RGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehér

1. / 82.

Termékleírás

Ár:
7 499 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

RGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehér

Nagyítható képek

RGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehérRGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehérRGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehérRGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehérRGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehérRGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehérRGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehérRGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehérRGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehér

Vásárlói képek

RGB led szalag hangulatvilágításA szekrény polcán is elhelyezhetjük a LED világítás alkatrészeit, pl. vezetékek, konnektor, LED trafó és vezérlő
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.
ANRO azonosító4389
Garancia idő2 év

Színtárcsás LED RGB vezérlő - Rádiós 108 Watt Obsess Touch fehér

Bemeneti feszültség 12 Volt / 24 Volt DC
Kimeneti feszültség 12 Volt / 24 Volt DC
Max. áramerősség 3 Amper/csatorna (9 Amper)
Csatornák száma RGB: 3 db
Max. teljesítmény 12V: 108 Watt
24V: 216 Watt
RGB vezérlő méretei 90 mm x 70 mm x 27 mm
Kábelhossz 2 x 15 cm + 4 eres sorkapocs
Távirányító Rádiófrekvenciás
- Ki / bekapcsolás
- Fényerő növelés / csökkentés
- Szaturáció növelés / csökkentés
- 2 fényjáték program

Érintésvezérlésű RGB controller maximum 15 méter 5050-030 vagy 7.5 méter 5050-060 változtatható színű LED RGB szalag vezérlésére. Ennél nagyobb mennyiségű led fénysor esetén RGB jelismétlő szükséges. Az RF rádiófrekvenciás technika miatt a távirányítónak nem kell rálátnia a vevőegységre.

A fehér színű fény is rendelkezésre áll, ehhez a színgyűrű közepén lévő színtelítettség állító gombbal le kell venni a színtelítettséget a minimumra, bármelyik beállított színnél.

Megérkezett az Obsess Touch RGB vezérlő mely a legutolsó divat szerinti fényes fekete és fényes fehér színben kapható. Igazán modern, vagány megjelenés, érintéses vezérlés az RGB színtárcsán. Az Obsess Touch RGB vezérlővel természetesen lehetőség nyílik a színváltós RGB szalagok fényerejének állítására is, sőt talán először az RGB vezérlők piacán, a szín telítettség (szaturáció) is beállítható!

A távirányító működéséhez 3 darab AAA elem szükséges, amelyet az ár nem tartalmaz, de külön is megvásárolhatja webáruházunkban: AAA mikroceruzaelem.

RGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehér

Obsess Touch RGB vezérlő távirányító bemutatása

Az Obsess Touch RGB vezérlővel a változtatható színű RGB LED szalagok vezérlésére nyílik lehetőség. A távirányító rendelkezik egy színgyűrűvel, mellyel azonnal a kívánt színt állathatjuk be a LED szalagon. A beállított színt a két színtelítettség állító érintő felülettel tovább lehet színezni.
A két fényerő beállító felületen a program módban kiválasztott szín fényerejének növelésére illetve csökkentésére van lehetőség. A színkörön beállított szín fényerejének szabályozására nincs lehetőség, csak a színtelítettséget tudjuk vezérelni.
A bekapcsológomb újbóli megnyomásával érhetjük el a beépített programot:
1 - Folyamatos színátmenet (Fade): sebessége állítható a színtelítettség nyomógombbal.
2 - Ugró színátmenet (Jump): sebessége állítható a színtelítettség nyomógombbal.

Obsess Touch RGB vezérlő távirányító bemutatása

Obsess Touch RGB vezérlő csatlakoztatása - videó

Az Obsess RGB LED vezérlő csatlakoztatása nagyon egyszerű, néhány perc alatt bárki összeszerelheti, mindössze egy csavarhúzóra van szükség:
- Első lépésben a 4 tagú sorkapocsba csatlakoztassuk az RGB LED szalag vezetékét, szín szerint, kivéve az RGB LED szalag fekete (+ pozitív) vezetékét, a fekete vezetéket az RGB vezérlő fehér vezetékéhez kell csatlakoztatni.
- Második lépésben a tápegységhez kell csatlakoztatni az Obsess RGB vezérlőt. Ipari tápegység használata esetén az RGB Vezérlő kábelvégeit megfelelő polaritással csatlakoztassuk a LED tápegységre. Ha dugasz tápegységet kíván használni (mint a lenti videón), akkor egy DC->sorkapocs átalakítót kell az RGB vezérlő szabad kábelvégeire szerelni, majd ezen keresztül csatlakoztatni a tápegység DC kimenetére.
- A tápegység áram alá helyezése előtt győződjünk meg, hogy rövidzárlat lehetősége nem áll fenn.
- A távirányítóba helyezzük be az elemeket, majd az (I) gombbal kapcsoljuk be a világítást.
Videó az Obsess Touch RGB vezérlő használatárólRGB vezérlők csatlakoztatása

