Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)

1. / 96.

Termékleírás

Ár:
2 362 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)

Nagyítható képek

Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegységek kategóriában találhat.
12 Voltos stabilizátor gépjárművek LED világításához - LEDINDEX

Hűtőfelületre csavarozva: 3 Amperig
Csatlakoztatás: sorkapocs
Mérete (U alakú hűtőbordában): 40mm x 60mm x 75mm

Figyelem! A termék nem rövidzár és nem fordított-polaritás védett! Beszereléskor körültekintően járjunk el, a szerelt alkatrészek ne legyenek feszültség alatt! A rövidzárlatból adódó meghibásodások esetén se a stabilizátort, sem a csatlakoztatott LED terméket nem tudjuk garanciában cserélni!

A készülék a 12V feszültséggel működő LED szalag, illetve LED modul biztonságos üzemeltetésére szolgál. A gépjárművek akkumulátorának névleges- és töltőfeszültsége ugyanis 14,4 Volt, ami a 12 Voltos LED termékeket tönkre teheti. Ez a készülék stabil 12 Volt feszültséget szolgáltat a 12 volton működő led termékekhez.

A készülék bekötése egyszerű, csupán a be- és kimenő vezetékeket kell a megfelelő helyre, helyes polaritással bekötni, ahogy az a terméken lévő címkén jelölve van.

A készülék érzékeny a rövidzárra és a fordított polaritásra! A tápegységet (stabilizátort) - biztonsági okokból - kizárólag akkumulátorról szabad üzemeltetni! A hűtőborda ugyanis a talpon van, így a hibás, vagy a nem megfelelő transzformátorra csatlakoztatva a termék áramütést okozhat! A magasabb bemenő feszültség (14,4 Voltnál magasabb) nagyobb hőtermeléssel jár, ami a készüléket tönkre teheti.

A tápegység maximum 3 Amper árammal terhelhető. A biztonságos üzemeltetés érdekében javasoljuk, hogy ennek legfeljebb 80%-át használja ki!

Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegységek kategóriában találhat.

LED tápegységek képek, ötletek

ALP-005 ledprofil gérbe vágva, 45 fokos illesztéssel, tükör keretezéshezEgyedi polcrendszer ledszalag világítással - különleges eleme a szobának! Mosogatótálca és konyhai munkalap megvilágítás 3528-120 SMD LED szalaggalLedszalagos pultvilágítás: erős fény a mosogatótálca és a munkalap megvilágításáhozKiváló fényt ad a led szalag a munkapulton és a mosogatótálca felett!Kiváló fényű megvilágítás rozsdamentes acél mosogatótálca felett! A szekrény felett felszerelt szerelvénydobozból jön az áram a szigetelt tápegységhez, ami a pultvilágítást látja el! LED szalagos fény van a konyhapulton!Konyhapult világítás: led alumínium profil + led szalag.Konyhai pultvilágítás LED szalagokkalA vásárolt termékek beépítve.Egyszerre praktikus és szép: lapos tévé ledes háttérvilágítással, természetes fénnyel. "állólámpa" RGB ragasztott fa-plexi-fa kombináció, unalmamban csináltam a szobámba :)Oishi sushi bár, japán bisztróLedes spotok és LED szalag konyhaszekrénynélMárványmintás konyhai hátlap LED világításbanLED-es világítás barna konyhaszekrényLED spot LED szalaggal konyhaszekrény megvilágításához
Link: Stabilizátor gépjárművek LED világításához 3 Amper (36W)
Kategória: LED tápegységek
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 174 gramm

Asztali nézet megjelenítése