Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)

64. / 87.
Garancia: 1 év
IP44
Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)
Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44) Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44) Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44) Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44) Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44) Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44) Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44) Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)
Ár:
6 045 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
3 munkanap

Részletes leírás

Kerti, mechanikus kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)

Kerti, leszúrható, mechanikus kapcsolóórával ellátott kettes, IP44-es vízvédelmű, földelt elosztó. Időzített locsoláshoz és díszvilágításhoz kiváló megoldás.

Az elosztó funkciói:

  • Állandó üzem: az időkapcsolón lévő zöld kapcsolót állítsa "I" állásba, ekkor az elosztó hagyományos elosztóként működik, a rá kötött eszközök állandóan üzemelnek. A kapcsolás visszajelző ON állást mutat.
  • Időszakos üzem: az időkapcsolón a zöld kapcsolót állítsa időkapcsolt állásba (zöld óra ikon), ekkor az elosztó csak a kívánt időszakokban fog működni. A kapcsolás visszajelző kikapcsolt időszakban OFF állást, bekapcsolt időszakban ON állást mutat.

Az időkapcsoló használata:

  • Az időkapcsoló csak akkor üzemel, ha az elosztó a hálózatra van csatlakoztatva. Az időkapcsoló működését a számlap bal oldalán lévő, forgó zöld jelzés mutatja. Áramkimaradás után az időkapcsolót újra be kell állítani.
  • A hálózatra csatlakoztatás után állítsuk be a pontos időt. Ezt az óra számlap elfordításával érjük el. A számlapot csak az óramutató járásával megegyező irányba lehet fordítani. A beállított időt a számlapon egy zöld háromszög mutatja.
  • A kapcsolt időszakokat az óralap külső peremén elhelyezkedő kapcsolókkal (24x4 db) tudjuk beállítani. Minden kapcsoló egy 15 perces intervallumnak felel meg, tehát ekkora egységekben tudjuk állítani a kívánt időtartamot. A kívánt időszak beállításához a kapcsolókat a kör külső pereme felé kell billenteni. A kapcsolók meglehetősen aprók, ezért a billentést érdemes egy csavarhúzóval megoldani.
  • A beállított időszakokban az elosztóra csatlakoztatott eszközök működésbe lépnek.

Specifikációk

Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Áramerősség 16 Amper
Maximális terhelhetőség3680 Watt
- Elosztó típusaKültéri elosztó
Beépített kapcsoló Kapcsolóóra
Aljzatok száma2 darab
Vezeték hossza (m)1.5 méter
Vezeték méret 3x1.5 mm2
IP védelmi szint IP44
USB Nincs
Szín Fekete
GyártóMentavill
ANRO azonosító6437
Garancia idő1 év
Súly920 g

Kapcsolódó cikkek

Kerti konnektorok, elosztók, dugaljak

Kerti konnektorok, elosztók, dugaljak

2015. július 22.

A kertek tervezése során az elektromos hálózat kiépítése általában sajnálatos módon háttérbe szorul, illetve a legprecízebb tervezés mellett is előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor a kiépített áramhálózat nem elegendő. Az ilyen helyzetek megoldására szeretnénk néhány terméket ajánlani, melyek nag…
Villamos szerelvények a lakásban

Villamos szerelvények a lakásban

2019. március 14.

A kapcsolók és dugaljak létfontosságú elemei otthonunknak. Cikkünkből megtudhatja, melyik helyiségben milyen mennyiségű aljzattal kell számolnunk, hogy a villamos hálózat használata kényelmes és biztonságos legyen!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Elosztó, hosszabbító képek, ötletek

Baldachinos ágy, tetejébe szerelt világítássalBaldachinos ágy, tetejébe szerelt led világítássalKonyhapult led világításKonyhapult világítás alumínium profilban elhelyezett hidegfehér LED szalaggal.Tükör világítás alu led profilokkal
Link: Mentavill Kültéri, kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)
Kategória: Elosztó, hosszabbító » Kültéri elosztó » 16 Amper » Kapcsolóóra » 230 Volt (50/60Hz) » IP44 » Fekete » Nincs » 3x1.5 mm2
Cikkszám: 352004
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 920 gramm

Asztali nézet megjelenítése