Mentavill Napelemes házszám tábla, LED háttérvilágítással

8. / 16.

Termékleírás

Ár:
13 427 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
10 munkanap

Mentavill Napelemes házszám tábla, LED háttérvilágítással

Nagyítható képek

Mentavill Napelemes házszám tábla, LED háttérvilágítássalMentavill Napelemes házszám tábla, LED háttérvilágítássalMentavill Napelemes házszám tábla, LED háttérvilágítássalMentavill Napelemes házszám tábla, LED háttérvilágítássalMentavill Napelemes házszám tábla, LED háttérvilágítássalMentavill Napelemes házszám tábla, LED háttérvilágítással
GyártóMentavill
ANRO azonosító5696
Garancia idő1 év
Súly1.11 kg
TípusNapelemes házszám tábla
Fényforrás4 darab LED dióda
IP védelemIP44
Méret230 x 220 x 65 mm
Lámpa anyagaAkril, rozsdamentes acél
Beépített akkumulátorNI-MH 1.2V/1200 mA

Brennenstuhl Solar Power SH 4000 világító házszám kültérre, szolár elvű, beépített Ni-Mh akkumulátorral.

Magyarország több településén kötelező a lakóingatlanokon és a közintézményeken a házszámot feltüntetni és azt jól látható helyre felszerelni. A napelemes házszámtábla modern és dekoratív módja az épület felszámozásának. A LED-es tábla oldalfalra szerelhető, ezáltal a homlokzaton elhelyezett házszámtábla az utcáról is észlelhető. A tábla nagy mérete jó láthatóságot és könnyű olvashatóságot biztosít.

Nappal - hagyományos házszámtábla:
A fehér alapra felragasztott fekete számok nagyon jól láthatóak nappal is, ezzel segíthetjük munkájában a postást és a csomagszállítókat is, de akár a látogatóba érkező vendégek vagy vészhelyzet esetén a mentők is gyorsabban beazonosíthatják a lakást!

Éjjel - LED világítású házszám:
Sötétedés után 4 fehér LED dióda világítja meg a számokat és betűket. A LED megvilágítású táblán sötétben is jól észrevehetőek a házszámok, hiszen a fehér háttérfényből még inkább kiemelkednek a fekete számok és betűk.

Napelemes házszám tábla, LED háttérvilágítással

A Brennenstuhl házszám-megvilágító falra, oldalfalra szerelhető. Legtöbbször a homlokzatra kerül, de alkalomadtán a postaláda és utcatábla környékére is felfúrható. A rögzítéshez szükséges csavarokat a csomag tartalmazza.

A szolár házszámtábla csomagolása tartalmazza a házszám kiírásához szükséges számokat (0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) és betűket (A, B, C, D). Az öntapadós hátoldalú matricából igény szerint rakhatja ki akár háromjegyű házszámát, vagy kétjegyű házszámát betűjellel együtt (pl. 567 vagy 23A). A karakterek 8 cm magasak.

A termék elegáns nemesacél kerettel készül, amely mattkróm színű kivitelezés modern lakásokon is jól mutat. Miután hálózati csatlakozás nem szükséges a működtetéséhez, így nyaralók, üdülők homlokzatára is praktikus választás lehet!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
Link: Mentavill Napelemes házszám tábla, LED háttérvilágítással
Kategória: Napelemes LED lámpák
Cikkszám: LE1179810
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1108 gramm

Asztali nézet megjelenítése