! LED szalag forrasztás - szerelés (méretre vágás)

1. / 130.

Termékleírás

Ár:
1 290 Ft
/20 perc

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
451 /20 perc raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

! LED szalag forrasztás - szerelés (méretre vágás)

Vásárlói képek

Kocsibejáró: oszlopok LED-es megvilágítása alkonykapcsolóval.Kocsibejáró baluszterek Ledes megvilágítása alkonykapcsolóval Kocsibejáró baluszterek LED-es megvilágítása alkonykapcsolóval.Gipszkarton falba épített polcok,rejtett led világítássalMalawi Sügéres akvárium hidegfehér led szalaggalFelkerültek a fények is…már csak a padló van hátra...
ANRO azonosító6516
Garancia idő2 év

LED szalagok méretre vágása

Örömmel jelenthetjük be, hogy cégünk új szolgáltatással bővíti kínálatát: a LED szalagokat méretre vágjuk az Ön igényei szerint!

Nagyon sok megkeresés érkezik azzal kapcsolatban, hogy az 5 méteres tekercsekben lévő LED szalagokra, tegyünk hosszabb vezetéket, vágjuk fel pl. 70 cm-es darabokra, vagy megadott méretű LED szalag szakaszok közé forrasszunk toldó vezetéket. Ezeket mi mind meg tudjuk oldani, így ha nem akar bajlódni a forrasztásmentes csatlakozókkal, illetve nincs lehetősége forrasztani, bízza ránk nyugodtan!

Kérhető szolgáltatások:

  • led szalag méretre vágása
  • méretre vágott szakaszokra betáp vezeték forrasztása
  • tetszőleges hosszúságú betáp vezeték forrasztása
  • összetett szakaszok elkészítése (pl. 2 méter szalag - 3 méter vezeték - 2 méter szalag egyben)

Miért érdemes nálunk méretre vágatni a szalagokat?

Jellemzően a villanyszerelők nem is szeretik vállalni, hiszen elektroműszerész munka, így megfelelő szerszámuk sem biztos, hogy van hozzá. Érdemes megjegyezni, hogy LED szalaggal keletkező hibák 99%-a szerelési hiba: a forrasztás közben a különböző teljesítményű pillanatpákákkal 350-400C°-ig túlmelegített LED chip okozza. Ekkor zárlat keletkezhet, és a LED szalag nem fog világítani, vagy nem megfelelő módon működik a zárlat megszüntetéséig. Ez nem a termék hibája, hanem szerelési hiba, így garanciát az ilyen esetekben sem mi, sem beszállítóink nem tudnak vállalni.

További érv mellettünk, hogy a forrasztásmentes csatlakozók viszonylag drágák, valamint egy forrasztás sokkal kevésbé hajlamos kontaktus hibára, mint egy szorító csatlakozó.

Milyen adatokat kell megadnom, hol kell jeleznem a méreteket?

A megrendeléseiket a hagyományos módon adják le, annyi kérésünk van hogy ebből a "! LED szalag forrasztás - szerelés (méretre vágás)" termékből is tegyen be egy darabot a kosárba, majd a rendelés véglegesítése előtt a megjegyzés mezőben adják meg a LED szalag és a vezeték méreteket (több típusú LED szalag vásárlása esetén természetesen a típust is szíveskedjenek jelölni.) Pl.: A megvásárolt 6 méter 3528x60-as LED szalagot kérném 3 db 2 méteres szakaszban szállítani. A 4 méter 5050x30-as LED szalagot az alábbi módon kérem szerelni: 1. szakasz: 2 méter vezeték / 80 cm LED szalag. 2. szakasz 4 méter vezeték 120 cm LED szalag, majd újabb két méter vezeték és a maradék 200 cm LED szalag.

A fenti ár mezőben található szerelési díj 20 percre vonatkozik, például egyszínű beltéri szalagnál 3-5 db forrasztás, beltéri RGB szalagnál 2-3 darab forrasztás elkészítését tartalmazza, de ez sokban függ a LED szalag típusától és az elvégzendő munkától is. Amennyiben Ügyfélszolgálatunk úgy ítéli meg, hogy nem fér bele a szerelési munkálat a fenti időtartamba, úgy fel foguk keresni és egyeztetjük Önnel a szerelési díjat.

A felhasznált termékeket (pl. vezetékek) szintén hozzáadjuk a rendeléshez, így a kiállított számlán a szerelési anyagok is szerepelni fognak.

Fontos tudnivalók!!!

- Tört méter esetén a LED szalag mennyiségét már rendelés leadásakor legyenek szívesek felkerekíteni a következő egész méterre. Pl. 3 db 90 cm-es szakasz esetén 3 méter LED szalagot rendeljenek, elkészítjük a 3x90 cm-es szakaszt a maradék 30 cm-t pedig szintén mellékeljük a csomagban.

- Csak a kért szakaszokra készítjük el a ráforrasztott betápvezetéket. Pl. rendel 3 db 90 cm-es szakaszt, 1 méteres betápvezetékkel. Ekkor a 3 db 90 cm-es szakaszra elkészítjük a betápot, a maradék 30 cm-es szakaszt betáp nélkül küldjük.

- Kérjük, hogy csak a LED szalag típusának megfelelő méreteket adjon meg, tehát: a 3528x30-as és 5050x30-as típusú LED szalagok csak 10 cm-ként vághatóak, így a méretek 10 cm-es pontossággal legyenek megadva, a 3528x60-as és az 5050x60-as LED szalag 5 cm-ként vágható, a 3528x120-as pedig 2.5 cm-ként, így ezeknek megfelelő méreteket adjanak meg.

