Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)

1. / 67.

Termékleírás

Ár:
6 442 Ft
darab
5 darab vásárlása esetén
-5% kedvezmény!

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)

Nagyítható képek

Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)

Vásárlói képek

Hálószoba világítás rejtett LED szalagos és LED paneles fényekkel

Energiacimke

Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED panel nagy méret 30 cm+ kategóriában találhat.
GyártóOptonica (DL2380)
ANRO azonosító7976
Garancia idő2 év
Súly500 g

Gipszkartonba süllyeszthető, üveg előlapos, LED panel család 3 színű fénnyel

 

 

Névleges teljesítmény12 Watt
Tápfeszültség:230V~ 50/60Hz
Fényáram:900 lumen
Színek:Meleg fehér (3000 K)
Tiszta fehér (4500K)
Fehér (6000K)
Keret alapanyag:Alumínium
Keret színe:Fehér
Méret160 mm (átmérő) x 40 mm
KivágásØ 125 mm
IP védelmi szintje:IP20

 

 

 

Beépíthető mennyezeti LED lámpa 3 színű fénnyel
(hidegfehér, melegfehér, középfehér állítható be)

 

Változtatható színhőmérsékletű LED panel, üveg előlappal - kerettel. A színhőmérséklet szabályozása a következő módon történik: első felkapcsolás: meleg fehér, második felkapcsolás: tiszta fehér, harmadik felkapcsolás: hideg fehér.

Álmennyezetbe, gipszkarton plafonba építhető LED modul fővilágítások vagy háttérfények kialakításához. A LED panel tápegységről működik, mely tápegység része a csomagnak.

LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)

Időnként nyugtató melegfehér színhőmérsékletű fényre lenne szüksége, olykor pedig szeretné élénkebbé-fehérebbé tenni a világítást?

A lámpatest újszerűsége abban rejlik, hogy színhőmérséklete változtatható, így egy lámpán belül háromféle színt tudunk beállítani: 3000 Kelvin melegfehér, 4500 Kelvin hidegfehér, 6000 Kelvin középfehér. A változtatható színű fénnyel az eseménynek, helyszínnek, lelkiállapotnak megfelelően tudjuk módosítani a fényt. A lámpatestet olyan esetekben is alkalmazhatjuk, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy milyen színű LED fény kerüljön az újonnan kialakításra kerülő épületben, helyiségben.

Széles körű és modern megoldást biztosíthat ez a kerek, besüllyeszthető led lámpa, amelyet otthon, nappali, konyha, étkező, hálószoba, fürdőszoba, dolgozó, folyosó, iroda, üzlethelyiség, kirakat, kiállítás, étterem, szálloda és középület világítására is használhatunk.

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

Fényforrás neve: Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)
Fényforrás ára: 6 442 Ft
Teljesítmény: 12.0 Watt
Fényáram: 900 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED panel nagy méret 30 cm+ kategóriában találhat.

LED panel nagy méret 30 cm+ képek, ötletek

Konténer iroda világítása vékony led lámpávalLED panel mennyezetre szerelése házilag hajlított alu profilbólU rögzítő alu lapos rúdból barkács módszerrel hajlítva: a tápegység és a vezeték is elférnek felül, a panel úgyis takarja.20x3 mm alu laposvasból házilag hajlított olcsó rögzítő LED panel falra-mennyezetre szereléséhezAlu lapos profil házilag U alakúvá hajtogatva. Festhető is. LED panel felszereléséhez.Konyha és a nappaliLED panel kazettás álmennyezetben, mobil üzletben.Ez a led panel az iroda átfestése közben is működik!Fürdőszobai fővilágítás süllyesztőkeretbe épített melegfehér LED-panellelMelegfehér LED-panel falon kívüli beépítőkerettel gépészeti helyiség megvilágításáraPanel bekötésePanel összekötése wagowal (gyorscsatlakozó nélküli 60256 vtac panel)LED panel pár centis függesztékkel, plafonra szerelveEgyedi módon plafonra szerelt LED panel fogja bevilágítani ezt a szobát.LED paneles világítás nappaliban: lapos, de nagy fényt adó 60x60 cm panelNagy ledpanel lambériás mennyezeten, rövidre függesztve.Világító természetes fehér színű LED panelPlafonon kívülre szerelt ledpanel
LED panel - változtatható színhőmérséklettel!

LED panel - változtatható színhőmérséklettel!

8 vélemény, értékelés

2014. április 04.

Új, üveg keretes, süllyeszthető LED panel újdonság, mely lámpatest állítható színhőmérséklettel kapható: a lámpatest belsejében SMD 5630 COB ledek teljesítenek szolgálatot,fele meleg fehér, fele hideg fehér színhőmérséklettel. A hagyományos fali villanykapcsolóval használható!

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Lieber Zoltán! A hagyományos beépíthető szpotos világításoknál 10 cm-es hőtartó távolságot szoktak javasolni a gipszkarton és a fődém közé. Mivel a led panelek lényeges… Tovább »

Tályai Péter - 2015.03.24. 12:24

Fogászati rendelő LED panelekkel megvilágítva

Fogászati rendelő LED panelekkel megvilágítva

Vélemények, értékelések

2017. április 24.

Egy fogászati rendelőben leginkább a barátságos berendezésre, a modern műszerekre és a kellemes kiszolgálásra kell odafigyelni. Azonban hogy a vendég kevésbé stresszesen várja a kezelés megkezdését, hangulatos környezetet kell már a váróteremben kialakítani! A különböző világítások els…

Otthoni világítás LED panelekkel

Otthoni világítás LED panelekkel

Vélemények, értékelések

2016. augusztus 11.

Minden lakásban meg kell oldani valamivel az általános világítást, ehhez egyre gyakrabban használnak LED paneleket. A LED panelek tulajdonképpen 2-5 cm vastagságú és 8-35 cm átmérőjű lámpatestek, formájuk lehet szögletes vagy korong alakú és az eddig használatos mennyezeti lámpák kiváltására hivat…

Világítsunk LED panellel a lakásban!

Világítsunk LED panellel a lakásban!

Vélemények, értékelések

2014. május 28.

A modern lakás konyhájában LED panelekkel készítették el a fővilágítást, amely így energiatakarékos és homogén fényt biztosít a helyiségnek. Lakberendezői látványtervekben is egyre gyakrabban találkozni a LED fényekkel. A LED fényforrások rendkívül keveset fogyasztanak, kevés karbantartást igényel…

Link: Optonica LED Glass panel light (12 W), sülly., változtatható szính. (CCT)
Kategória: LED panel nagy méret 30 cm+
Cikkszám: DL2380
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 500 gramm

Asztali nézet megjelenítése