DC - Sorkapocs átalakító (2.1x5.5 mm) - anya

3. / 56.

Termékleírás

Ár:
159 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
2501 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

DC - Sorkapocs átalakító (2.1x5.5 mm) - anya

Nagyítható képek

DC - Sorkapocs átalakító (2.1x5.5 mm) - anyaDC - Sorkapocs átalakító (2.1x5.5 mm) - anyaDC - Sorkapocs átalakító (2.1x5.5 mm) - anya

Vásárlói képek

Rombusz hangulatlámpa piros LED szalaggalTévé háttérfal: kék led szalagos díszfény és fekete bőrpaneles faldekor!Ablak megvilágítása karnis felé rakott fénysorralNappali világítása (LED panel)Sótéglából készült fal megvilágítása LED szalaggalGipszkartonra ragasztott LED csíkok fogják megvilágítani a sófalat, hátulról.
DC - Sorkapocs átalakító (2.1x5.5 mm) - anya
DC aljzat sorkapocs véggel - anya

DC Csatlakozó 2,1 mm / 5,5 mm anya
Sorkapocs 2 x 2,5 m2

DC csatlakozó - sorkapocs átalakító.
LED szalagok DC kimenetű tápegységekhez való csatlakoztatásához. A sorkapocs felső műanyag részén a polaritás minden esetben fel van tüntetve!

DC - Sorkapocs átalakító (2.1x5.5 mm) - anya

LED szalag csatlakoztatása DC kimenetes tápegységre

A kisebb teljesítményű (12-24-60 Wattos) LED tápegységeg nagy része 2,1x5,5 mm-es DC apa csatlakozóval érkezik. A LED szalagoknak azonban csak két ér a kivezetésük, így vagy le kell vágni a tápegységről a csatlakozót (ekkor azonban megszűnik a garancia), vagy egy DC - sorkapocs átalakítót kell alkalmazni az alábbi képek szerint:

DC - Sorkapocs átalakító (2.1x5.5 mm) - anya csatlakoztatása LED szalaghoz
Töltés

LED szalag csatlakozók képek, ötletek

Konyhaszekrény alján LED világításPanel lakás nappali "újragondolva" , ANRO-sítva  és félkészen :)Ételbár LED világítássalPanel fürdőszoba (2.6m2) picit újragondolva színes világítással (félkész állapotban)Frankó pultvilágítás, 3528-120 led szalaggal a fényerő is kiváló!Rombusz hangulatlámpa piros LED szalaggalKis szoba gipszkarton díszek és rejtett világítássalElőszoba rejtett világítással , almennyezetben LED panellelNagy szoba rejtett világítás és gipszkarton dísz LED lámpákkalNagyon jól néz ki a nappali! Szép a világítás, ízléses a berendezés, kreatív a dekoráció!Vagány nappali akváriummal, fali dekorációkkal, izgalmas világítási képekkelHűvös kékség: színváltós világítás és hidegfehér spotok együttese.Zöld hangulatfény a háttérben.Kellemes lila színvilág a szélső párkányban, középen melegfehér szalag, belül hideg spotok. LED szalag egyedi gipszkarton kialakításban.Egyedi mennyezeti világítótest LED szalaggalNői butik elegáns berendezéssel, energiatakarékos világításokkalStílus és elegancia - a LED világításra és a ruhákra is igaz ez a kijelentés!
Nagy mennyiségű RGB LED szalag szerelés

Nagy mennyiségű RGB LED szalag szerelés

141 hozzászólás

2011. június 03.

Az RGB LED szalagok szerelésével napi szinten több kérdés érkezik, így időszerűnek tartjuk elkészíteni egy kifejezetten a változtatható színű RGB LED szalagok szereléséről szóló cikket. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan kell csatlakoztatni az RGB vezérlőt, jelerősítőket...

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Leidl Péter! A vezérlés, illetve a tápegység elrejtésére az Ön által eltervezett kötődobozos megoldás a legpraktikusabb. Mindenképpen olyan megoldást javaslok, ami a ké… Tovább »

Tályai Péter / ANRO - 2016.11.25. 14:09

LED szalag dimmer - fényerőszabályzás

LED szalag dimmer - fényerőszabályzás

83 hozzászólás

2011. január 17.

Az utolsó LED fényerőszabályzóról szóló cikkünk ugyan nem túl régi, de máris elavult: két új típusú dimmer is megjelent, a régi pedig megszűnt, ideje tehát bemutatni a két új fényerőszabályzót. A cikkben a 96 Wattnál nagyobb teljesítményfelvételű LED szalag fényerőszabályzására is mutatunk be megold…

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Fekete Tamás! A led panelek jellemzően típusonként eltérő áramgenerátorral működnek, melyek fix áramerősséget adnak le egy bizonyos feszültségtartományon. Emiatt a 12V … Tovább »

Tályai Péter / ANRO Épületdíszítés Kft. - 2017.01.27. 16:05

Októberi LED-es újdonságok!

Októberi LED-es újdonságok!

6 hozzászólás

2010. október 08.

Októberben új ledes termékekkel jelentkezünk: bemutatunk egy új technológiával készülő GU10-es SMD LED lámpát, két új rádiós és egy infrás működésű, színkeveréssel ellátott RGB vezérlőt, némi szerelési anyagot és a jelenleg kapható legerősebb LED szalagot. Nézzük!

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Madarász Károly! Én egy próbát ajánlanék, néhány csomagból kiderül, hogy elérhető-e a kívánt végeredmény. Én azért egy csillárt lehet, hogy mégis tennék fel, biztos… Tovább »

Tályai Gábor - 2011.02.24. 13:05

LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

Hozzászólok!

2015. július 15.

A ledes fényt modern és hangulatos volta miatt nagyon sok lakásban, irodában használják dekorációs világításra. Beépíthetik gipszkartonos álmennyezetbe, díszlécbe, fa vagy alumínium profilba, de az öntapadós szalagokat akár szekrények, polcok, ágykeretek, reklámtáblák széleire is felragaszthatjuk!…

Link: DC - Sorkapocs átalakító (2.1x5.5 mm) - anya
Kategória: LED szalag csatlakozók
Cikkszám: DC CONNECTOR FEMALE 2.1*5.5mm
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 7 gramm

Asztali nézet megjelenítése