Glass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehér

1. / 82.

Termékleírás

Eredeti ár: 14 831 Ft
Akciós ár:
8 900 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Glass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehér

Nagyítható képek

Glass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehérGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehérGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehérGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehérGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehérGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehérGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehérGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehérGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehér

Vásárlói képek

Érintőfelületes LED vezérlő a villanykapcsoló mellettLakásdekor LED szalagok felhasználásávalNádfedeles kerti pad RGB LED világítással. A vezérlő, tápegység és egyéb lámpakapcsolók szépen megférnek a gerendán.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.
ANRO azonosító7698
Garancia idő2 év
Súly170 g
Glass Panel RGB LED controller

Feszültség 12 Volt DC
Max. teljesítmény 144 Watt
Max. áremerősség 3x4 Amper
LED vezérlő méretei 86 mm x 86 mm x 36 mm
Csatlakoztatás sorkapcsos bekötés

Falba építhető, érintésérzékeny, fehér üveg előlapos RGB LED vezérlő, kisfeszültségű LED termékekhez. Színváltáshoz, színek beállításához, fényjátékok programok használatához, az RGB LED szalagok szabályozásához, ki- bekapcsolásához.

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Glass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehér

Használati útmutató a Glass Panel fali RGB vezérlőhöz


Az RGB LED vezérlő megfelel minden 12 Volt, illetve 24 Volt feszültségről működő LED szalag, LED modul, LED lámpa vezérléséhez, a megfelelő egyenáramú tápegységgel. Az RGB LED vezérlő PWM működési rendszerű, csak kisfeszültségű, egyenáramú (12/24 Voltos DC) használatra alkalmas. Közvetlenül a 230V-os hálózatra tilos csatlakoztatni! Szerelését csak szakember végezheti!

Az RGB vezérlő hátoldalán találhatóak az elektromos ki-, és bemenetek. Az Input felirattal ellátott sorkapcsokba kell csatlakoztatni a 12 vagy 24 Voltos tápegységet. Az Output felirattal ellátott sorkapcsokba pedig a 12 vagy 24 Voltos LED fényforrásokat csatlakoztathatjuk, maximum 96 Watt teljesítményig. Ettől nagyobb teljesítményű LED használata esetén a rendszert egy jelerősítővel kell kiegészíteni. Bekötés során a ügyeljünk a polaritások (+/-) helyességére. A vezérlő hátoldalán az "R" csatlakozási pont jelöli az RGB LED piros vezetékét, a "B" a kék vezetékét, a "G" pedig a zöld vezetékét.

A fali vezérlőn 6 db különböző funkciójú érintésérzékeny felület van, melyek melyeket az alábbi ábrán beszámoztuk. A funkciók ismertetése:
- 1.: Ki-, és bekapcsolás. 5 másodpercnél hosszabban megnyomva ki- vagy bekapcsolja a hangjelzést.
- 2.: Színgyűrű: a színgyűrűt bárhol megérintve a gyűrűn felfestett színű fénnyel világít a LED.
- 3.: Két nyilas piktogram: Fényjáték programok léptetése.
- 4.: Paletta piktogram: 10 db előre beállított szín, 50%-os és 100%-os fényerővel.


Glass Panel fali RGB LED vezérlő EURO (144 W) TM08 fehér


Az új EURO típusú LED vezérlők hátoldala már oly módon van kialakítva, hogy a 65 mm-es szerelődobozokba könnyedén beépíthetőek, becsavarozhatóak.
- Első lépésként pattintsuk le egy csavarhúzó segítségével a hátoldalt. Ez a legegyszerűbben a termék alján, a kikönnyített helyen lehetséges. Ezt a kikönnyítést el is távolíthatjuk, hogy későbbiekben könnyen le tudjuk szerelni a LED vezérlőt.
- Csatlakoztassuk a 12/24 Voltos tápegységet az RGB vezérlő bemenetére, az RGB LED-es terméket pedig a kimenetre.
- A hátlapon lévő furatokon keresztül csavarozzuk fel a fényerőszabályzót.
- Az előlapot pattintsuk a helyére, ügyelve, hogy az elő- és a hátlapon kialakult csatlakozósor találkozzon.
- A bekapcsoló gombbal helyezzük üzembe az RGB LED vezérlőt.

RGB vezérlők csatlakoztatása

Az alábbi ábrán megtekinthető, hogy hogyan kell csatlakoztatni az RGB LED szalagot, az RGB LED vezérlőt, a LED tápegységet, illetve nagyobb mennyiség esetén a LED jelerősítőket. Az alábbi csatlakoztatási rajz minden típusú RGB LED vezérlőhöz alkalmas, a bekötés módja minden típusnál azonos, 12 Volt és 24 Volt működési feszültség mellett is. 24Voltos LED szalag szerelésekor az alábbi ábrán feltüntetett 12V értelemszerűen 24V-ot jelent.

Tetszőleges RGB LED szalag csatlakoztatása RGB vezérlőkhöz, jelerősítő segítségével.

Összeszerelés előtt győződjön meg, hogy a megfelelő feszültségű tápegységet használja a LED szalaghoz! A vezérlők 12 és 24 Volton is működnek, azonban 24Voltos tápegységre 12Voltos LED szalagot csatlakoztatva a LED szalag azonnal és véglegesen meghibásodik!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Kristály spotlámpákSzínváltós LED világításZebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalFelsőszekrénybe süllyesztett LED világítás kapcsoló, kerekElemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros led csík mindenhol: klima felett, asztalnál, tévé szekrénynélPiros led csík mindenhol: tévé szekrénynél, fali szekrénynél, ágynálPiros led csík tévé szekrénynélSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban ledes konyhapult világitás beépített kapcsolóval
Változtatható színű (RGB) LED világítások

Változtatható színű (RGB) LED világítások

6 vélemény, értékelés

2014. június 30.

A változtatható színű LED RGB szalagokkal sokféle hangulatot teremthetünk meg a belső térben, azáltal, hogy a LED fénycsík színét kedvünk - lelkiállapotunk szerint állíthatjuk be! Lakókörnyezetekben a nappali, hálószoba, gyerekszoba helyiségekbe kiegészítő fényként kerül be, az üzletekben és szórako…

Utolsó vélemény, értékelés:

Igen. Köszönöm! Tovább »

Szathmáry Ákos - 2017.12.08. 23:58

Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

2 vélemény, értékelés

2013. november 13.

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 és 24 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Hok István! Sajnos a szóban forgó termék nem alkalmas hagyományos RGB vezérlővel (4 eres csatlakozás) való használatra. Hovatovább, még csak alternatívát sem tudok aján… Tovább »

Tályai Gábor - 2014.01.16. 09:59

Link: Glass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08 fehér
Kategória: LED szalag vezérlők
Cikkszám: Glass Panel RGB Controller U-TM08ER
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 170 gramm

Asztali nézet megjelenítése