Marbet Marbet B-25 Mintás sarokléc

21. / 39.

Termékleírás

Ár:
738 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
80 méter raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Marbet Marbet B-25 Mintás sarokléc

Nagyítható képek

Marbet Marbet B-25 Mintás saroklécMarbet Marbet B-25 Mintás sarokléc

Vásárlói képek

Faldekoráció hófehér gipszstukkót imitáló hungarocell díszekkel
GyártóMarbet
ANRO azonosító7382
Garancia idő2 év
Súly57 g
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
Termékcsalád Holker díszléc
Díszléc kiállás 37 mm
Díszléc magasság 100 mm
Szálhossz 200 cm

Marbet mintás holker díszléc B-25, sarokba

Marbet B-25 Mintás sarokléc

A Marbet saroklécek kiválóan alkalmasak a régi gipsz díszítőelemek helyettesítésére, klasszikus megjelenésével szinte megszólalásig hasonlít a hagyományos stukkókra. A B-25 típusú dekorléc alsó része szögletes csigavonal díszítésű, amely a görög stílus egyik kedvelt mintázata. A B-25 Marbet díszléc felső része kocka alakú elemekkel tűzdelt, amely konzolos díszítés az épületdekorációs fontos eleme.

A két méteres szálban kapható fehér díszlécek a mennyezet és az oldalfal találkozásánál kialakuló sarok takarásában játszanak szerepet. Gyakran a különböző színek elválasztásában is funkciója van, amikor az oldalfal és a plafon eltérő festésű.

A polisztirol szegélylécek felrakását általában lakásfestéskor végzik. A mennyiség meghatározásánál érdemes figyelembe venni a sarokillesztésekhez szükséges ferde vágásoknál keletkező veszteséget is, így legalább egy-két szál díszléccel érdemes többet vásárolni. A díszléc felragasztásához vízbázisú stukkóragasztóra lesz szükség, festéséhez szintén vízbázisú festék használata javasolt! A szegélyléceket általában fehérre festik, hiszen így utánozza leginkább a gipsz stukkókat, de természetesen bármely színre festhető, amellyel be tudjuk illeszteni a faldekorációt az otthonunkba!

Holker díszléc szerkezeti rajz - beépítés

A holker a mennyezet és az oldalfal találkozásánál kialakuló sarok neve. A holker-díszlécek felhasználási területe: ezeket a sarkokat díszesen eltakarni, akár csak dekorációként a régi íves holker helyett, akár gipszkarton szerkezetek repedéseinek eltüntetésére.

A beépítés nagyon egyszerű. A holker díszlécek két ragasztási pontját, illetve a csatlakozási pontokat vízbázisú akryl ragasztóval bekenjük, majd a helyére illesztjük. A sarkokban lévő díszléc csatlakozásokat gérvágó ládában kell kialakítani. A ragasztó száradása után a termék festhető.

Holker díszléc szerkezeti rajz - beépítés

Polisztirol stukkók tisztítása: A mintás díszlécek csak ritkán igénylik a takarítást. A lakásban, stukkón képződő port, pókhálót legegyszerűbben egy tiszta partvissal távolíthatjuk el. Az apróbb mélyedéseket, minták leporolását ecsettel is végezhetjük. A csúnyább, de nem szembetűnő szennyeződések (pl. légypiszok) eltüntetéséig pedig várhatunk a következő lakásfelújításig, mennyezetfestésig.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 11
90.9% 10
9.1% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Holker díszléc - mintás képek, ötletek

Függönykarnis LED világítós díszléccel kikerülveHungarocell mennyezetDíszlécekkel és hungarocell lappal díszített plafonKristály spotlámpákSzínváltós LED világításMarbet Len négyzetrács mintás burkolólapMintás díszléc összetoldása ragasztássalMintás díszléc oldalfalraB24 marbet léc oldalfalon és karnistakarónakHolkerléc mint karnistakaró, B24 mintás lécMarbet B26 holkerléc hálószobábanTökéletes harmónia: arany tükörkeret mintás B26 holkerléccel.Díszes B-22 Marbet stukkó holkerléc 60 centis rozettávalLevél mintás nagy rozetta, 60 centisLevél mintás rozetta csillárralB36 díszléc és oszlop polisztirolbólMintás díszléc oldalfalon.Dupla boltív szélén és a mennyezeten mintás stukkóval
Beltéri díszléc

Beltéri díszléc

Vélemények, értékelések

2014. június 30.

Egy hangulatos enteriőr még manapság is csak nehezen képzelhető el valamilyen stukkó vagy díszléc felhasználása nélkül. Lehet, hogy épen csak egy jelzésértékű színelválasztó, vagy egy vékony keretezőléc a mennyezeten, netán a gipszkarton repedését eltakarni hivatott holkerléc a díszlécek szerepe meg…

Belső téri stukkódekorációk

Belső téri stukkódekorációk

Vélemények, értékelések

2014. szeptember 15.

Az emberiség mindig is díszítette környezetét, nem volt ez alól kivétel a belső tér sem. A beltéri dekorációt hagyományos módon a stukkókkal, azaz plasztikus fali díszítőelemekkel valósíthatjuk meg! Megannyi stukkó díszíti a neoklasszikus nappali helyiséget. A falon lévő számtalan minta mozgalmass…

Link: Marbet Marbet B-25 Mintás sarokléc
Kategória: Holker díszléc - mintás » EPS (expandált polisztirol) » Holker díszléc
Cikkszám: Marbet B-25
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 57 gramm

Asztali nézet megjelenítése