Kanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehér

1. / 247.

Termékleírás

Ár:
4 928 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!
A termék ára a 40 Ft + ÁFA/darab hulladékkezelési díjat nem tartalmazza!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Kanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehér

Nagyítható képek

Kanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehérKanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehérKanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehérKanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehérKanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehérKanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehérKanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehérKanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehérKanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehérKanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehér

Energiacimke

Kanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehér
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED lámpa (230V) E27 kategóriában találhat.
GyártóKanlux (19940)
ANRO azonosító8009
Garancia idő1 év
Súly120 g
Chip On Board LED lámpa E27 Remote Phosphor

Foglalat E27 (230 V) (Átalakítható!)
Fogyasztás 8.5 Watt
LED-ek száma 1 db COB LED chip
Fényerő 800 lumen
Fényerő megfelelőség kb 60 Wattos E27 lámpa
Hatékonyság: 94 lumen/Watt
Színhőmérséklet Meleg fehér (~2700-3200 K)
Élettartam 25.000 óra
Sugárzási szög 270°
Garancia 1 év garancia!
Fényforrás hossz 115 mm (foglalattal)
Fényforrás átmérő 60 mm

A LED technológia folyamatosan fejlődik, ezért rendszeresen bővítjük kínálatunkat: most az innovatív technológiájú, hagyományos formájú és méretű, 270°-os ultra széles fényszórási szöggel rendelkező OMNI LED COB E27-WW fényforrás.

Az OMNI LED COB E27-WW széles fényszórási szögét a Remote Phosphor technológiának köszönheti. Az OMNI LED COB E27-WW kialakításakor kupola alakban felhasznált foszfor lemez lehetővé teszi, hogy a fényt a teljes felületen keresztül szórja, így a látható fényszórási szöge jelentősen szélesebb, mint a sima felületű LED fényforrásoké.

A fényforrásban felhasznált innovatív LED COB technológia garantálja, hogy a fényforrás hatékony, energiatakarékos és tartós helyettesítője legyen a hagyományos 60W-os villanykörtének, így garantálva az akár 86%-os energia megtakarítást.

Az OMNI LED COB E27-WW-t hosszú, akár 25.000 óráig terjedő élettartam jellemzi, ami lehetővé teszi a fényforrás használatát több éven keresztül pótlás nélkül. Mivel a fényforrás által kibocsátott meleg fehér fény hasonló a hagyományos matt villanykörték által kibocsátott fényhez, a fényforrás komfortos érzést kelt.

LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehér

LED lámpa tudnivalók:
- UV és infra sugárzás mentes fényforrások - nincs felesleges fénykibocsájtás a szükségtelen spektrumokba.
- Alacsony hőtermelés - az energia legnagyobb részéből fény keletkezik, nem hő.
- Nagy fényhasznosítás (LED > 50 lumen/Watt), normál lámpa: 8-13 lumen/Watt
- Hosszú élettartam (15.000-50.000 óra).
- Vibrálásmentes, azonnali fény.
- Ki/bekapcsolások számára érzéketlen.
- A különböző beszállításokból származó LED lámpák színhőmérséklete árnyalatban eltérhet!
- A nem dimmelhető LED lámpák világítós vagy fényerőszabályzós kapcsolóval nem működnek együtt. Vibrálás, vagy parázslás esetén a kapcsoló cseréje szükséges!
- Fém házas lámpákat csak földelt lámpatestbe szabad beépíteni, oly módon, hogy a földelés érintkezzen a lámpa fém házával!
- A DIP ledekkel (hagyományos kerek-fejű LED) szerelt lámpák folyamatos 24 órás üzemre nem alkalmasak, túlmelegedhetnek. A DIP ledek túlmelegedésből adódó sárgulás / barnulás nem garanciális hiba! Folyamatos üzemre SMD leddel, Power leddel illetve Chip On Board leddel szerelt lámpát válasszanak!

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

Fényforrás neve: Kanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehér
Fényforrás ára: 4 928 Ft
Teljesítmény: 8.5 Watt
Fényáram: 800 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED lámpa (230V) E27 kategóriában találhat.

LED lámpa (230V) E27 képek, ötletek

Kerti gömblámpa színváltós izzóval kék rózsaszín lámpaKerti gömblámpa színváltós izzóval kék sárga fényKerti gömblámpa színváltós izzóval kék zöld fényKerti gömblámpa színváltós izzóval lila fényKerti gömblámpa színváltós izzóval kék fényKanlux IQ LED termékcsaládWécé spotvilágítás 2 Gu10 izzóvalZöld izzó fényfüzérenKültéri gömb lámpa elosztóból színes izzóval20-40 cm gömb kerti lámpák konnektorból működnekSzebb Lak Bt! Ha valami egyedit és szépet akar!Hagyományos fali lámpa ledes világítással.Nagytévé háttérvilágítás csiptetős lámpávalEgy foglalatból két LED lámpa lóg ki, így növelve az egyfoglalatos csillárból kihozható fényerőt a konyhában!ANRO hajdúböszörményi bemutatóterem: Rábalux ívelt fali lámpa Optonica LED izzóval.Nappali almennyezet spotlampak 1Nappali almennyezet spotlampakAlmennyezet spot es rejtett vilagitas
Süllyesztett lámpatestes spot világítás

Süllyesztett lámpatestes spot világítás

Vélemények, értékelések

2014. június 30.

A süllyesztett spot lámpák széles beépítési lehetőségeket rejtenek. Kis méretéből adódóan a lámpatestek változatos formában, a megrendelő igénye szerint kerülhet beépítésre az álmennyezetbe - gipszkarton fülkébe. Kiemelő- és hangulatvilágításokhoz, valamint általános fővilágítás kialakításához egyar…

Remote Phosphor LED lámpák

Remote Phosphor LED lámpák

Vélemények, értékelések

2014. április 15.

Egy új, Remote Phosphor technológiával készült fényforrás bemutatása alkalmával egy kicsit közelebbről is megismerkedünk az újdonság belső felépítésével. Bemutatjuk, hogy hogyan lehet a nagy fényerejű kék ledekből meleg fehér színű fényt előállítani, illetve hogy hogyan növelhetőek a LED chipek …

Link: Kanlux LED lámpa E27 (COB LED/8.5Watt/270°) RP meleg fehér
Kategória: LED lámpa (230V) E27
Cikkszám: 19940
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 120 gramm

Asztali nézet megjelenítése