ANRO Díszléc rejtett világításhoz - kültérre is! KRV-001

1. / 77.

Termékleírás

Ár:
904 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

ANRO Díszléc rejtett világításhoz - kültérre is! KRV-001
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Rejtett világításos díszléc kategóriában találhat.
GyártóANRO
ANRO azonosító6033
Garancia idő2 év
Kültéri rejtett világítás díszléc - KRV-001 - felületkezelt (kérgesített) polisztirol homlokzati dísz
Kültéri díszléc alapanyag:XPS
Kültéri díszléc magasság:50 mm
Kültéri díszléc kiállás:50 mm
Kültéri díszléc szálhossz:125 cm
Díszléc felületkezeléseMűgyanta-kvarchomok
kérgesítés


Kültéri rejtett világításos díszléc - KRV-001
XPS anyagból gyártott díszléc, felületkezelve, kültéri eresz alatti rejtett világítások, díszvilágítások kialakításához. Az épület külső megvilágítása során rejtett megoldásokat is alkalmaznak, amelyek kiemelik az épületet a sötétségben, továbbá hasznos segítséget nyújthatnak az éjszakai közlekedésben is.

A kültéri rejtett világításos dísz szegély felhasználható eresz alá, stablon deszka alá építve.
A kültéri hangulatvilágítás készítéséhez szükséges díszlécbe helyezhetünk ledsort, ledes fénykábelt, amelyek működés közben csak csekély hőt termelnek. Figyelem! A KRV-001 díszléc anyaga XPS, amely 75-80°C-on megolvad - pl. a hagyományos mikroizzós fénykábel tartós használata esetén a profil deformálódhat, így kizárólag olyan fényforrást javasolunk a profilba fektetni, amely üzemelés közben nem termel a polisztirolra káros hőt!

A felületkezelt KRV-001 profil műgyantával, kvarchomokkal készülő kemény, 1-2 mm vastag bevonattal ellátott felületű, amely bevonat jól védi a kültéri díszlécet az időjárás viszontagságaitól és az egyéb külső fizikai behatásoktól.


Külső hangulatvilágítások, kültéri ereszvilágítások

A rejtett világítások, párkányfények, mennyezeti szegélyvilágítások a beltéri térrendezésben is szerepet játszanak, azonban egy épület kivilágítása során a kültéri hangulatvilágítás - díszvilágítás kialakításárára is egyre több figyelmet fordítanak. Ennek oka, hogy a kültéri fénydekoráció javítja a láthatóságot, továbbá kellemes hangulatot áraszt. A kültérben kialakított szegélyvilágítást mozgásérzékelővel összekötve kényelmes és hasznos eresz alatti hangulatvilágítást alakíthatunk ki.

Rejtett világítás kültérben: Az eresz alá felragasztott profilba belefektetett fényszalag (ledes fénykábel, ledsor) nemcsak fehér, hanem zöld, piros, kék, zöld vagy akár színváltós fényben is tündökölhet. Az oldalfalra rögzített KRV-001 profilba karácsonyi fénydekorációt, karácsonyi világítást is elhelyezhetünk, amellyel ünnepi hangulatot varázsolhatunk a hófehér éjszakába.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Rejtett világításos díszléc kategóriában találhat.

Rejtett világításos díszléc képek, ötletek

Függönykarnis LED világítós díszléccel kikerülveDíszlécekkel és hungarocell lappal díszített plafonKristály spotlámpákSzínváltós LED világításLED világítás tévé falraKanapé felett díszítő spot világításLED világítás tévé falra - csak a szalag világítKlasszikus fali dekoráció polisztirol díszlécekkelLED világítás a tévéhez - készül a szobaRgb led szalag díszlécbenRGB LED mennyezeti díszlécbeNappali kész!Nappali - még mielőtt a világítás a helyére került volna! Konyha és a nappaliRGB LED színváltós mennyezeti világítás fürdőszobábanLedes fürdőszoba: mennyezeti rejtett világítás, ledes csap, fuga közötti led fény.RV-07-C világítós stukkómárványos festésselRV-07-C rejtett világítás díszléc vörösmárvány színre festve

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg

Rejtett LED világítás díszléccel

Rejtett LED világítás díszléccel

Vélemények, értékelések

2014. június 30.

Rejtett világítás és hangulatfények elkészítésekor a gipszkarton dobozolások és álmennyezetek helyett egyszerűbb alternatívát nyújthatnak a polisztirol díszlécek. Oldalfalra és mennyezetre ragasztással is lehetőséget biztosítanak a LED szalagok dekoratív takarására, így a belső térben kellemes fényh…

Link: ANRO Díszléc rejtett világításhoz - kültérre is! KRV-001
Kategória: Rejtett világításos díszléc
Cikkszám: KRV-001 felületkezelt - 50x50 mm
Szállítási kategória: 2

Asztali nézet megjelenítése