Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)

1. / 94.

Termékleírás

Ár:
2 362 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)

Nagyítható képek

Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegység (12V) kategóriában találhat.
ANRO azonosító4417
Garancia idő1 év
12 Voltos stabilizátor gépjárművek LED világításához - LEDINDEX

Hűtőfelületre csavarozva: 3 Amperig
Csatlakoztatás: sorkapocs
Mérete (U alakú hűtőbordában): 40mm x 60mm x 75mm

Figyelem! A termék nem rövidzár és nem fordított-polaritás védett! Beszereléskor körültekintően járjunk el, a szerelt alkatrészek ne legyenek feszültség alatt! A rövidzárlatból adódó meghibásodások esetén se a stabilizátort, sem a csatlakoztatott LED terméket nem tudjuk garanciában cserélni!

A készülék a 12V feszültséggel működő LED szalag, illetve LED modul biztonságos üzemeltetésére szolgál. A gépjárművek akkumulátorának névleges- és töltőfeszültsége ugyanis 14,4 Volt, ami a 12 Voltos LED termékeket tönkre teheti. Ez a készülék stabil 12 Volt feszültséget szolgáltat a 12 volton működő led termékekhez.

A készülék bekötése egyszerű, csupán a be- és kimenő vezetékeket kell a megfelelő helyre, helyes polaritással bekötni, ahogy az a terméken lévő címkén jelölve van.

A készülék érzékeny a rövidzárra és a fordított polaritásra! A tápegységet (stabilizátort) - biztonsági okokból - kizárólag akkumulátorról szabad üzemeltetni! A hűtőborda ugyanis a talpon van, így a hibás, vagy a nem megfelelő transzformátorra csatlakoztatva a termék áramütést okozhat! A magasabb bemenő feszültség (14,4 Voltnál magasabb) nagyobb hőtermeléssel jár, ami a készüléket tönkre teheti.

A tápegység maximum 3 Amper árammal terhelhető. A biztonságos üzemeltetés érdekében javasoljuk, hogy ennek legfeljebb 80%-át használja ki!

Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegység (12V) kategóriában találhat.

LED tápegység (12V) képek, ötletek

Elemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélSzebb Lak Bt! Ha valami egyedit és szépet akar!A villanyszerelő szereli a konyha pultvilágítást.Készül a konyhaszekrény belső világítás v-tac sku 2016Melegfehér fényszalag SKU 2016 konyhaszekrény belső polcait fogja megvilágítani. Kamex alu profilban.Szoba mennyezet világítás2 méter led csík hangulatfénynek (gázcsőre erősített alu profilban, opál fedővel)Mennyezet kék fénybenBeépített bárszekrény és bárpult világításMennyezet lila fénybenMennyezet narancs fénybenModern konyha funkcionális és díszfényt adó led szalagokkalModern konyha: barna-fehér szekrény, konyhasziget, függőlámpák, ledes pultfény
Link: Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)
Kategória: LED tápegység (12V)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 174 gramm

Asztali nézet megjelenítése