Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)

1. / 100.

Termékleírás

Ár:
2 362 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)

Nagyítható képek

Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegységek kategóriában találhat.
12 Voltos stabilizátor gépjárművek LED világításához - LEDINDEX

Hűtőfelületre csavarozva: 3 Amperig
Csatlakoztatás: sorkapocs
Mérete (U alakú hűtőbordában): 40mm x 60mm x 75mm

Figyelem! A termék nem rövidzár és nem fordított-polaritás védett! Beszereléskor körültekintően járjunk el, a szerelt alkatrészek ne legyenek feszültség alatt! A rövidzárlatból adódó meghibásodások esetén se a stabilizátort, sem a csatlakoztatott LED terméket nem tudjuk garanciában cserélni!

A készülék a 12V feszültséggel működő LED szalag, illetve LED modul biztonságos üzemeltetésére szolgál. A gépjárművek akkumulátorának névleges- és töltőfeszültsége ugyanis 14,4 Volt, ami a 12 Voltos LED termékeket tönkre teheti. Ez a készülék stabil 12 Volt feszültséget szolgáltat a 12 volton működő led termékekhez.

A készülék bekötése egyszerű, csupán a be- és kimenő vezetékeket kell a megfelelő helyre, helyes polaritással bekötni, ahogy az a terméken lévő címkén jelölve van.

A készülék érzékeny a rövidzárra és a fordított polaritásra! A tápegységet (stabilizátort) - biztonsági okokból - kizárólag akkumulátorról szabad üzemeltetni! A hűtőborda ugyanis a talpon van, így a hibás, vagy a nem megfelelő transzformátorra csatlakoztatva a termék áramütést okozhat! A magasabb bemenő feszültség (14,4 Voltnál magasabb) nagyobb hőtermeléssel jár, ami a készüléket tönkre teheti.

A tápegység maximum 3 Amper árammal terhelhető. A biztonságos üzemeltetés érdekében javasoljuk, hogy ennek legfeljebb 80%-át használja ki!

Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegységek kategóriában találhat.

LED tápegységek képek, ötletek

LED trafók közösítése, nagy teljesítményű LED világítás miattDekor világításos gipszkarton média fal180 Wattos LED trafók dobozba építve 600 watt led világításhozNagy teljesítményű LED világításhoz sok eszköz kell: tápegységek, jelerősítőkZsindelytetős kerti pad (BTS kerti bútor)Filagória LED szalaggal megvilágítvaKerti sörpad nyáron világosban-napsütésbenKerti pad 1 méternyi 3014-es ledszalaggal esti hangulatfénynekBTS kerti bútor 8 személyes sörpad extra LED világítássalMennyezeti led panel és Led szalados világítás.Modern belső tér iparias elemekkel (óra római számokkal, függőlámpa húsdarálóból, ledes rejtett világítás)Gipszkarton "dobozban" hálószoba mennyezeti világítás (kör LED panel és négyzetes alu profilban led csík)Gipszkarton "dobozban" hálószoba világítás (panel és ledes aluprofil)ALP-005 ledprofil gérbe vágva, 45 fokos illesztéssel, tükör keretezéshezEgyedi polcrendszer ledszalag világítással - különleges eleme a szobának! Mosogatótálca és konyhai munkalap megvilágítás 3528-120 SMD LED szalaggalLedszalagos pultvilágítás: erős fény a mosogatótálca és a munkalap megvilágításáhozKiváló fényt ad a led szalag a munkapulton és a mosogatótálca felett!
Link: Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)
Kategória: LED tápegységek
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 174 gramm

Asztali nézet megjelenítése