LED panel vásárlása esetén ajándék függesztődrót!

Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)

1. / 79.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.
Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)
Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W) Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W) Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W) Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W) Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W) Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W) Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W) Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W) Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W) Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)
Eredeti ár: 8 790 Ft
Akciós ár:
6 890 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Részletes leírás

Glass Panel LED vezérlők

Falba építhető, érintésérzékeny, fekete üveg előlapos színhőmérséklet LED vezérlő, kisfeszültségű LED termékekhez.

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Glass Panel fali színhőmérséklet vezérlő EURO (96W)

A LED színhőmérséklet vezérlő megfelel minden 12 Volt illetve 24 Volt feszültségről működő LED szalag, LED modul, LED lámpa vezérléséhez, a megfelelő egyenáramú tápegységgel. A vezérlő PWM működési rendszerű, csak kisfeszültségű, egyenáramú (12/24V DC) használatra alkalmas. Közvetlenül a 230V-os hálózatra tilos csatlakoztatni! Szerelését csak szakember végezheti!

A vezérlő hátoldalán találhatóak az elektromos ki-, és bemenetek. Az Input felirattal ellátott sorkapcsokba kell csatlakoztatni a 12 vagy 24 Voltos tápegységet. Az Output felirattal ellátott sorkapcsokba pedig a 12 vagy 24 Voltos LED fényforrásokat csatlakoztathatjuk, maximum 96 Watt teljesítményig. Ettől nagyobb teljesítményű LED használata esetén a rendszert egy jelerősítővel kell kiegészíteni. Bekötés során a ügyeljünk a polaritások (+/-) helyességére.

A fali vezérlőn 4 db különböző funkciójú érintésérzékeny felület van. A funkciók ismertetése:

  • 1.: Ki-, és bekapcsolás. 5 másodpercnél hosszabban megnyomva ki- vagy bekapcsolja a hangjelzést.
  • 2.: Gradiens, hideg fehér - meleg fehér: A sávon az ujjunkat mozgatva beállítható a LED színhőmérséklete.
  • 3.: A beállított színhőmérséklet fényerejének csökkentése.
  • 4.: A beállított színhőmérséklet fényerejének növelése.

Glass Panel fali színhőmérséklet vezérlő beépítése

Az új EURO típusú LED vezérlők termékek hátoldala már oly módon van kialakítva, hogy a 65 mm-es szerelődobozokba könnyedén beépíthetőek, becsavarozhatóak.

  • Első lépésként pattintsuk le egy csavarhúzó segítségével a hátoldalt. Ez a legegyszerűbben a termék alján, a kikönnyített helyen lehetséges. Ezt a kikönnyítést el is távolíthatjuk, hogy későbbiekben könnyen le tudjuk szerelni a színhőmérséklet vezérlőt.
  • Csatlakoztassuk a 12/24 Voltos tápegységet a színhőmérséklet szabályzó bementére, a LED-es terméket pedig a kimenetre.
  • A hátlapon lévő furatokon keresztül csavarozzuk fel a színhőmérséklet szabályzót.
  • Az előlapot pattintsuk a helyére, ügyelve, hogy az elő- és a hátlapon kialakult csatlakozósor találkozzon.
  • A bekapcsoló gombbal helyezzük üzembe a LED színhőmérséklet szabályzót.

LED színhőmérséklet vezérlők csatlakoztatása

Az alábbi ábrán megtekinthető, hogy hogyan kell csatlakoztatni a LED szalagot, a LED színhőmérséklet vezérlőt, a LED tápegységet, illetve nagyobb mennyiség esetén a LED jelerősítőket. Az alábbi csatlakoztatási rajz minden típusú LED színhőmérséklet vezérlőhöz alkalmas, a bekötés módja minden típusnál azonos, 12 Volt és 24 Volt működési feszültség mellett is. 24Voltos LED szalag szerelésekor az alábbi ábrán feltüntetett 12V értelemszerűen 24V-ot jelent.

Tetszőleges mennyiségű LED szalag csatlakoztatása a LED színhőmérséklet vezérlőhöz, jelerősítő segítségével.

Összeszerelés előtt győződjön meg, hogy a megfelelő feszültségű tápegységet használja a LED szalaghoz! A vezérlők 12 és 24 Volton is működnek, azonban 24Voltos tápegységre 12Voltos LED szalagot csatlakoztatva a LED szalag azonnal és véglegesen meghibásodik!

Specifikációk

ANRO azonosító7746
Garancia idő2 év
Súly166 g
TípusWW + CW vezérlő
Feszültség 12-24 Volt DC
IP védelmi szint IP20
Csatornák száma 2 csatornás
Áramerősség 8 Amper
Teljesítmény 96 Watt
Szélesség87 mm
Hosszúság87 mm
Vastagság33 mm
BemenetSorkapocs
KimenetSorkapocs
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Beépített kapcsoló Érintésérzékeny felület
Szín Fekete

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

2 vélemény, értékelés

2013. november 13.

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 és 24 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Hok István! Sajnos a szóban forgó termék nem alkalmas hagyományos RGB vezérlővel (4 eres csatlakozás) való használatra. Hovatovább, még csak alternatívát sem tudok aján… Tovább »

Tályai Gábor - 2014.01.16. 09:59

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Konyhapult led világításTávirányító fali tartó két villanykapcsoló közöttSzínváltós LED világítás egyedi formájú gipszkartonba építveKristály spotlámpákSzínváltós LED világításZebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalFelsőszekrénybe süllyesztett LED világítás kapcsoló, kerekElemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros led csík mindenhol: klima felett, asztalnál, tévé szekrénynélPiros led csík mindenhol: tévé szekrénynél, fali szekrénynél, ágynálPiros led csík tévé szekrénynélSzekrény piros led díszvilágítással
Link: Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)
Kategória: LED szalag vezérlők » 8 Amper » Érintésérzékeny felület » Sorkapocs » 2 csatornás » 12-24 Volt DC » IP20 » Sorkapocs » Fekete » WW + CW vezérlő » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: Glass Panel Color Temperature Controller U-TM07ER
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 166 gramm

Asztali nézet megjelenítése