Bovelacci Élvédő A28 - Poliuretán sarokvédő (250 cm szálhosszú)

30. / 31.

Termékleírás

Ár:
418 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
22.5 méter raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Bovelacci Élvédő A28 - Poliuretán sarokvédő (250 cm szálhosszú)

Nagyítható képek

Bovelacci Élvédő A28 - Poliuretán sarokvédő (250 cm szálhosszú)
GyártóBovelacci
Alapanyag Poliuretán
Díszléc kiállás 28 mm
Díszléc magasság 28 mm
Szálhossz 2.5 méter

Kemény élvédő, sarokvédő A28

Biztosan mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy a lakáson belül a sok forgalmat bonyolító fal-sarkok, boltív élek vagy a nyílászárók körüli sarkok hamar elhasználódnak, lekopnak, megsérülnek. A poliuretán szegélyléc, ami nagy keménységével biztonságosan védi a különböző sarkokat, éleket. Az élvédők színe fehér, de természetesen bármilyen színűre festhetőek beltéri diszperziós festékkel. A műanyag élvédő ragasztása történhet Stukkó ragasztóval, vagy glettanyaggal is.

A 250 centiméteres szálhosszban kapható élvédő kifejezetten praktikus az átlagos méretű ajtóknál lévő falsarkokhoz, hiszen hosszúsága miatt nem szükséges toldani az élvédőt. Az ár 1 méterre vonatkozik!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Tetőtéri és élvédő dísz képek, ötletek

Tetőtéri lakás és álmenyezeti világítás ANRO profilokkalTetőéri helyiség felújítva, kifestveSpotvilágítás tetőtéri helyiségbenDíszkővel burkolt gipszkarton fal gipsz spottal megvilágítvaKényelmes és hangulatos nappali természetes színekkelParkettaszegély méreteinek ellenőrzése beépítés előttMéret ellenőrzés beépítés előttAz L alakú műanyag élvédő a fal sarkának védelmét szolgáljaSzoba fővilágítása gipszkartonba épített lámpákkalA gipszkarton doboz alja műanyag élvédővel van lezárva, így még tartósabbak az élek!Díszes spotlámpakerettel is szépíthetjük a plafont!Gipszkarton sziget 8 darab spotlámpávalNappali mennyezeti hangulatvilágítássalNappali mennyezete zöld RGB LED világítássalNappali plafonja mennyezeti burkolólappal fedveTükör keretezés klasszikus módon dekorlécekkelFaldekorálás polisztirol holker lécekkelPlafon és oldalfal találkozási pontjába ragasztott sarokléc
Link: Bovelacci Élvédő A28 - Poliuretán sarokvédő (250 cm szálhosszú)
Kategória: Tetőtéri és élvédő dísz » Poliuretán » 2.5 méter » Élvédő
Cikkszám: HD L28 élvédő (110m/doboz)
Szállítási kategória: 3
Tömeg: 170 gramm

Asztali nézet megjelenítése