Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)

1. / 82.

Termékleírás

Eredeti ár: 8 490 Ft
Akciós ár:
6 590 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)

Nagyítható képek

Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)

Vásárlói képek

Hálószoba középen RGB világítással, a szoba szélén egyszínű LED csíkkalHálószoba szép melegfényű led szalaggal és színváltós középső dekorralNappali különböző led világításokkal: spot és szalagfényNappali gipszkarton és csillár, rejtett világításA LED vezérlőnek kiemelt helyet biztosítottak a nappaliban, így mindenki kényelmesen módosíthatja a szalag fénybeállításait
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.
ANRO azonosító7747
Garancia idő2 év
Súly167 g
Glass Panel LED controller

Feszültség 12 Volt DC
24 Volt DC
Max. teljesítmény 96 Watt
Max. áremerősség 2x4 Amper
LED vezérlő méretei 86 mm x 86 mm x 36 mm
Csatlakoztatás sorkapcsos bekötés

Falba építhető, érintésérzékeny, fekete üveg előlapos fényerő szabályzó, dimmer, kisfeszültségű 12-24 Voltos LED termékekhez. A ledes fényerőszabályzó segítségével a led szalag fényerejét csökkenthetjük, növelhetjük, ki- és be kapcsolhatjuk gombok nélkül a felület megérintésével.

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)

Használati útmutató a Glass Panel fali LED Dimmer EURO (96W) fényerőszabályzóhoz


A fényerő szabályzó megfelel minden 12 Volt illetve 24 Volt feszültségről működő LED szalag, LED modul, LED lámpa vezérléséhez, a megfelelő egyenáramú tápegységgel. A vezérlő PWM működési rendszerű, csak kisfeszültségű, egyenáramú (12/24V DC) használatra alkalmas. Közvetlenül a 230V-os hálózatra tilos csatlakoztatni! Szerelését csak szakember végezheti!

A vezérlő hátoldalán találhatóak az elektromos ki-, és bemenetek. Az Input felirattal ellátott sorkapcsokba kell csatlakoztatni a 12 vagy 24 Voltos tápegységet. Az Output felirattal ellátott sorkapcsokba pedig a 12 vagy 24 Voltos LED fényforrásokat csatlakoztathatjuk, maximum 96 Watt teljesítményig. Ettől nagyobb teljesítményű LED használata esetén a rendszert egy jelerősítővel kell kiegészíteni. Bekötés során a ügyeljünk a polaritások (+/-) helyességére.

A fali vezérlőn 6 db különböző funkciójú érintésérzékeny felület van, melyek melyeket az alábbi ábrán beszámoztuk. A funkciók ismertetése:
- 1.: Ki-, és bekapcsolás. 5 másodpercnél hosszabban megnyomva ki- vagy bekapcsolja a hangjelzést.
- 2.: Gradiens, 0-100%-os fényerőszabályzás. A négyzet alakú sávon az ujjunkat mozgatva a fényerő a sáv fényessége szerint változik.
- 3.: Fényerő vagy sebesség növelése.
- 4.: Fényjáték program léptetése előre.
- 5.: Fényerő vagy sebesség csökkentése.
- 6.: Fényjáték program léptetése visszafelé.


Használati útmutató: Glass Panel fali LED Dimmer EURO (96W)

A vezérlőn 8 db változtatható sebességű fényjáték program használható, pl.: villogás, pulzálás, stroboszkóp, stb.

Glass Panel fali LED Dimmer EURO (96W) beépítése


Az új EURO típusú termékek hátoldala már oly módon van kialakítva, hogy a 65 mm-es szerelődobozokba könnyedén beépíthetőek, becsavarozhatóak.
- Első lépésként pattintsuk le egy csavarhúzó segítségével a hátoldalt. Ez a legegyszerűbben a termék alján, a kikönnyített helyen lehetséges. Ezt a kikönnyítést el is távolíthatjuk, hogy későbbiekben könnyen le tudjuk szerelni a dimmert.
- Csatlakoztassuk a 12/24 Voltos tápegységet a dimmer bemenetére, a LED-es terméket pedig a kimenetre.
- A hátlapon lévő furatokon keresztül csavarozzuk fel a fényerőszabályzót.
- Az előlapot pattintsuk a helyére, ügyelve, hogy az elő- és a hátlapon kialakult csatlakozósor találkozzon.
- A bekapcsoló gombbal helyezzük üzembe a LED fényerő szabályzót.<>

Fényerő szabályzók csatlakoztatása

Az alábbi ábrán megtekinthető, hogy hogyan kell csatlakoztatni a LED szalagot, a LED fényerő szabályzót, a LED tápegységet, illetve nagyobb mennyiség esetén a LED jelerősítőket. Az alábbi csatlakoztatási rajz minden típusú LED fényerő szabályzóhoz alkalmas, a bekötés módja minden típusnál azonos, 12 Volt és 24 Volt működési feszültség mellett is. 24Voltos LED szalag szerelésekor az alábbi ábrán feltüntetett 12V értelemszerűen 24V-ot jelent.

Tetszőleges mennyiségű LED szalag csatlakoztatása a LED fényerő szabályzóhoz, jelerősítő segítségével.

Összeszerelés előtt győződjön meg, hogy a megfelelő feszültségű tápegységet használja a LED szalaghoz! A vezérlők 12 és 24 Volton is működnek, azonban 24Voltos tápegységre 12Voltos LED szalagot csatlakoztatva a LED szalag azonnal és véglegesen meghibásodik!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Kristály spotlámpákSzínváltós LED világításZebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalFelsőszekrénybe süllyesztett LED világítás kapcsoló, kerekElemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros led csík mindenhol: klima felett, asztalnál, tévé szekrénynélPiros led csík mindenhol: tévé szekrénynél, fali szekrénynél, ágynálPiros led csík tévé szekrénynélSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban ledes konyhapult világitás beépített kapcsolóval
Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

2 vélemény, értékelés

2013. november 13.

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 és 24 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Hok István! Sajnos a szóban forgó termék nem alkalmas hagyományos RGB vezérlővel (4 eres csatlakozás) való használatra. Hovatovább, még csak alternatívát sem tudok aján… Tovább »

Tályai Gábor - 2014.01.16. 09:59

Link: Glass Panel EURO fali LED Dimmer (96W)
Kategória: LED szalag vezérlők
Cikkszám: U-TM06ER
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 167 gramm

Asztali nézet megjelenítése