Mentavill Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)

25. / 70.

Termékleírás

Ár:
6 045 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
3 munkanap

Mentavill Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)

Nagyítható képek

Mentavill Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)Mentavill Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)Mentavill Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)Mentavill Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)Mentavill Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)Mentavill Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)Mentavill Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)
GyártóMentavill
ANRO azonosító6437
Garancia idő1 év
Súly920 g
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Áramerősség 16 Amper
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Szín Fekete
IP védelmi szint IP44

Kerti, mechanikus kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)

Kerti, leszúrható, mechanikus kapcsolóórával ellátott kettes, IP44-es vízvédelmű, földelt elosztó. Időzített locsoláshoz és díszvilágításhoz kiváló megoldás.

Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)

Az elosztó funkciói:

  • Állandó üzem: az időkapcsolón lévő zöld kapcsolót állítsa "I" állásba, ekkor az elosztó hagyományos elosztóként működik, a rá kötött eszközök állandóan üzemelnek. A kapcsolás visszajelző ON állást mutat.
  • Időszakos üzem: az időkapcsolón a zöld kapcsolót állítsa időkapcsolt állásba (zöld óra ikon), ekkor az elosztó csak a kívánt időszakokban fog működni. A kapcsolás visszajelző kikapcsolt időszakban OFF állást, bekapcsolt időszakban ON állást mutat.

Az időkapcsoló használata:

  • Az időkapcsoló csak akkor üzemel, ha az elosztó a hálózatra van csatlakoztatva. Az időkapcsoló működését a számlap bal oldalán lévő, forgó zöld jelzés mutatja. Áramkimaradás után az időkapcsolót újra be kell állítani.
  • A hálózatra csatlakoztatás után állítsuk be a pontos időt. Ezt az óra számlap elfordításával érjük el. A számlapot csak az óramutató járásával megegyező irányba lehet fordítani. A beállított időt a számlapon egy zöld háromszög mutatja.
  • A kapcsolt időszakokat az óralap külső peremén elhelyezkedő kapcsolókkal (24x4 db) tudjuk beállítani. Minden kapcsoló egy 15 perces intervallumnak felel meg, tehát ekkora egységekben tudjuk állítani a kívánt időtartamot. A kívánt időszak beállításához a kapcsolókat a kör külső pereme felé kell billenteni. A kapcsolók meglehetősen aprók, ezért a billentést érdemes egy csavarhúzóval megoldani.
  • A beállított időszakokban az elosztóra csatlakoztatott eszközök működésbe lépnek.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Kapcsolók, aljzatok képek, ötletek

Süllyeszthető konnektor beszerelés után.Előszobafal dekor világítással - fás bútorhoz a melegfehér fény illik a legjobban!Új konyha LED-es pultvilágítássalFejjel lefelé beszerelve (ez nem rendeltetésszerű használat, mert így nem nyomható vissza a bútorlapba)Dekorációs konyhapult világítás a konyhában, színváltós LED szalaggalSüllyesztett elosztó rejtve - csak a kör alakú fedlapja látszik ki a munkapultbólAsztalba süllyedő villamos elosztóTárgyalóasztal, bútorlapba építhető rejtett elosztóvalTárgyalóasztal, bútorlapba építhető rejtett elosztóvalKonyhapult világítás alumínium profilban elhelyezett hidegfehér LED szalaggal.A konyhapult világítását a felsőszekrénybe süllyesztett alumínium profilban elhelyezett LED szalag biztosítja.Tükör világítás alu led profilokkal
Kerti konnektorok, elosztók, dugaljak

Kerti konnektorok, elosztók, dugaljak

Vélemények, értékelések

2015. július 15.

A kertek tervezése során az elektromos hálózat kiépítése általában sajnálatos módon háttérbe szorul, illetve a legprecízebb tervezés mellett is előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor a kiépített áramhálózat nem elegendő. Az ilyen helyzetek megoldására szeretnénk néhány terméket ajánlani, melyek nag…

Link: Mentavill Kerti kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)
Kategória: Kapcsolók, aljzatok » 16 Amper » Igen, kapcsolóval ellátva » 230 Volt (50/60Hz) » IP44 » Fekete
Cikkszám: 352004
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 920 gramm
P: H-07-05

Asztali nézet megjelenítése