Ritar Akkumulátor 12V/4.5 Ah - Ritar (RT1245E)

5. / 46.

Termékleírás

Ár:
4 350 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 6 hónap

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
3 munkanap

Ritar Akkumulátor 12V/4.5 Ah - Ritar (RT1245E)

Nagyítható képek

Ritar Akkumulátor 12V/4.5 Ah - Ritar (RT1245E)
GyártóRitar
Akku / elem típusa 12 Volt, 4.5 Ah
TechnológiaÓlom zselés
Szélesség90 mm
Hosszúság70 mm
Magasság107 mm

Akkumulátor 12 Volt

Ritar RT ólom zselés akkumulátor család

A Ritar ólom szelés akkumulátorai jól ismertek stabil és megbízható teljesítményükről. A Ritar ólom zselés akkumulátorok karbantartása nagyon egyszerű, így a csatlakoztatott eszközök biztonságos működése garantált. A Rittar akkumulátorok védettek túltöltés ellen, valamint jól tűrik a rázkódást és a hosszú tárolási időt. Jól teljesítenek továbbá folyamatos és ciklikus terhelés esetén is.

Akkumulátor 12V/4.5 Ah - Ritar (RT1245E)

A Ritar egyedülálló tervezési és tömítési technológiája teljességgel meggátolja az elektrolit szivárgását, biztonságossá és hatékonnyá téve az akku működését. A szivárgásmentes minősítés minden elvárásnak megfelel, teljesíti például az igen szigorú Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség elvárásait. Szükségtelenné teszi továbbá a folyadékkal kapcsolatos karbantartási munkákat is.

A Ritar ólomszelés akkumulátorai egy alacsony nyomású szellőző rendszerrel vannak ellátva (működési nyomás: 1-6 psi). A szellőző rendszert úgy tervezték, hogy elengedje a felesleges gázt, amennyiben az megengedettnél nagyobb nyomást ér el, majd újra tömíti magát. Ez a rendszer megakadályozza, hogy túl nagy nyomás halmozódjon fel az akku belsejében, így elmondhatjuk, hogy az egyik legbiztonságosabb akku technológiát használjuk.

A nagy teherbírású alumínium-ólom-kalcium rácsok biztosítják a Ritar akkumulátorok extra teljesítményét és hosszú élettartalmát, mind folyamatos, mind ciklikus üzemmód esetén, még mély kisülés esetén is. Ugyanezen rácsok biztosítják azt is, hogy a Ritart ólom zselés akkumulátorai igen hosszú ideig tárolhatóak újratöltés nélkül.

További információk, PDF adatlapok (töltés/kisütés/teljesítmény) a Ritar RT sorozat weboldaláról tölthetőek.

További Ritar akkumulátor árakat a nagyítható képeken talál. A feltüntetett árak nettó listaárak, az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Nagyobb mennyiség, és áruházban nem szereplő termék esetén kérjen árajánlatot az info@anro.hu email címen.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Akkuk, elemek képek, ötletek

Panel lakás nappali "újragondolva" , ANRO-sítva  és félkészen :)
Link: Ritar Akkumulátor 12V/4.5 Ah - Ritar (RT1245E)
Kategória: Akkuk, elemek » 12 Volt, 4.5 Ah » Ólom zselés
Cikkszám: RT1245E
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1463 gramm

Asztali nézet megjelenítése