Az alábbi ábrán megtekinthető, hogy hogyan kell csatlakoztatni az RGB LED szalagot, az RGB LED vezérlőt, a LED tápegységet, illetve nagyobb mennyiség esetén a LED jelerősítőket. Az alábbi csatlakoztatási rajz minden típusú RGB LED vezérlőhöz alkalmas, a bekötés módja minden típusnál azonos, 12 Volt és 24 Volt működési feszültség mellett is. 24Voltos LED szalag szerelésekor az alábbi ábrán feltüntetett 12V értelemszerűen 24V-ot jelent.

Tetszőleges RGB LED szalag csatlakoztatása RGB vezérlőkhöz, jelerősítő segítségével.

Összeszerelés előtt győződjön meg, hogy a megfelelő feszültségű tápegységet használja a LED szalaghoz! A vezérlők 12 és 24 Volton is működnek, azonban 24Voltos tápegységre 12Voltos LED szalagot csatlakoztatva a LED szalag azonnal és véglegesen meghibásodik!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Elemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros led csík mindenhol: klima felett, asztalnál, tévé szekrénynélPiros led csík mindenhol: tévé szekrénynél, fali szekrénynél, ágynálPiros led csík tévé szekrénynélSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban ledes konyhapult világitás beépített kapcsolóvalledes konyhapult világítás beépített fényerőszabályozóvalEz a vezérlő világít és hangot is a led szalag vezérlése, ki-bekapcsolása közbenLED világításhoz fali távirányító MiLightElemes fényerőszabályozó fehér led világításhoz bútorlapra építveBeltéri rejtett világítás LED szalaggalDekoratív mennyezet gipszkarton párkánnyal, LED szpotokkal és LED csíkkal
Változtatható színű (RGB) LED világítások

Változtatható színű (RGB) LED világítások

6 vélemény, értékelés

2014. június 30.

A változtatható színű LED RGB szalagokkal sokféle hangulatot teremthetünk meg a belső térben, azáltal, hogy a LED fénycsík színét kedvünk - lelkiállapotunk szerint állíthatjuk be! Lakókörnyezetekben a nappali, hálószoba, gyerekszoba helyiségekbe kiegészítő fényként kerül be, az üzletekben és szórako…

Utolsó vélemény, értékelés:

Igen. Köszönöm! Tovább »

Szathmáry Ákos - 2017.12.08. 23:58

Nagy mennyiségű RGB LED szalag szerelés

Nagy mennyiségű RGB LED szalag szerelés

155 vélemény, értékelés

2011. június 03.

Az RGB LED szalagok szerelésével napi szinten több kérdés érkezik, így időszerűnek tartjuk elkészíteni egy kifejezetten a változtatható színű RGB LED szalagok szereléséről szóló cikket. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan kell csatlakoztatni az RGB vezérlőt, jelerősítőket...

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Leidl Péter! Sajnos az RGB led szalag 4 eres vezetékezése, valamint egy kellően kis méretű díszléc okozhat gondot a beépítésnél. Még előre gondolkozva is nehézkes lehet… Tovább »

Tályai Péter / ANRO - 2018.01.03. 08:49

Fürdőszoba színterápiával

Fürdőszoba színterápiával

Vélemények, értékelések

2015. augusztus 04.

A beállítható színű RGB LED világításokkal minden esetben látványos belső teret alakíthatunk ki! A látvány mellett azonban egészségi állapotunkat befolyásolhatja vagy éppen javíthatja hangulatunkat a különböző színek. A kromoterápiát már őseink is ismerték viszont a 21. században sem merült fele…

Link: RGB vezérlő - Rádiós - 108 Watt - Obsess Touch fehér
Kategória: LED szalag vezérlők
Cikkszám: RFRGBCL6-3CHJMTS-W
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 213 gramm

Asztali nézet megjelenítése