- A szerelés során felhasznált vezetékhossz legkisebb egysége 2 cm, leghosszabb egysége 1000 cm, az engedélyezett esetleges eltérés szakaszonként +/- 10 mm!

- Kültéri LED szalagok esetén közvetlen toldásra esztétikusan nincs lehetőség, így 6 méter megvásárol LED szalagból nem tudunk 2 db 3 méteres szakaszt kialakítani csak 1 db 3 méterest, 1 db 2 méterest és 1 db 1 méterest, ez az 5 méteres tekercsek miatt sajnos más módon nem kivitelezhető.

- Kültéri LED szalagok esetén a vízmentes lezárást nem készítjük el. Erre a legjobb módszer a helyszínen, felszerelés után egy-egy csepp szilikon ragasztót nyomni a forrasztási pontra, miután a kábelek már nem lesznek mozgatva.

A szolgáltatás igénybevételével a vásárló az alábbiakat elfogadja és magára vonatkozólag érvényesnek tekinti:
- A fenti ár csak a munkadíjra vonatkozik és minden megkezdett 20 percenként újra felszámítjuk. A felhasznált anyagok (pl. vezeték) ára külön felszámításra kerül. A leforrasztott, méretre vágott led szalagok elkészítése egyedi megrendelésnek minősül, így ezekre nem érvényes az elállás joga.

- A hiányosan, vagy nem egyértelműen megadott szerelési méretekből adódó problémákra utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni.

- A szerelési munkával érintett (méretre vágott, igény szerint leforrasztott, elkészített, stb) termékre és a kapcsolódó szerelési díjra az Elállás joga nem érvényesíthető, mert ezáltal a termék egyedi termékké minősül, miután azt a fogyasztó utasításai alapján állította elő cégünk; így visszaküldés esetén a termék vételárának visszafizetésére nincs lehetőség!
További információk: Vásárlói tájékoztató

 

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

LED szalag képek, ötletek

Spot világítás rejtett világítás álmennyezetben fekete spotokkalGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkLábtér világítás színváltósLábtér led világítás kocsibaPiros led csík mindenhol: klima felett, asztalnál, tévé szekrénynélPiros led csík mindenhol: tévé szekrénynél, fali szekrénynél, ágynálPiros led csík tévé szekrénynélSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban Szebb Lak Bt! Ha valami egyedit és szépet akar!Kamex konyhabútorba való LED profil oldalfalraOldalfali burkolat bútorlapból led világítású lezáróvalKamex konyhabútor alu profil sűrű LED szalaggalCéges iroda bútorlap falburkolással led hangulatvilágítással
LED szalag teszt 2014.

LED szalag teszt 2014.

21 vélemény, értékelés

2014. július 11.

Már több mint 5 éve szinte töretlenül hódítanak a LED szalagokkal létrehozott világítások. Legyen szó akár beltéri hangulatvilágításról, nagy fényigényű munkafelület megvilágításról, kültéri dekorációs világításról, vagy akár a reklámtáblák világításáról, a LED szalagokat nehéz kikerülni. Nézzük, me…

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Ákos! Nyugodtan bekötheti a 4 méteres vezetékkel a szalagot, nem fog semmilyen gondot okozni. Van a vezetéknek is ellenállása, tehát nem mindegy, hogy milyen hosszú, de e… Tovább »

Tályai Péter / ANRO - 2017.11.27. 08:29

Rejtett LED világítás díszléccel

Rejtett LED világítás díszléccel

Vélemények, értékelések

2014. június 30.

Rejtett világítás és hangulatfények elkészítésekor a gipszkarton dobozolások és álmennyezetek helyett egyszerűbb alternatívát nyújthatnak a polisztirol díszlécek. Oldalfalra és mennyezetre ragasztással is lehetőséget biztosítanak a LED szalagok dekoratív takarására, így a belső térben kellemes fényh…

Csak hangulatosan - Világítás szerepe a lakásban

Csak hangulatosan - Világítás szerepe a lakásban

Vélemények, értékelések

2007. június 11.

Környezetünkről látás útján szerezzük a legtöbb információt, s ehhez nélkülözhetetlen a fény. Ezt főleg természetes fénnyel pótoljuk, de lakásunkban mesterséges fényforrásokat kell alkalmaznunk. A fő fényforrások mellett gyakran helyi, és kiegészítő dekorációs világítást is alkalmazunk, mely utóbbi …

Különböző színű LED hangulatvilágítások

Különböző színű LED hangulatvilágítások

Vélemények, értékelések

2017. május 31.

A LED-es hangulatvilágítások általában fehér fényűek, kis részben választanak csak konkrét színt. Ha valaki színes világítást tervezne, azoknak már inkább a színváltós szalagokat ajánljuk és így nem kell letenni a voksot egy bizonyos szín mellett, hiszen egy vezérlővel könnyen lehet …

LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

Vélemények, értékelések

2015. július 15.

A ledes fényt modern és hangulatos volta miatt nagyon sok lakásban, irodában használják dekorációs világításra. Beépíthetik gipszkartonos álmennyezetbe, díszlécbe, fa vagy alumínium profilba, de az öntapadós szalagokat akár szekrények, polcok, ágykeretek, reklámtáblák széleire is felragaszthatjuk!…

Link: ! LED szalag forrasztás - szerelés (méretre vágás)
Kategória: LED szalag
Cikkszám: Elektrotechnikai élőmunka 20 perc
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1 gramm

Asztali nézet megjelenítése