Távirányító és 1 db távirányítható hálózati aljzat (A aljzattal)

1. / 39.

Termékleírás

Ár:
2 641 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Távirányító és 1 db távirányítható hálózati aljzat (A aljzattal)

Nagyítható képek

Távirányító és 1 db távirányítható hálózati aljzat (A aljzattal)Távirányító és 1 db távirányítható hálózati aljzat (A aljzattal)Távirányító és 1 db távirányítható hálózati aljzat (A aljzattal)
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Villanyszerelési anyagok kategóriában találhat.
ANRO azonosító663
Garancia idő1 év
Távirányítható hálózati aljzat távirányítóval.

- Hatótávolság nyílt terepen: 20 m
- Rádiós összeköttetés: 433,9 Mhz
- Egy távirányító 4 aljzat vezérlésére képes
- Bővíthető rendszer: 64 távirányítható is működhet egymás zavarása nélkül
- LED visszajelző
- Gyermekzár
- Külön bekapcsológomb az aljzaton, távirányító nélküli működtetés
- Elem a távirányítóhoz a csomagban

Távirányító és 1 db távirányítható hálózati aljzat (A aljzattal)
Rejtett világítás készítéséhez ajánljuk ezt a távirányítható aljzatot. Vége az állandó konnektorhasználatnak, az ágyából kényelmesen tudja kezelni a világítást este, vagy akár az előkészített kávéfőzőt is bekapcsolhatja távirányítóval reggel!

Helytakarékos aljzat! A távirányítható aljzat alkalmas a legtöbb háztartási készülék (TV, rádió, lámpa, fűtés, ventillátor...) kényelmes működtetésére. A rendszer bővíthető, több távirányító (max. 64 db) és aljzat (távirányítónként) működhet egy hatókörben, egymás zavarása nélkül. Egy távirányító 4 aljzat független működtetésére képes, amelyek gyáriag A, B, C, D vagy E kódolásúak. Ennek megfelelően a távirányító A, B, C, D vagy E BE/KI billentyűi működtetik azokat. Emellett az aljzatok rendelkeznek manuális be-/ kikapcsolási lehetőséggel is, így az azokba csatlakoztatott készülékek távirányító nélkül is működtethetőek.

Használati útmutató:
Csatlakoztassa a hálózatba az aljzatokat. Nyomja meg a távirányító ON gombját, mire a megfelelő kódjelzéssel ellátott aljzat feszültség alá kerül; a piros LED világít. Előzőleg hagyja bekapcsolva a működtetni kívánt készüléket, hogy a tényleges kapcsolást a távirányítóval végezhesse. A kikapcsolás az OFF billentyűvel történik. A megbízható kapcsoláshoz, tartsa legalább fél másodpercig nyomva az adott gombot.
A csatlakozóaljzatban található gyermekvédő retesz megakadályozza a feszültség alatt álló részek elérését abban az esetben, ha nincs fogyasztó csatlakoztatva az aljzatba.

Kapocsolódó anyagok:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Villanyszerelési anyagok kategóriában találhat.

Villanyszerelési anyagok képek, ötletek

Kapucsengő beltéri egység konnektorba dugva.Vezetéknélküli csengő belülről, itt kell belerakni az elemet.Csengő nyomógomb egy asztal aljára felragasztva.1m-es LED szalag asztal felett.A szereléshez és az anyagszükséglethez is szuper segítséget kaptam.Led világítás a szobában.Beépített (középen plexi hátlapos) konyhaszekrény ledszalagos háttérvilágításaGray's club nyitóbuli A munka végeredménye - keverőpult LED világítással díszítve50 Gray's Club Hajdúnánás - logóGray's club 3D-s DJ keverőpult LED világítássalGray's club 3D-s DJ keverőpult LED világítássalGRAY'S club nyitóbuli3d-s dj pult fénydekorációvalGray's club 3D-s Dj pult színváltós világítással50 Gray's club - DJ keverőpult LED dekoráció3d-s Dj pult LED RGB világítással3d-s Dj pult LED RGB világítással
Iroda felújítás

Iroda felújítás

26 vélemény, értékelés

2010. január 20.

Szerencsére kinőttük a régi irodánkat, így új irodahelyiségre lett szükségünk. Mivel építkezni nem akartunk, egy régi épület egyik helyiségét újítottuk fel. Ennek a felújításnak a lépéseit szeretnénk bemutatni, egészen aprólékosan...

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Monostori Mihály! Sajnos a Hírközlési Felügyelet visszavonatta az összes RMC típushoz tartozó vevőegységet (BCDE), kivéve az A jelűt. Sajnálom, de nem tudok segíten… Tovább »

Tályai Gábor - 2010.12.15. 14:06

Link: Távirányító és 1 db távirányítható hálózati aljzat (A aljzattal)
Kategória: Villanyszerelési anyagok
Cikkszám: Home RMC11
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése