GTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghoz

15. / 55.

Termékleírás

Ár:
96 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
1403 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

GTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghoz

Nagyítható képek

GTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghozGTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghozGTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghozGTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghozGTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghozGTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghoz

Vásárlói képek

LED szalagos háttérvilágítás tévéfalnálTévéfal melegfehér rejtett világításokkal és horrorfilmből ismert arcokkal :)Filmes figura - háttérben ledes rejtett világítássalTévéfal stílusos kiegészítőkkelHa besüt a nap, akkor is lehet látni, hogy a szürke kőfalak mögött ég a rejtett világításA napsütésben más arcát mutatja a led szalag és a műanyag figura is :)
Feszültség12-24 Volt DC
IP védelmi szintIP20
BemenetVezeték
KimenetGyorscsatlakozó 8 mm (2 eres)
Vezeték hossza5 cm
Vezeték méret22 AWG (~0.32 mm2)
SzínFekete-piros
Szélesség16 mm
Hosszúság13 mm
Vastagság4 mm

GTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghoz

A beltéri (3528-as típusú, 8 mm széles), egy színű LED szalagok forrasztásmentes betáplálásához. A forrasztásmentes csatlakozók csak vágási ponton használhatóak, forrasztási ponton (minden 0.5 és egész 1 méternél) nem. Kültéri LED szalagokhoz is használható, azonban a használat előtt a kültéri műgyanta vagy a vízálló szilikon borítást le kell bontani a LED szalag felületéről, mely ebben az esetben elveszti vízmentességét a csatlakoztatás helyén.

GTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghoz

Új típusú LED szalag csatlakozók!

Új típusú, műanyag házas, pattintós füles rögzítésű LED csatlakozók a flexibilis LED szalagok forrasztásmentes betáplálásához, toldásához, illetve sarkok létrehozásához. Ez az új típusú csatlakozó sokkal nagyobb biztonsággal tartja meg a LED szalagokat, mint a hagyományos szalag kábel csatlakozók. A műanyag fülekkel erősen lehet a LED szalagokat rögzíteni a csatlakozóban. Beépítés esetén a LED szalag hátuljáról távolítsuk el a ragasztót védő fóliát, így összepattintáskor a kétoldalú ragasztó is segíti a kontakt-hiba mentes szerelést. Minden típusú LED szalaghoz a teljes csatlakozó-családot tudjuk biztosítani, mind a 3528 SMD, mind az 5050 SMD és 5050 SMD RGB LED szalagokhoz kínálunk forrasztás-mentes toldóelemet, sarokelemet és betáp vezetéket. Ha nem volt megelégedve a régi típusú csatlakozókkal, ezeket mindenképpen próbálja ki, a szerelési idő fele-negyede a megszokottnak.

Két eres betáp csatlakozók szerelése

A 3528-as és az 5050-es két eres LED szalagok szerelése megegyezik, a különbség csak a csatlakozók és a LED szalag szélességében van. A 3528-as betáp csatlakozóval és a 3528-as LED szalaggal bemutatjuk a két eres betáp csatlakozók szerelését:

  • (1. kép): A LED szalagot csak a vágójelnél jelzett vágási pontokon lehet forrasztás-mentesen csatlakoztatni. Minden 0.5 és 1 méternél forrasztási pont van, ezeken a helyekre a forrasztás kiemelkedés miatt nem lehet a csatlakozókat használni.
  • (2. kép): Nyissuk fel a toldóelem fedelét, majd óvatosan egy vékony csavarhúzóval feszítsük egy kicsit felfelé a toldóelem csatlakozóit, hogy könnyebben beférjen alájuk a LED szalag. (Visszazárás előtt egy kombinált-, vagy csőrös fogóval a helyére is nyomhatjuk a csatlakozókat a biztosabb érintkezés érdekében.)
  • (3. kép): Toljuk be a LED szalagos a csatlakozóba. A csatlakozó elején és végén külön nút van kialakítva a LED szalag részére, így a LED szalag helyes pozíciója egyszerűen beazonosítható. Az érintkezők hegye mindenképpen érjen bele a LED szalag.
  • (4. kép): Zárjuk vissza a fület a csatlakozóra.
  • (5. kép): Helyezzük feszültség alá a LED szalagot.
A LED szalagot csak a vágójelnél jelzett vágási pontokon lehet forrasztás-mentesen csatlakoztatni. Minden 0.5 és 1 méternél forrasztási pont van, ezeken a helyekre a forrasztás kiemelkedés miatt nem lehet a csatlakozókat használni.   Nyissuk fel a toldóelem fedelét, majd óvatosan egy vékony csavarhúzóval feszítsük egy kicsit felfelé a toldóelem csatlakozóit, hogy könnyebben beférjen alájuk a LED szalag. (Visszazárás előtt egy kombinált-, vagy csőrös fogóval a helyére is nyomhatjuk a csatlakozókat a biztosabb érintkezés érdekében.)   Toljuk be a LED szalagos a csatlakozóba. A csatlakozó elején és végén külön nút van kialakítva a LED szalag részére, így a LED szalag helyes pozíciója egyszerűen beazonosítható. Az érintkezők hegye mindenképpen érjen bele a LED szalag.  
Zárjuk vissza a fület a csatlakozóra.  Helyezzük feszültség alá a LED szalagot. 
Töltés

LED szalag csatlakozók képek, ötletek

Kültéri, 3528-as led szalag - hangulatvilágítás erkélyenRGB LED tápegysége és vezérlése egy szerelőajtó mögé van rejtve a gipszkartonbanNappaliszoba közepére épített álmennyezet színváltós világítássalLED szalagos háttérvilágítás tévéfalnálTévéfal melegfehér rejtett világításokkal és horrorfilmből ismert arcokkal :)Filmes figura - háttérben ledes rejtett világítássalTévéfal stílusos kiegészítőkkelHa besüt a nap, akkor is lehet látni, hogy a szürke kőfalak mögött ég a rejtett világításA napsütésben más arcát mutatja a led szalag és a műanyag figura is :)Dimmelni is lehet a szalagot, így filmezés közben le lehet venni a fényerőtModern nappalifal kőburkolattal, led világítással és moziélménnyel :)Jól illik a melegfehér fény a sárgás árnyalatú falszínhezTévé mögött rejtett világítás, melegfehér fényűÖsszkép a nappaliban - az élmény felér egy mozival!Felújított nappalifal kőburkolattal, led világítással és moziélménnyel :)A sarokpolc és a téglafal egyidőben ugyanazon a színnel világít.RGB dekorációs világítás szobábanLED szalag sorba kötve - a két helyen egyszerre, egyforma színnel világít
LED szalag csatlakozó újdonságok!

LED szalag csatlakozó újdonságok!

4 hozzászólás

2011. május 25.

Megérkeztek az új típusú, pattintós műanyag füllel ellátott LED szalag csatlakozóink, melyek az összes típusú 3528-as és 5050-es beltéri LED szalag csatlakoztatását gyerekjátékká teszi. Felejtse el a hagyományos, könnyen szétcsúszó szalagkábel csatlakozókat!

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Szilágyi Gábor! Köszönjük a képeket, igen használhatóak. (Mondjuk számomra minden esetben informatívabbak, az ilyen szerelés közbeni képek, mint a kész műről 1 fény… Tovább »

Tályai Gábor - 2011.07.20. 07:58

Link: GTLED forrasztásmentes betáp 3528-as LED szalaghoz
Kategória: LED szalag csatlakozók » Vezeték » 12-24 Volt DC » IP20 » Gyorscsatlakozó 8 mm (2 eres) » Fekete-piros » 22 AWG (~0.32 mm2)
Cikkszám: GTLED 3528 Betáp (B33-3528/2)
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése