LED panel vásárlása esetén ajándék függesztődrót!

Bovelacci - Bovelacci TM12 álgerenda (12x6 cm) dió szín - 180 cm darab!

1. / 21.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Poliuretán gerenda kategóriában találhat.
Bovelacci - Bovelacci TM12 álgerenda (12x6 cm) dió szín - 180 cm darab!
Bovelacci - Bovelacci TM12 álgerenda (12x6 cm) dió szín - 180 cm darab! Bovelacci - Bovelacci TM12 álgerenda (12x6 cm) dió szín - 180 cm darab! Bovelacci - Bovelacci TM12 álgerenda (12x6 cm) dió szín - 180 cm darab! Bovelacci - Bovelacci TM12 álgerenda (12x6 cm) dió szín - 180 cm darab! Bovelacci - Bovelacci TM12 álgerenda (12x6 cm) dió szín - 180 cm darab! Bovelacci - Bovelacci TM12 álgerenda (12x6 cm) dió szín - 180 cm darab!
Ár:
8 700 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Részletes leírás

Bovelacci TM12 Dió poliuretán gerenda

Alapanyag:Poliuretán
Szélesség:12 cm
Magasság:6 cm
Szálhossz:3 m

A színezett gerendák előre festett, kis felületi mintával ellátott díszítőelemek. A hagyományos gerendára szinte megszólalásig hasonlító díszekkel nagyon egyszerűen és gyorsan alakíthatóak ki a régi parasztházak, illetve gerendaházak mennyezeti szerkezete.
A gerendákhoz színben illő konzol kapható. A gerenda mennyezetre ragasztása után a konzolokat a gerendák alá kell ragasztani, mintha tartókonzolok lennének.


A parasztház jellegű belső terekben a természetes anyagok, tradicionális használati eszközök mint lakberendezési tárgy szerepelnek. A régi fa bútorokkal, antik tárgyakkal összhangban vannak a látszó fa gerendák, amik helyettesítésére szintén alkalmasak a poliuretán gerendák, de mediterrán stílusú otthonok kiegészítő mennyezeti dekorációjaként is alkalmazható. Az álgerenda anyaga poliuretán, amely egyszerűvé teszi a profilok szállítását és felragasztását is, hiszen jóval könnyebb súlyú az igazi fa gerendától. Az előre festett gerendák természetes hatást keltenek, mégsem kell a farontó bogarak (szú) károkozásától tartani.

Lakberendezési stílusok, amelyeknél a poliurethan gerenda mint hangulati elem megjelenhet:
- rusztikus stílus
- romantikus stílus
- provanszi stílus
- angol vidéki stílus

Bovelacci poliuretán gerenda színeinek összehasonlításaKapcsolódó anyagok:

Specifikációk

GyártóBovelacci
ANRO azonosító8063
Garancia idő2 év

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Poliuretán gerenda kategóriában találhat.

Poliuretán gerenda képek, ötletek

Az álgerenda a páraelszívó kivezető csövét is takarjaÁlgerenda konyhábanRusztikus hatást adó álgerenda egy konyha mennyezeténRusztikus álgerendák alkalmazása a konyha mennyezeténPoliuretán rusztikus gerenda a konyhábanModern berendezésű konyha rusztikus gerendákkalA magasfényű bútorok mellé reggelizőpultot is gyártottakA konyhai alsó szekrény lábazatán melegfehér fény világítja meg a fekete padlócsempétSajnos nem igazán látható, de a gerendák tetején is van led szalag, amely hangulatos fényt ad a kisebb étkezésekhezNehéz fotózni a színeket, hiszen az egyik képen meleg-, a másik képen pedig hidegfehér színhőmérsékletűnek tűnik ugyanaz a led szalag
Link: Bovelacci - Bovelacci TM12 álgerenda (12x6 cm) dió szín - 180 cm darab!
Kategória: Poliuretán gerenda
Szállítási kategória: 2

Asztali nézet megjelenítése