ANRO Merev, bordás csőhéj 35 cm átmérőjű oszlopra

1. / 14.

Termékleírás

Ár:
5 799 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

ANRO Merev, bordás csőhéj 35 cm átmérőjű oszlopra

Nagyítható képek

ANRO Merev, bordás csőhéj 35 cm átmérőjű oszlopraANRO Merev, bordás csőhéj 35 cm átmérőjű oszlopraANRO Merev, bordás csőhéj 35 cm átmérőjű oszlopraANRO Merev, bordás csőhéj 35 cm átmérőjű oszlopra
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Oszlop kategóriában találhat.
GyártóANRO
ANRO azonosító6685
Garancia idő2 év
Súly568 g
Polisztirol bordás merev oszlop csőhéj 35 cm-es átmérőjű oszlopokra

AlapanyagEPS
Belső átmérő35 cm
Kiszerelés125 cm

A csőhéjat 4 db negyedben, 125 cm-es szálhosszban szállítjuk.
Az ár 35 cm-es belső átmérőjű merev, bordás csőhéjra vonatkozik.


Merev, bordás csőhéj 35 cm átmérőjű oszlopra

A csőhéjak anyaga expandált polisztirol, amely viszonylag sérülékeny anyag, így a csőhéj csak díszítőelemként funkcionál. Fizikai behatások elkerülése érdekében célszerű kérgesíteni, vagy más egyéb felületerősítő megoldást alkalmazni. Bordázott és sima kivitelben is kapható.

A polisztirol csőhéjak segítségével a már meglévő oszlopokat is esztétikusabbá tehetjük. Az oszlophéj (oszlopburkolat, oszlopborítás) fém, beton, fa vagy bármilyen más anyagból készült oszlopra ragasztható.

Az átmérőt kiszámíthatja a meglévő henger oszlop kerületének ismeretében is. Ebben az esetben a mért kerületet elosztjuk 3.14-el, így megkapjuk az oszlop átmérőjét. Ezt felfelé ajánlott kerekíteni, hogy az oszlophéj biztosan illeszkedjen a burkolandó oszlopra, valamint hogy a felvitt ragasztóanyagnak is maradjon hely.

Anyagok a díszlécek, stukkók beépítéséhez

A polisztirol díszlécek felragasztásához beltérre a Mester stukkó ragasztót, míg kültérre a Mester Fix építési ragasztót vagy a beépítési útmutatóban is ajánlott zsákos polisztirol ragasztót (EPS ragasztó - hőszigetelő lapok ragasztója) ajánljuk. Mindkét tubusos termékről elmondható, hogy díszléc mérettől függően 1 tubus 5-15 méter díszléc felragasztásához elegendő. A nagyobb méretű díszlécek sarokelemeinek legyártásához nagy méretű gérvágó ládánkat ajánljuk.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Oszlop kategóriában találhat.

Oszlop képek, ötletek

Bordás féloszlop jón oszlopfejjelHáz kültéri díszítése - rózsaszín vakolat, fehér díszítőelemekB36 díszléc és oszlop polisztirolbólAranyozott hungarocell stukkókBoltív stukkóval gazdagon díszítveFehér hungarocell fali dísz aranyozássalBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkel ékesítveBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelFaldekoráció hófehér gipszstukkót imitáló hungarocell díszekkelKlasszikus faldíszítés hungarocell díszítőelemekkelSzépen felrakott Marbet B-36 mintás díszítőléc és féloszlop az oldalfalonKlasszikus díszítésű holker- és oszlopdíszítés a szobábanOkori stukkószerkezetet utánzó Bovelacci oszlopfej hungarocellbőlFehér polisztirol elemek teszik szebbé a szobátVisszafogott stílusú lakás klasszikus díszítőelemekkelPolsiztirol bordás oszlop díszíti a függőlegesen lefutó sarkotNappali szoba díszlécekkel
Link: ANRO Merev, bordás csőhéj 35 cm átmérőjű oszlopra
Kategória: Oszlop
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 568 gramm

Asztali nézet megjelenítése