Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Festősablon (Nr.02) Virág - 34x15 cm

1. / 128.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Szerszám, barkács kategóriában találhat.
Garancia: 1 év
Festősablon (Nr.02) Virág - 34x15 cm
Festősablon (Nr.02) Virág - 34x15 cm Festősablon (Nr.02) Virág - 34x15 cm
Ár:
434 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Részletes leírás

Festősablon (Nr.02) Virág - 34x15 cm

Méret:34 cm x 15 cm
Alapanyag:Mosható műanyag

Kiváló minőségű festősablon, dekorációs festéshez. Könnyen használható, a 4 db háromszög alakú kivágás segítségével könnyedén sorolható.

- Virág minta: a virágok az életörömöt, a szépséget, a virág szirmai a kifelé fordulást is jelképezhetik. Virágboltok, kertészeti üzletek, az erkély, balkon falának díszítésére is használhatjuk.
A festősablonok használata

A sablonon kívül szüksége lesz még sablonozó ecsetre és papírra, ragasztószalagra vagy egy sablonozó készletre, mérőeszközökre (vonalzó, vízmérték, kicsapózsinór), némi papírra a próbafestéshez, valamint nem megfolyó, sűrű festékre (pl. színező festék).

Az alapfelületnek mindenképpen száraznak, simának, por- és zsírmentesnek kell lennie! A jó eredményhez feltétlenül szükséges a nem megfolyó, sűrű festék!
(1) - Készítsen segédvonalat a falon a mérőeszközök segítségével, amely a sablon elhelyezését segíti.
(2-3) - Rögzítse a sablon ragasztószalaggal a felületre, és tegyen jelölést a jelölő-háromszögekhez, hogy megkönnyítse a sablon további felhelyezését.
(4) - Nyomja az ecsetet a festékbe, de ne mártsa bele nagyon! Először nyomja a festék hegyét egy darab papírra, hogy a felesleges festék ott maradjon. Nyomkodja az ecsetet a sablonhoz, kívülről befelé haladva.
(5) - A sablon áthelyezése előtt törölje le a sablonról a festéket, nehogy a következő mintánál a befolyó festék összekenje a falat!

A festősablonok használata - beépítési útmutató


Festősablonok, stencilek alkalmazása

A festett, mázolt falakat igazán különössé tehetjük a sablonok alkalmazásával. Lehet bármilyen stílusú, berendezésű a lakásunk, a fehér és színes falakon a stencilekkel magunk is készíthetünk különböző mintákat. A sablonokkal a manapság népszerű falmatricákhoz hasonló megjelenést érhetünk el, itt azonban festékkel és ecsettel, szivaccsal, vagy festékszóróval készítjük el a kialakított mintát. A mintázósablonokkal szóló mintákat és ismétlődő mintasorokat is létrehozhatunk, a festék felvitelekor egy vagy több színt is választhatunk.

A sablonok különböző formában kaphatóak, amelyek a természetből vagy a múltból merítenek ihletet. Népszerűek a retro figurák, növény és állatmotívumok, stilizált formák. Webáruházunkban az alábbi mintázatú sablonok vásárolhatóak meg: liliom, virág, tatoo, hold-csillagok, azték, dínók, olajág, borostyán.

Specifikációk

ANRO azonosító4960
Garancia idő1 év

Kapcsolódó cikkek

Magnat műanyag festősablon

Magnat műanyag festősablon

2011. április 06.

A Magnat új festősablonjai a régi, hengerezett minták idejét idézi. A hengerezett mintáknál szokás volt az egész szobát azonos mintával legurítani, az új trend pedig csak kisebb csíkokat használ a megfelelőhangulat eléréséhez.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Szerszám, barkács kategóriában találhat.

Szerszám, barkács képek, ötletek

Mérőszalag is kellhet a karácsonyi bejglisütéshez :)Nappali LED világítás - szélen színváltós szalag, középen melegfehér szalag, a szigetben naturális fehér spotokÉjjeli világítás gyerekszobábaInfra kapcsolós LED-es Asztali lámpaInfra kapcsolós LED-es Asztali lámpaInfra kapcsolós LED-es Asztali lámpaRejtett világításKosárlabda akció idő jelző főóra kijelzésselGarnélás akvárium DIY világításA hangulatvilágítást rejtő gipszkarton szerkezet már félig kész!
Link: Festősablon (Nr.02) Virág - 34x15 cm
Kategória: Szerszám, barkács
Cikkszám: 10811812
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése