Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

ANRO Oszlopfő-02 (35 cm belső átm)

1. / 14.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Oszlop kategóriában találhat.
ANRO Oszlopfő-02 (35 cm belső átm)
ANRO Oszlopfő-02 (35 cm belső átm)
Ár:
7 154 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Részletes leírás

Oszlopfő-02

Magasság20 cm
Belső átmérő35 cm

1 db oszlopfő rendelésekor 2 db fél oszlopfőt szállítunk!
Az ár 1 db 35 cm belső átmérőjű oszlopfőre vonatkozik!

A szükséges oszlopfő-oszloptalp méretet kiszámíthatjuk a meglévő kör alapú oszlop kerületének ismeretében is. A mért kerületet osszuk el 3.14-el, így megkapjuk az oszlop átmérőjét. Ezt ajánlott egész centiméterre felfelé kerekíteni, hogy az oszlopfő-oszloptalp biztosan illeszkedjen az oszlopra, továbbá hogy a ragasztóanyagnak is maradjon hely.A fejezet az oszlop legfelső része. Az egyszerű polisztirol oszlopfő alkalmazásával elegánsan zárhatjuk le az oszloptörzset, így visszafogottan díszíti az alatta lévő oszlopot. Amennyiben a polisztirol díszítőelemet elérhető helyre építjük be, felületét ajánlott valamilyen védőbevonattal megóvni a külső, fizikai sérülésektől.

Anyagok a díszlécek, stukkók beépítéséhez

A polisztirol díszlécek felragasztásához beltérre a Mester stukkó ragasztót, míg kültérre a Mester Fix építési ragasztót vagy a beépítési útmutatóban is ajánlott zsákos polisztirol ragasztót (EPS ragasztó - hőszigetelő lapok ragasztója) ajánljuk. Mindkét tubusos termékről elmondható, hogy díszléc mérettől függően 1 tubus 5-15 méter díszléc felragasztásához elegendő. A nagyobb méretű díszlécek sarokelemeinek legyártásához nagy méretű gérvágó ládánkat ajánljuk.

Specifikációk

GyártóANRO
ANRO azonosító6688
Garancia idő2 év
Súly325 g

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Oszlop kategóriában találhat.

Oszlop képek, ötletek

Bordás féloszlop jón oszlopfejjelHáz kültéri díszítése - rózsaszín vakolat, fehér díszítőelemekB36 díszléc és oszlop polisztirolbólAranyozott hungarocell stukkókBoltív stukkóval gazdagon díszítveFehér hungarocell fali dísz aranyozássalBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkel ékesítveBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelFaldekoráció hófehér gipszstukkót imitáló hungarocell díszekkelKlasszikus faldíszítés hungarocell díszítőelemekkelSzépen felrakott Marbet B-36 mintás díszítőléc és féloszlop az oldalfalonKlasszikus díszítésű holker- és oszlopdíszítés a szobábanOkori stukkószerkezetet utánzó Bovelacci oszlopfej hungarocellbőlFehér polisztirol elemek teszik szebbé a szobátVisszafogott stílusú lakás klasszikus díszítőelemekkelPolsiztirol bordás oszlop díszíti a függőlegesen lefutó sarkotNappali szoba díszlécekkel
Link: ANRO Oszlopfő-02 (35 cm belső átm)
Kategória: Oszlop
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 325 gramm

Asztali nézet megjelenítése