Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Oldalfali LED lámpa - Kristály - Szürke (meleg fehér)

1. / 81.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Lépcső-, oldalfali világítás kategóriában találhat.
Oldalfali LED lámpa - Kristály - Szürke (meleg fehér)
Oldalfali LED lámpa - Kristály - Szürke (meleg fehér) Oldalfali LED lámpa - Kristály - Szürke (meleg fehér) Oldalfali LED lámpa - Kristály - Szürke (meleg fehér) Oldalfali LED lámpa - Kristály - Szürke (meleg fehér) Oldalfali LED lámpa - Kristály - Szürke (meleg fehér) Oldalfali LED lámpa - Kristály - Szürke (meleg fehér)
Ár:
2 428 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Részletes leírás

Oldalfali LED lámpa - Kristály

Betáplálás:12V
Vízvédelem:IP20
Alapanyag:PMMA
Méret:80 x 80 x 7 mm
Szín:Szürke
Színhőmérséklet:Meleg fehér (~3200K)
Teljesítmény:2,16 Watt
LED típus / szám:5050 SMD x 9 db

Oldalfalba, lépcsőfeljáróba építhető, alacsony fogyasztású (mindössze 2 Wattos) LED lámpa színes előlappal.
Kiváló minőségű magyar termék!
A termék teljes egészében magyarországi gyártású, így egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni. Pl. kérhető a lámpatest színes (piros/zöld/kék) vagy változtatható színű RGB ledekkel is. Egyedi rendelés esetén vegye fel cégünkkel a kapcsolatot az info@anro.hu email címen.


LED fali fény, LED fali dekorlámpa
A ledes fali lámpa egyszerű, de látványos eszköze modern lakásunk díszítésének. A visszafogott külső design és a színválaszték lehetőséget ad széles területen való elhelyezésre. A különleges lámpákat telepíthetjük akár a folyosón és az előszobában, fogadótérben is, itt irányfényként és dekoratív elemként egyaránt funkcionálhat. Kis mérete, nagy fénye és dekoratív volta miatt szállodákban, irodaházakban, üzletekben, egyedi hangulatú belső terekben is megállja helyét a világítótest.

Specifikációk

ANRO azonosító5645
Garancia idő1 év

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Lépcső világítás LED lámpákkal, fotókkal

Lépcső világítás LED lámpákkal, fotókkal

Vélemények, értékelések

2019. március 18.

A képeken lévő lépcsővilágítások eltérő módon készültek, de céljuk azonos: elősegíteni, biztosítani a sötétben történő közlekedést! Az egyik megoldás a kisméretű LED-ek segítségével csak a lépcsőfokok kiemelését éri el, míg a második megoldás inkább a teljes lépcsőház bevilágítását szorgalmazza. Min…

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Lépcső-, oldalfali világítás kategóriában találhat.

Lépcső-, oldalfali világítás képek, ötletek

Bejárati ajtó "Welcome"Bejárati ajtó "Welcome"Bejárat "Welcome" LED világításKültéri süllyesztett LED lámpatestOldalfali lámpák külső dekoratív világításhozOldalfali lámpák külső dekoratív világításhozKültéri violágítások reflektorral és oldalfali lámpávalKlíma alatt kőbe rakva hangulat világításKlíma készülék hangulat világítás led spottalKő hatás gipszből, LED oldal fali hangulatfényLépcső feljáró megvilágítása oldalfalba épített Taxi led lámpákkalModern berendezésű konyha rusztikus gerendákkalA konyhai alsó szekrény lábazatán melegfehér fény világítja meg a fekete padlócsempétSajnos nem igazán látható, de a gerendák tetején is van led szalag, amely hangulatos fényt ad a kisebb étkezésekhezLépcsővilágítás négyzet alakú, lefelé terelt fényű Goran lámpatestekkelSokat segít a lépcsőzésben a jól megtervezett lépcsőfényA LED fényforrással szerelt Goran lámpatestek energiahatékonyan látják el a lépcsővilágítási feladatokatBeltéri lépcső megvilágítása powerledes lámpatesttel
Link: Oldalfali LED lámpa - Kristály - Szürke (meleg fehér)
Kategória: Lépcső-, oldalfali világítás
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése