Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)

14. / 54.

Termékleírás

Ár:
2 432 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
5 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)

Nagyítható képek

Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)

Vásárlói képek

Modern nappali spotlámpákkal, energiakarékos ledekkel és klasszikus stukkókkalGyönyörű fényhatások egy különleges csillár és néhány spotlámpa kombinációjábólKlasszikus polgári lakásbelsőt idéző hungarocell díszítőelemek
GyártóBovelacci
ANRO azonosító60
Garancia idő2 év
Súly113 g
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
Termékcsalád Rozetta (mennyezeti dísz)
Stukkó kiállás20 mm
Stukkó szélesség430 mm
Stukkó magasság530 mm
Kiszerelés 1 db
Felhasználás helyeKültérre is
Átmérő530 mm

Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)

A rozettát mint mennyezeti díszítést ismerhettük meg. Fő felhasználási területe a világítótest, csillár körüli díszítés. Beépítéskor egy lyukat vágnak a rozetta közepén, amin áthúzzák a csillár elektromos kábeleit és a csillárt tartó szerkezetet, majd festés után visszaszerelik a csillárt a rozetta alá.

Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)

O-1 mennyezetrozetta: a keleties hatású ívek és kiszögellések négyes elrendezése adja ennek az egyszerű rozettának a különlegességét. Ez az ovális rozetta egyszerűsége miatt sok lakás kedvence. Ha ez a 40-50 cm-es rozetta elfogyna raktárról, helyettesíthető a Marbet R-10 számú hungarocell rozettáját.

A rozetták olyan díszítőelemek, amelyek a plafonon lévő világítótestek és csillárok talpazatát díszítik különböző motívumokkal. A rozettákat időnként az oldalfalra is ragaszthatják, akár oldalfali lámpa alapjaként, akár csak szimpla díszítőelemként. A rozetták szimmetrikus díszítettségűek, közepéből kifelé haladva napsugaras jellegűek, a széleken pedig fonott vagy kagylómintával záródik, akárcsak a hajdani gipszből készült társuk.

A rozetták eredetileg virág / rózsa alakú díszeket takartak, mára azonban számtalan megjelenési formájuk ismert. Általánosságban kör alakú stukkókra gondolunk, egyes változatai azonban lehetnek négyzet alakúak, vagy nyújtott ellipszis alakúak is.

Rozetta kínálatunkban megtalálhatja az olasz Bovelacci gyártó, valamint a lengyel Marbet cég rozettáit is 10 cm-es átmérőtől egészen a 64 cm-es átmérővel rendelkező rozettáig. A hungarocell alapanyagból készülő rozetták felragasztásához használjon vízbázisú ragasztóanyagokat, színre festéséhez pedig vízbázisú festékeket!

A rozetták kezelése kültéri díszítés esetén: A rozetták megfelelő felületkezeléssel (kérgesítéssel - kültéri mélyalapozó festék és polisztirol ragasztó vagy kérgesítő anyag keverékének ecsetelésével) kiválóan alkalmazhatóak kültéren is! Kérgesítés után tetszőleges színre festhető bármilyen homlokzati festékkel.

Ötleteket keres a mennyezet díszítésére? Kattintson a képre és tekintse meg a vásárlóink által visszaküldött fotókat a beépített rozettákról, mennyezeti díszekről!

Rozetta - mennyezeti díszek fotó galériája - ötletek

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Rozetta képek, ötletek

Marbet R04 rozetta luszterlámpávalMarbet R09 aranyozott rozetta 10 ágú csillárralMarbet R04 rozetta lüszterlámpávalNagy méretű, fehér Bovelacci rozetta R64Bovelacci R64 rozetta gyertya csillárralMarbet R09 rozetta bearanyozvaMennyezet és világításDíszes B-22 Marbet stukkó holkerléc 60 centis rozettávalLevél mintás nagy rozetta, 60 centisLevél mintás rozetta csillárralC27 Bovelacci rozettaBarokkos - modern faldíszítés: rozetták az oldalfalra ragasztvaR64 rozetta fehéren.Barokk stílusú kristàly csillàr rozettàvalAkril csillár virágdíszekkel, LED égővel, alatta egyedileg festett rozettávalKlasszikus nappal díszléccel, rozettávalRozetta világító csillárral. A rozetta típusa: Marbet R-21Rozetta csillárral. A rozetta típusa: Marbet R-21.
Beltéri díszléc

Beltéri díszléc

Vélemények, értékelések

2014. június 30.

Egy hangulatos enteriőr még manapság is csak nehezen képzelhető el valamilyen stukkó vagy díszléc felhasználása nélkül. Lehet, hogy épen csak egy jelzésértékű színelválasztó, vagy egy vékony keretezőléc a mennyezeten, netán a gipszkarton repedését eltakarni hivatott holkerléc a díszlécek szerepe meg…

Beltéri lakásdíszítés ötletek (2010)

Beltéri lakásdíszítés ötletek (2010)

31 vélemény, értékelés

2010. január 11.

Vásárlóink által visszaküldött beltéri lakásfelújítási képek, melyeken megtekintheti, a különböző díszléceket, rejtett világítást és ledes világítástechnikai termékeket. Nézze meg hogyan díszítenek mások!

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Tamás! A gipszkarton magassága mindig a világítás kialakításától függ. Süllyesztett szpot lámpás világításnak érdemes 8-10 cm-es mélységet meghagyni. Amennyiben egy led s… Tovább »

Tályai Péter - 2014.03.07. 16:03

Rozetta - A mennyezet luxusa

Rozetta - A mennyezet luxusa

Vélemények, értékelések

2007. július 03.

A lakás dekorálásakor sok ötlet felmerül, azonban a plafonról gyakran elfeledkezünk. A rozetta a terek egyik leglátványosabb polisztirol díszítőeleme.

Bovelacci stukkó katalógus

Bovelacci stukkó katalógus

Vélemények, értékelések

2007. május 30.

A Bovelacci katalógusából is kedvére válogathat. Az alábbi katalógusban lévő Bovelacci stukkók egy rész már felkerült díszléc webáruházunkba, egy része azonban még nem - de természetesen telefonon, vagy e-mailben rendelhet a katalógus kódjai alapján.

Mennyezeti rozettával is díszíthetjük a plafont!

Mennyezeti rozettával is díszíthetjük a plafont!

Vélemények, értékelések

2018. szeptember 02.

Korábbi blogbejegyzésünkben (Rozetták modern és klasszikus térben) már utaltunk arra, hogy a rozetták nemcsak a klasszikus kialakítású belső térnek lehetnek díszítőelemei, hanem a modern enteriőröknek is, ahol akár az oldalfalon is elhelyezhetőek. Most viszont mégis visszatérünk a plafondíszítő mivo…

Örök slágertermék a rozetta

Örök slágertermék a rozetta

Vélemények, értékelések

2016. szeptember 28.

A középponti világítótest körül, annak talpazatánál elhelyezkedő díszt rozettának nevezzük. A nagyobb méretűeket használhatjuk a csillár kiemelésére, a kisebb darabok pedig akár oldalfalak díszítésére is alkalmasak! A mennyezetek díszítése kapcsán kerülnek előtérbe a rozetták, ame…

Link: Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)
Kategória: Rozetta » EPS (expandált polisztirol) » Kültérre is » 1 db » Rozetta (mennyezeti dísz)
Cikkszám: Bovelacci O-1 rozetta
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 113 gramm
P: A-22-07

Asztali nézet megjelenítése