LED COB panel 3-5 Watt, meleg fehér

1. / 45.

Termékleírás

Ár:
3 971 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

LED COB panel 3-5 Watt, meleg fehér

Nagyítható képek

LED COB panel 3-5 Watt, meleg fehérLED COB panel 3-5 Watt, meleg fehérLED COB panel 3-5 Watt, meleg fehérLED COB panel 3-5 Watt, meleg fehérLED COB panel 3-5 Watt, meleg fehér

Energiacimke

LED COB panel 3-5 Watt, meleg fehér
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED modul kategóriában találhat.
ANRO azonosító4247
Garancia idő1 év
LED panel 3 Watt, meleg fehér

LED-ek típusa COB LED panel
Fényerő ~210-350 lumen
Szín / színhőmérséklet Meleg fehér (~3200-3500 K)
Ledek sugárzási szöge 120°
Fogyasztás 3/5 Watt
Áramerősség 350-500 mA
Vízvédelem Beltéri (IP20)
Befoglaló méret 50 mm x 7 mm x 2 mm
Rögzítés csavarozó fül
Élettartam 30 - 50,000 óra
Hordozóréteg Alumínium

Extra nagy fényerejű LED panel saját LED reflektor, vagy ledes lámpa készítéséhez. Hűtés nélkül használni tilos, a nagy maghőmérséklet elvezetésére hűtőbordát kell a LED panel hátuljára csavarozni!

A LED panel működtetéséhez áramgenerátoros betáplálás szükséges (LED meghajtó). Az áram erőssége lehet 350 mA vagy 500 mA, a panel teljesítménye ezekben az esetekben 3 Watt, illetve 5 Watt, fényerejét tekintve 210-350 lumen fényáram.

LED COB panel 3-5 Watt, meleg fehér

LED reflektor építése LED panelekből

A LED panelek kiválóan alkalmasak kültéri vagy akár beltéri LED reflektorok építésére is. Az alábbi ábrán egy 4 db LED panelből álló 12 Wattos LED reflektor és az elektromos betápláláshoz szükséges áramgenerátor bekötése látható:

LED reflektor építése LED panelekből

A LED paneleket az ábrán látható módon csatlakoztassuk egymáshoz forrasztással, majd az egészet rögzítsük valamilyen hűtőfelületre, hűtőbordára. Hűtőfelületnek kiválóan megfelelnek akár a kiselejtezett számítógépes processzor hűtők alumínium vagy réz hűtőbordái is. A hűtéssel ellátott LED paneleket ezután csatlakoztassuk megfelelő polaritással az áramgenerátorra, majd az áramgenerátort a hálózatra.

Kis mérete miatt az egészet beletehetjük egy kültéri reflektor házába is!

A LED panel üzemeltethető 500 mA áramerősséggel is, ekkor 5 Watt teljesítményt tudunk kicsikarni a egy ledből. Ekkor a hűtést azonban már érdemes komolyabbra venni, zárt térben (reflektorházban) elhelyezve akár ventillátor is szükséges lehet. Nagyobb áramerősségen és nem megfelelő hűtés esetén a LED panelek hamar elveszítik fényerejüket, ezért érdemes lehet inkább 350 mA-es meghajtóáramot használni és inkább 1-2 db LED panellel többet beépíteni.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED modul kategóriában találhat.

LED modul képek, ötletek

Modern nappalifal kőburkolattal, led világítással és moziélménnyel :)Nappali világítás - a fény megkoronázza a hangulatos berendezést!LED modul, szalagfűrészlap világítás működésbenLED modul, szalagfűrészlap világításra használvaSongokuhoz a GOQ LED modulokat használtuk fel :)Különleges dísze a szobának a dragonball figuraDragonball figuraA világítás még jobban kiemeli, azt ahogyan a harcos gyűjti az erejét!Világító dragonball figura LED modullalDragonball dekoráció Világító toll fény nélkülGyereklámpa, kislányos dekorralGyereklámpa, kislányos dekorral, melegfehér led modulokkalTündérkés kép/éjszaka hangulatfény gyerekeknekÉjjel-nappal látványos a LED modulokkal megvilágított cukrászda felirat!Nappal is látható a led modulokkal megvilágított cégfelirat Ledes cégtáblavilágítás - Kiskerekes Cukrászda és FagylaltozóReklámfelirat - led modulos feliratvilágítás
LED Tápegységek

LED Tápegységek

227 vélemény, értékelés

2010. augusztus 19.

A különböző ledes termékek (LED szalagok, LED modulok, illetve PowerLED-es lámpatestek) használatához 12 V-os, egyenáramú tápegységre van szükség. Milyet kell venni? Melyik, mire jó? Hány Wattosat válasszak? Mennyi ledet bír? Válaszok itt!

Utolsó vélemény, értékelés:

Nagyon köszönöm a gyors választ! Tovább »

Jancsek Andrea - 2019.02.12. 14:07

Link: LED COB panel 3-5 Watt, meleg fehér
Kategória: LED modul
Cikkszám: ML 304247
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése