Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

Bovelacci HD poliuretán álgerenda (12x12 cm) wenge

1. / 22.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Poliuretán gerenda kategóriában találhat.
Garancia: 2 év
Poliuretán
120 mm
120 mm
300 cm
Bovelacci HD poliuretán álgerenda (12x12 cm) wenge
Bovelacci HD poliuretán álgerenda (12x12 cm) wenge Bovelacci HD poliuretán álgerenda (12x12 cm) wenge Bovelacci HD poliuretán álgerenda (12x12 cm) wenge Bovelacci HD poliuretán álgerenda (12x12 cm) wenge Bovelacci HD poliuretán álgerenda (12x12 cm) wenge Bovelacci HD poliuretán álgerenda (12x12 cm) wenge
Ár:
6 441 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Részletes leírás

Előre festett, fa erezetű, fa megjelenésű gerenda profilok poliuretánból. A hagyományos gerendára szinte megszólalásig hasonlító sötét színű díszekkel nagyon egyszerűen és gyorsan alakíthatóak ki a régi parasztházak, illetve gerendaházak mennyezeti szerkezete.

Az előre festett gerendák természetes hatást keltenek, mégsem kell a farontó bogarak (szú) károkozásától tartani. A gyárilag színre festett gerendák hosszú ideig, akár 10-15 évig is megőrzik színüket; esetleges kopás-fakulás esetén újrafesthetőek.

Az álgerenda anyaga poliuretán, amely egyszerűvé teszi a profilok szállítását és felragasztását is, hiszen jóval könnyebb súlyú az igazi fa gerendától. Amennyiben a födém nem bírja el az igazi fából készült gerendákat, a gerenda hatású elemekkel jól kiegészíthetjük a régi bútorokat, berendezéseket. A gerendákhoz színben illő konzol kapható. A gerenda mennyezetre ragasztása után a konzolokat a gerendák alá kell ragasztani, mintha tartókonzolok lennének.

A parasztház jellegű belső terekben a természetes anyagok, tradicionális használati eszközök mint lakberendezési tárgy szerepelnek. A régi fa bútorokkal, antik tárgyakkal összhangban vannak a látszó fa gerendák, amik helyettesítésére szintén alkalmasak a poliuretán gerendák, de mediterrán stílusú otthonok kiegészítő mennyezeti dekorációjaként is alkalmazható. A poliurethán gerendák a konyha, nappali hangulatos díszítőelemei lehetnek.

Kapcsolódó anyagok:

Specifikációk

Termékcsalád HD gerenda
Alapanyag Poliuretán
Szálhossz 300 cm
Szín Wenge
Stukkó kiállás120 mm
Stukkó szélesség120 mm
GyártóBovelacci
ANRO azonosító6354
Garancia idő2 év
Súly960 g

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Poliuretán gerenda kategóriában találhat.

Poliuretán gerenda képek, ötletek

Az álgerenda a páraelszívó kivezető csövét is takarjaÁlgerenda konyhábanRusztikus hatást adó álgerenda egy konyha mennyezeténRusztikus álgerendák alkalmazása a konyha mennyezeténPoliuretán rusztikus gerenda a konyhábanModern berendezésű konyha rusztikus gerendákkalA magasfényű bútorok mellé reggelizőpultot is gyártottakA konyhai alsó szekrény lábazatán melegfehér fény világítja meg a fekete padlócsempétSajnos nem igazán látható, de a gerendák tetején is van led szalag, amely hangulatos fényt ad a kisebb étkezésekhezNehéz fotózni a színeket, hiszen az egyik képen meleg-, a másik képen pedig hidegfehér színhőmérsékletűnek tűnik ugyanaz a led szalag
Link: Bovelacci HD poliuretán álgerenda (12x12 cm) wenge
Kategória: Poliuretán gerenda » Poliuretán » Wenge » HD gerenda
Cikkszám: HD poliuretán álgerenda (12x12 cm) sötét
Szállítási kategória: 3
Tömeg: 960 gramm

Asztali nézet megjelenítése