Kanlux Mennyezetre építhető spot Duce alumínium (falon kívüli)

210. / 339.

Termékleírás

Ár:
5 052 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

Kanlux Mennyezetre építhető spot Duce alumínium (falon kívüli)

Nagyítható képek

Kanlux Mennyezetre építhető spot Duce alumínium (falon kívüli)Kanlux Mennyezetre építhető spot Duce alumínium (falon kívüli)Kanlux Mennyezetre építhető spot Duce alumínium (falon kívüli)Kanlux Mennyezetre építhető spot Duce alumínium (falon kívüli)Kanlux Mennyezetre építhető spot Duce alumínium (falon kívüli)

Energiacimke

Kanlux Mennyezetre építhető spot Duce alumínium (falon kívüli)
GyártóKanlux
Foglalat GU10 - MR16
IP védelmi szint IP20
Szín Alumínium
TípusBillenthető
Szélesség80 mm
Hosszúság80 mm
Belső átmérő51 mm
Magasság82 mm
Beépítési furat mérete (+/- 2mm) 0 mm

A mai napon érdekes új termékkel bővült a Kanlux által forgalmazott dekorációs lámpatestek kínálata. A DUCE AL-DTL50 kocka alakú, és alumíniumból készült, dekoratív barázdált felülettel. Fényforrást nem tartalmaz, azt külön kell megvásárolni!

A lámpatestben a fényforrást 25°-kal el lehet fordítani, így a fényáramot a kívánt helyre lehet irányítani.

A DUCE AL-DTL50-et innovatív dizájn és egyszerű konstrukció jellemzi, ezáltal tökéletes elsődleges vagy kiegészítő világításnak akár magánlakásokban, akár közösségi terekben. Bárhol használható, ahol ki akarunk emelni érdekes dolgokat, vagy eredeti megvilágítást szeretnénk elérni.

Mennyezetre építhető spot Duce alumínium (falon kívüli)

A Duce falon kívüli lámpatest kézbe véve is minőségi alapanyagok felhasználását sejteti. A fél kilogramm súlyú lámpatest barázdált, szálcsiszolt alumínium felülettel rendelkezik, ezüstös felülete szépen csilloghat bármilyen enteriőrben. Négyzetes kialakítása révén elegáns és innovatív formát képvisel a mennyezetre szerelhető lámpatestek között.

Olyan helyeken is alkalmazható, ahol nincs lehetőségünk süllyesztett lámpák beszerelésére, de szeretnénk egyenként irányítható, szétszórtan is elhelyezhető világítótestekkel elkészíteni egy helyiség fő- vagy kiegészítő világítását!

A Duce lámpatest ára fényforrást nem tartalmaz, azt külön kell megvásárolni. Használhat hozzá legfeljebb 50 watt teljesítményű halogén spotizzót, de természetesen alacsonyabb fogyasztású, energiatakarékos GU10 LED lámpát is!

A Duce alumínium lámpatest kiemelő és hangsúlyozó, hangulati világításokhoz is használható. A fényforrást tartó karima 25°-ban dönthető, ily módon elfordítható a fényforrás fénysugara.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 5
100.0% 5
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Beépíthető spot lámpatest képek, ötletek

Szoba mennyezet világításModern konyha 3 wattos led spotlámpákkalMennyezeti megvilágítás egyszerű és üveges spotokkalA mennyezeti világítás spotlámpákkal leszOlcsó spotkeret olcsó LED lámpávalMennyezeti spotok, fehér plafonon fehér spotkeretModern spotvilágítás ágy feletti gipszkartonba szerelveGino's piano bár: belső tér színváltós díszvilágítássalOishi sushi bár, japán bisztróLedes spotok és LED szalag konyhaszekrénynélMárványmintás konyhai hátlap LED világításbanLED-es világítás barna konyhaszekrényLED spot LED szalaggal konyhaszekrény megvilágításáhozMegfelelő fényt adnak a LED világításokKlasszikus konyhabútor modern LED világítássalGerenda spotlámpákkalFa mennyezet spotlámpákkalGerendás mennyezet spotlámpákkal
Süllyesztett lámpatestes spot világítás

Süllyesztett lámpatestes spot világítás

Vélemények, értékelések

2014. június 30.

A süllyesztett spot lámpák széles beépítési lehetőségeket rejtenek. Kis méretéből adódóan a lámpatestek változatos formában, a megrendelő igénye szerint kerülhet beépítésre az álmennyezetbe - gipszkarton fülkébe. Kiemelő- és hangulatvilágításokhoz, valamint általános fővilágítás kialakításához egyar…

Elsüllyedve - kör alakú spotlámpák képekben

Elsüllyedve - kör alakú spotlámpák képekben

Vélemények, értékelések

2015. február 17.

A besüllyeszthető lámpatestek sok-sok beltéri világítási módnál használatosak. Egyenletes általános megvilágításhoz és kiemelő világításhoz is alkalmasak a különböző lámpatestek, amelyek világítási képességét leginkább a bele helyezett égő szabja meg. Kínálatunkban már több mint 20…

Beépített lámpák a hálószobában

Beépített lámpák a hálószobában

Vélemények, értékelések

2014. május 07.

Galériás lakásokban van hely a lámpák besüllyesztésére, így itt szinte természetes a felületbe épített lámpák használata. A fal mellé telepített spotok fénysugara azonnal a piros falra irányítja figyelmünket. A nyomtatott orchidea virág kiemelésére is tökéletes választás a gipszkarton kiállásba …

Link: Kanlux Mennyezetre építhető spot Duce alumínium (falon kívüli)
Kategória: Beépíthető spot lámpatest » Négyzet alakú » GU10 - MR16 » IP20 » Alumínium » Billenthető
Cikkszám: KL 19950
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 648 gramm

Asztali nézet megjelenítése