorlécet 5 kiemelkedő borda díszíti. Az első és ötödik borda magassága ~15 mm, a második és negyedik borda magassága ~18 mm, a középső borda magassága ~20 mm.

A Marbet B-39 bordűrlécként használható parapetmagasságban, vagy a mennyezet közelében, vagy egyéni magasságban vízszintesen felragasztva. Egyedi igény szerint természetesen függőlegesen is felragasztható, ekkor kereteket alakíthatunk ki segítségével az oldalfalon.

Marbet B-39 díszléc síkfalra

A Marbet Design új típusú, Harmony családba tartozó díszléceit a modernizmus ihlette. A Harmónia kollekció egyszerű vonalvezetésével jól kiegészíti a modern enteriőrök berendezéseit, hiszen szépségét a letisztult minták biztosítják. A nagyon klasszikus lakberendezési stílustól egészen az ultra modern stílusig mindenféle dizájnnal összeegyeztethető, felhasználásának csak a képzelet szab határt!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Oldalfal, sarokelem képek, ötletek

Ágy feletti keretezés polisztirol díszléccelKépek a falon - keretezve díszléccelDíszléckeret hangsúlyozza ki a fekete-fehér családi fotótA régóta őrzött fotó duplán be van keretezve, így még inkább szem elé kerül!Fali keretezés polisztirol díszléccel - a keret közepén egy családi fotó láthatóFekete díszléc a hálószobábanFali keretezés E-18 díszléccel és rejtett világítás KA-13/RV léccelKlasszikus nappal díszléccel, rozettávalKeretezés - narancs piros színelválasztás díszlécekkelKisszoba díszítés - plafon alulnézetbőlModern nappali spotlámpákkal, energiakarékos ledekkel és klasszikus stukkókkalFejtámaszként is megteszik a díszpárnák, amik a kanapé tetejére vannak rakvaNappali modern kialakításban: kényelmes kanapé feldobva néhány fekete színű, csíkos díszpárnávalGyönyörű fényhatások egy különleges csillár és néhány spotlámpa kombinációjábólCsíkos mintájú síkfalra való léccel zárták le a gipszkarton párkánytKlasszikus polgári lakásbelsőt idéző hungarocell díszítőelemekBizalmas hangulatú asztal, galériarésszel, LED világítással feldobvaKülönleges hangulatú szoba egy magánlakásban
Link: Marbet Marbet B-39 díszléc síkfalra
Kategória: Oldalfal, sarokelem » EPS (expandált polisztirol) » Oldalfali díszléc
Cikkszám: Marbet B-39
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 60 gramm
P: M-01-08

Asztali nézet megjelenítése