Glass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 fekete

1. / 82.

Termékleírás

Eredeti ár: 14 830 Ft
Akciós ár:
8 900 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Glass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 fekete

Nagyítható képek

Glass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 feketeGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 feketeGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 feketeGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 feketeGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 feketeGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 feketeGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 feketeGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 feketeGlass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 fekete

Vásárlói képek

Jakuzzi és infraszauna színterápiábanWellness (infra, finn, gőz szauna)Közösségi finn szauna sóvilágítássalWellnes pihenőtér LED hangulatvilágításokkal
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.
ANRO azonosító7697
Garancia idő2 év
Súly162 g
Glass Panel RGB LED controller

Feszültség 12 Volt DC
Max. teljesítmény 144 Watt
Max. áremerősség 3x4 Amper
LED vezérlő méretei 86 mm x 86 mm x 36 mm
Csatlakoztatás sorkapcsos bekötés

Falba építhető, érintésérzékeny, fekete üveg előlapos RGB LED vezérlő, kisfeszültségű LED termékekhez.

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Glass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 fekete

A fali vezérlőn 8 db különböző funkciójú érintésérzékeny felület van, amelyekkel az alábbi funkciókat érhetjük el:
- 1.: ON/OFF Ki-, és bekapcsolás. 3 másodpercnél hosszabban megnyomva ki- vagy bekapcsolja a hangjelzést.
- 2.: Színgyűrű: a színgyűrűt bárhol megérintve a gyűrűn felfestett színű fénnyel világít a LED.
- 3.: Két nyilas piktogram: fényerősség növelése/csökkentése.
- 4.: Fehér-piros-zöld-kék jelzés: a fehér jel megérintésekor a vezérlőre kötött RGB LED világítás fehér színnel világít, a piros-zöld-kék jelek érintésekor pedig lehetőségünk nyílik a színek csatornánkénti ki-bekapcsolására; néhány gombnyomásból megkaphatjuk a zöld, piros, kék, sárga, lila, cián és fehér színeket. Így például:

  • piros: egyszeri érintésére fehér színű világításnál kikapcsolja a piros színcsatornát (ekkor a zöld és a kék színcsatorna aktív, azaz kevert türkiz színt kapunk), ismételt érintésre a színcsatorna visszakapcsolódik, a világítás fehér színnel színnel világít. Ha azt szeretnénk, hogy a led szalag piros színben világítson, akkor a kék és zöld jelek megnyomásával kell kikapcsolnunk kék és zöld színcsatornákat.

  • zöld: egyszeri érintésére fehér színű világításnál kikapcsolja a zöld színcsatornát (ekkor a piros és a kék színcsatorna aktív, azaz kevert lila színt kapunk), ismételt érintésre a színcsatorna visszakapcsolódik, a világítás fehér színnel színnel világít. Ha azt szeretnénk, hogy a led szalag zöld színben világítson, akkor a piros és kék jelek megnyomásával kell kikapcsolnunk piros és kék színcsatornákat.

  • kék: egyszeri érintésére fehér színű világításnál kikapcsolja a kék színcsatornát (ekkor a piros és a zöld színcsatorna aktív, azaz kevert sárga színt kapunk), ismételt érintésre a színcsatorna visszakapcsolódik, a világítás fehér színnel színnel világít. Ha azt szeretnénk, hogy a led szalag kék színben világítson, akkor a piros és zöld jelek megnyomásával kell kikapcsolnunk piros és zöld színcsatornákat.
Amennyiben a leírással kapcsolatban észrevételük merül fel, várjuk visszajelzésüket, kérdéseiket!


RGB vezérlők csatlakoztatása

Az alábbi ábrán megtekinthető, hogy hogyan kell csatlakoztatni az RGB LED szalagot, az RGB LED vezérlőt, a LED tápegységet, illetve nagyobb mennyiség esetén a LED jelerősítőket. Az alábbi csatlakoztatási rajz minden típusú RGB LED vezérlőhöz alkalmas, a bekötés módja minden típusnál azonos, 12 Volt és 24 Volt működési feszültség mellett is. 24Voltos LED szalag szerelésekor az alábbi ábrán feltüntetett 12V értelemszerűen 24V-ot jelent.

Tetszőleges RGB LED szalag csatlakoztatása RGB vezérlőkhöz, jelerősítő segítségével.

Összeszerelés előtt győződjön meg, hogy a megfelelő feszültségű tápegységet használja a LED szalaghoz! A vezérlők 12 és 24 Volton is működnek, azonban 24Voltos tápegységre 12Voltos LED szalagot csatlakoztatva a LED szalag azonnal és véglegesen meghibásodik!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Kristály spotlámpákSzínváltós LED világításZebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalFelsőszekrénybe süllyesztett LED világítás kapcsoló, kerekElemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros led csík mindenhol: klima felett, asztalnál, tévé szekrénynélPiros led csík mindenhol: tévé szekrénynél, fali szekrénynél, ágynálPiros led csík tévé szekrénynélSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban ledes konyhapult világitás beépített kapcsolóval
Változtatható színű (RGB) LED világítások

Változtatható színű (RGB) LED világítások

6 vélemény, értékelés

2014. június 30.

A változtatható színű LED RGB szalagokkal sokféle hangulatot teremthetünk meg a belső térben, azáltal, hogy a LED fénycsík színét kedvünk - lelkiállapotunk szerint állíthatjuk be! Lakókörnyezetekben a nappali, hálószoba, gyerekszoba helyiségekbe kiegészítő fényként kerül be, az üzletekben és szórako…

Utolsó vélemény, értékelés:

Igen. Köszönöm! Tovább »

Szathmáry Ákos - 2017.12.08. 23:58

Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

Érintésérzékeny LED vezérlők EURO kivitel

2 vélemény, értékelés

2013. november 13.

Ismerkedjen meg a legújabb fejlesztésű, üveg előlapos, érintésérzékeny LED vezérlőkkel! Nagy precizitású, kapacitív érintőképernyő vezérlő chip gondoskodik a tökéletes érintéses vezérlésről. Használható minden 12 és 24 Voltos LED termékkel: LED lámpákkal, LED szalagokkal, LED modulokkal.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Hok István! Sajnos a szóban forgó termék nem alkalmas hagyományos RGB vezérlővel (4 eres csatlakozás) való használatra. Hovatovább, még csak alternatívát sem tudok aján… Tovább »

Tályai Gábor - 2014.01.16. 09:59

Link: Glass Panel EURO fali RGB LED vezérlő (144 W) TM08-2 fekete
Kategória: LED szalag vezérlők
Cikkszám: Glass Panel RGB Controller U-TM08ER-2
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 162 gramm

Asztali nézet megjelenítése