Bovelacci -HD poliuretán álgerenda (19x17 cm) wenge

1. / 28.

Termékleírás

Ár:
7 485 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Bovelacci -HD poliuretán álgerenda (19x17 cm) wenge

Nagyítható képek

Bovelacci -HD poliuretán álgerenda (19x17 cm) wengeBovelacci -HD poliuretán álgerenda (19x17 cm) wengeBovelacci -HD poliuretán álgerenda (19x17 cm) wengeBovelacci -HD poliuretán álgerenda (19x17 cm) wengeBovelacci -HD poliuretán álgerenda (19x17 cm) wenge
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Poliuretán gerenda kategóriában találhat.
GyártóBovelacci
ANRO azonosító8061
Garancia idő2 év
Súly5.44 kg
HD (19 cm x 17 cm) gerenda utánzat poliuretánból

Alapanyag:Poliuretán
Szélesség:19 cm
Magasság:17 cm
Szálhossz:3 m

-HD poliuretán álgerenda (19x17 cm) wenge
Előre festett, fa erezetű, fa megjelenésű gerenda profilok poliuretánból. A hagyományos gerendára szinte megszólalásig hasonlító sötét színű díszekkel nagyon egyszerűen és gyorsan alakíthatóak ki a régi parasztházak, illetve gerendaházak mennyezeti szerkezete. Az előre festett gerendák természetes hatást keltenek, mégsem kell a farontó bogarak (szú) károkozásától tartani.

Az álgerenda anyaga poliuretán, amely egyszerűvé teszi a profilok szállítását és felragasztását is, hiszen jóval könnyebb súlyú az igazi fa gerendától. Amennyiben a födém nem bírja el az igazi fából készült gerendákat, a gerenda hatású elemekkel jól kiegészíthetjük a régi bútorokat, berendezéseket. A gerendákhoz színben illő konzol kapható. A gerenda mennyezetre ragasztása után a konzolokat a gerendák alá kell ragasztani, mintha tartókonzolok lennének.

A parasztház jellegű belső terekben a természetes anyagok, tradicionális használati eszközök mint lakberendezési tárgy szerepelnek. A régi fa bútorokkal, antik tárgyakkal összhangban vannak a látszó fa gerendák, amik helyettesítésére szintén alkalmasak a poliuretán gerendák, de mediterrán stílusú otthonok kiegészítő mennyezeti dekorációjaként is alkalmazható. A poliurethán gerendák a konyha, nappali hangulatos díszítőelemei lehetnek.
Kapcsolódó anyagok:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Poliuretán gerenda kategóriában találhat.

Poliuretán gerenda képek, ötletek

Az álgerenda a páraelszívó kivezető csövét is takarjaÁlgerenda konyhábanRusztikus hatást adó álgerenda egy konyha mennyezeténRusztikus álgerendák alkalmazása a konyha mennyezeténPoliuretán rusztikus gerenda a konyhábanModern berendezésű konyha rusztikus gerendákkalA magasfényű bútorok mellé reggelizőpultot is gyártottakA konyhai alsó szekrény lábazatán melegfehér fény világítja meg a fekete padlócsempétSajnos nem igazán látható, de a gerendák tetején is van led szalag, amely hangulatos fényt ad a kisebb étkezésekhezNehéz fotózni a színeket, hiszen az egyik képen meleg-, a másik képen pedig hidegfehér színhőmérsékletűnek tűnik ugyanaz a led szalag
Link: Bovelacci -HD poliuretán álgerenda (19x17 cm) wenge
Kategória: Poliuretán gerenda
Cikkszám: HD poliuretán álgerenda (19x17 cm) wenge
Szállítási kategória: 3
Tömeg: 5440 gramm

Asztali nézet megjelenítése