Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)

33. / 85.

Termékleírás

Eredeti ár: 8 790 Ft
Akciós ár:
6 890 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)

Nagyítható képek

Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)
Feszültség 12-24 Volt DC
IP védelmi szint IP20
Csatornák száma 2 csatornás
Áramerősség 8 Amper
Teljesítmény 96 Watt / 192 Watt
Szélesség87 mm
Hosszúság87 mm
Vastagság33 mm
BemenetSorkapocs
KimenetSorkapocs
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Beépített kapcsoló Érintésérzékeny felület
Szín Fekete

Glass Panel LED vezérlők

Falba építhető, érintésérzékeny, fekete üveg előlapos színhőmérséklet LED vezérlő, kisfeszültségű LED termékekhez.

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)

Glass Panel fali színhőmérséklet vezérlő EURO (96W)

A LED színhőmérséklet vezérlő megfelel minden 12 Volt illetve 24 Volt feszültségről működő LED szalag, LED modul, LED lámpa vezérléséhez, a megfelelő egyenáramú tápegységgel. A vezérlő PWM működési rendszerű, csak kisfeszültségű, egyenáramú (12/24V DC) használatra alkalmas. Közvetlenül a 230V-os hálózatra tilos csatlakoztatni! Szerelését csak szakember végezheti!

A vezérlő hátoldalán találhatóak az elektromos ki-, és bemenetek. Az Input felirattal ellátott sorkapcsokba kell csatlakoztatni a 12 vagy 24 Voltos tápegységet. Az Output felirattal ellátott sorkapcsokba pedig a 12 vagy 24 Voltos LED fényforrásokat csatlakoztathatjuk, maximum 96 Watt teljesítményig. Ettől nagyobb teljesítményű LED használata esetén a rendszert egy jelerősítővel kell kiegészíteni. Bekötés során a ügyeljünk a polaritások (+/-) helyességére.

A fali vezérlőn 4 db különböző funkciójú érintésérzékeny felület van. A funkciók ismertetése:

  • 1.: Ki-, és bekapcsolás. 5 másodpercnél hosszabban megnyomva ki- vagy bekapcsolja a hangjelzést.
  • 2.: Gradiens, hideg fehér - meleg fehér: A sávon az ujjunkat mozgatva beállítható a LED színhőmérséklete.
  • 3.: A beállított színhőmérséklet fényerejének csökkentése.
  • 4.: A beállított színhőmérséklet fényerejének növelése.

Glass Panel fali színhőmérséklet vezérlő beépítése

Az új EURO típusú LED vezérlők termékek hátoldala már oly módon van kialakítva, hogy a 65 mm-es szerelődobozokba könnyedén beépíthetőek, becsavarozhatóak.

  • Első lépésként pattintsuk le egy csavarhúzó segítségével a hátoldalt. Ez a legegyszerűbben a termék alján, a kikönnyített helyen lehetséges. Ezt a kikönnyítést el is távolíthatjuk, hogy későbbiekben könnyen le tudjuk szerelni a színhőmérséklet vezérlőt.
  • Csatlakoztassuk a 12/24 Voltos tápegységet a színhőmérséklet szabályzó bementére, a LED-es terméket pedig a kimenetre.
  • A hátlapon lévő furatokon keresztül csavarozzuk fel a színhőmérséklet szabályzót.
  • Az előlapot pattintsuk a helyére, ügyelve, hogy az elő- és a hátlapon kialakult csatlakozósor találkozzon.
  • A bekapcsoló gombbal helyezzük üzembe a LED színhőmérséklet szabályzót.

LED színhőmérséklet vezérlők csatlakoztatása

Az alábbi ábrán megtekinthető, hogy hogyan kell csatlakoztatni a LED szalagot, a LED színhőmérséklet vezérlőt, a LED tápegységet, illetve nagyobb mennyiség esetén a LED jelerősítőket. Az alábbi csatlakoztatási rajz minden típusú LED színhőmérséklet vezérlőhöz alkalmas, a bekötés módja minden típusnál azonos, 12 Volt és 24 Volt működési feszültség mellett is. 24Voltos LED szalag szerelésekor az alábbi ábrán feltüntetett 12V értelemszerűen 24V-ot jelent.

Tetszőleges mennyiségű LED szalag csatlakoztatása a LED színhőmérséklet vezérlőhöz, jelerősítő segítségével.

Összeszerelés előtt győződjön meg, hogy a megfelelő feszültségű tápegységet használja a LED szalaghoz! A vezérlők 12 és 24 Volton is működnek, azonban 24Voltos tápegységre 12Voltos LED szalagot csatlakoztatva a LED szalag azonnal és véglegesen meghibásodik!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Beltéri rejtett világítás LED szalaggalDekoratív mennyezet gipszkarton párkánnyal, LED szpotokkal és LED csíkkalBeltéri led világítás modern berendezésű nappalibanÉrintő fényerőszabályzó és billenőkapcsolós lámpakapcsolóModern hálószobai-éjjeli lámpa, belógatott beton csillárralMennyezet kék fénybenBeépített bárszekrény és bárpult világításMennyezet lila fénybenMennyezet narancs fénybenLED trafók közösítése, nagy teljesítményű LED világítás miattDekor világításos gipszkarton média fal180 Wattos LED trafók dobozba építve 600 watt led világításhozNagy teljesítményű LED világításhoz sok eszköz kell: tápegységek, jelerősítőkZsindelytetős kerti pad (BTS kerti bútor)Filagória LED szalaggal megvilágítvaKerti sörpad nyáron világosban-napsütésbenKerti pad 1 méternyi 3014-es ledszalaggal esti hangulatfénynekBTS kerti bútor 8 személyes sörpad extra LED világítással
Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

2 vélemény, értékelés

2013. november 13.

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 és 24 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Hok István! Sajnos a szóban forgó termék nem alkalmas hagyományos RGB vezérlővel (4 eres csatlakozás) való használatra. Hovatovább, még csak alternatívát sem tudok aján… Tovább »

Tályai Gábor - 2014.01.16. 09:59

Link: Glass Panel EURO fali színhőmérséklet vezérlő (96W)
Kategória: LED szalag vezérlők » 8 Amper » Érintésérzékeny felület » Sorkapocs » 2 csatornás » 12-24 Volt DC » IP20 » Sorkapocs » Fekete » 96 Watt / 192 Watt » WW + CW vezérlő » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: Glass Panel Color Temperature Controller U-TM07ER
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 166 gramm

Asztali nézet megjelenítése