Webáruház - Szállítás, pénzvisszafizetés Webáruház ügyfélszolgálat -  díszléc, led lámpa  üzletek címei

Partnerünk ajánlata

- Reflex szalag 50 mm - sárga
- Reflex szalag 50 mm - sárga Akciós ár: 560 Ft Eredeti ár: 603 Ft
1. Fotógaléria: LED szalag ötletek 2012.
2. Csináld Magad: LED Tápegységek szerelése

Csillagos égbolt - Oyo LED-2

Ár

1 006 Ft

/csomag
Kosárba: csomag
Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!
Raktárról (szállítás: 1 munkanap)
Garancia: 1 év
Csillagos égbolt - Oyo LED-2
Nagyítható képek:(+)
Csillagos égbolt - Oyo LED-2Csillagos égbolt - Oyo LED-2Csillagos égbolt - Oyo LED-2Csillagos égbolt - Oyo LED-2Csillagos égbolt - Oyo LED-2Csillagos égbolt - Oyo LED-2Csillagos égbolt - Oyo LED-2Csillagos égbolt - Oyo LED-2Csillagos égbolt - Oyo LED-2
Vásárlói képek:(+)
Csillagos égbolt - Oyo LED-2
Oyo LED-2: LED csillagos égboltok készítéséhez

LED-ek száma 2 x 1 db
LED-ek típusa DIP LED
Szín / színhőmérséklet Hideg fehér (6-8000K)
Ledek sugárzási szöge 20°
Fogyasztás 0,22 Watt/db
Feszültség 12V DC - egyenáram
Vízvédelem Kültéri (IP68)
Befoglaló méret 22 mm x 17 mm
Kábelhossz 15 cm
Rögzítés Menetes külső rész, anyával
Élettartam 100,000 óra

Króm foglalatú mennyezeti LED spot csillagos égbolt készítéséhez, polc és szekrény dekorációs világításhoz. 12 Voltos termék, a 12 Voltos tápegységen kívül semmilyen egyéb alkatrészt (ellenállás, áramgenerátor, stb.) nem szükséges. A mini méretű LED fénypontokat IP68 védettsége miatt kültéren, vagy akár vizes-párás helyiségekben (pl. fürdőszoba) is használhatjuk LED csillagos égbolt világításokhoz!

Csillagos égbolt - Oyo LED-2

Oyo LED-ek csillagos égbolt készítéséhez


Megérkeztek az ellenállással egybeépített Oyo LED termékek csillagos égbolt készítéséhez. A menetes foglalattal és záróanyával rendelkező LED spotokat fa- és fémlemezbe, vékonyabb bútorlapba valamint gipszkartonba nagyon egyszerűen fel lehet fogatni. (Az Oyo LED-5 terméknél a gipszkartonba építést csak ragasztással lehet kivitelezni!)

Csillagos égbolt LED világítás műszaki adatlap

- Nem az áramszámláját akarja az egekben látni, hanem csillagokat a mennyezetén? Az Oyo LED-ek 0,22 Wattos darabonkénti fogyasztással pillanatnyilag a legalacsonyabb fogyasztású, önállóan szerelhető termékek. 100 db fénypont fogyasztása csak 22 Watt!

- Nem szeret vesződni a LED diódák és ellenállások forrasztásával? Nem szükséges! Az Oyo LED-ek 12 Voltos egyenáramot igényelnek, darabonként is üzemelnek, tápegységen kívül semmilyen egyéb alkatrészt nem igényelnek!

- Nem akarja, hogy a csillagos égboltja csak az első szobafestésig tartson? Az Oyo LED-ek króm színű foglalata egyrészt nagyon dekoratív, akár asszimetrikus, vagy véletlenszerű elhelyezés esetén is, valamint a mennyezet festésekor kikerülhető, a festéktől könnyen megtisztítható, így nem vész el a munkánk eredménye mint az üvegszálas, fénygenerátoros csillagos égbolt készítése esetén.

- Nem beltéri használatot tervez? Semmi probléma! Az Oyo LED-ek IP68-as vízvédelemmel rendelkeznek, így akár medence világítás is készíthető segítségükkel!

Az Oyo LED termékekkel változatos fénydekoráció is készíthető, oldalfalak, bútorok, szekrények dekorációjához. A ledek elhelyezésétől függően különböző fényeffektek alakíthatóak ki!

Videó az Oyo LED-ről:

Töltés
Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek:
Oyo LED csillagos ég a fürdőszobában
Oyo LED csillagos ég a fürdőszobában 2014 június 19, csütörtök A csillagos égbolt látványa romantikus hangulatot áraszt, így egyre többen érdeklődnek a ledes csillagos ég termékek iránt. Az energiatakarékos és vízálló Oyo LED-ek segítségével már otthonunkban is kiépíthetjük az apró fénypontokat, amelyekkel wellness élményt varázsolhatunk a fürdőszobába, de segí...
Csillagos égbolt LED-es ötletek
Csillagos égbolt LED-es ötletek 2012 január 31, kedd A csillagos plafon apró OYO ledekkel is kialakítható, leginkább nappalik, hálószobák mennyezetébe kerül beépítésre. A pontszerű dekorációs fényeket fürdőszobai mennyezetbe is szerelhetjük, felidézve ezzel a wellness fürdők hangulatát. Háttérvilágításnak, különleges faldekorációnak is kitűnő!...
Utolsó hozzászólás: Tisztelt Rigó Zoltán! Természetesen rá lehet kötni a csillagos égbolt ledjeit az RGB szalaghoz használt tápegységre / vezérlőre. Azt kell jól átgondolni, hogy milyen módon szere… Tovább » Tályai Péter - 2014.07.28. 07:56
Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg
Oldalfali lámpatest TAXI LED-12 fehér
Oldalfali lámpatest TAXI LED-12 fehér
LED modul 0.5 Watt - 2x5050 SMD LED - Fehér (5500K) GTLED
LED modul 0.5 Watt - 2x5050 SMD LED - Fehér (5500K) GTLED
LED lámpa GU10 (COB2835x12/3Watt/120°) meleg fehér
LED lámpa GU10 (COB2835x12/3Watt/120°) meleg fehér
LED szalag beltéri (5050-030) - hideg fehér Dekor!
LED szalag beltéri (5050-030) - hideg fehér Dekor!
GTLED forrasztásmentes sarokelem 5050-es LED szalaghoz
GTLED forrasztásmentes sarokelem 5050-es LED szalaghoz
DC csatlakozóval szerelt kábel, zsinórkapcsolóval
DC csatlakozóval szerelt kábel, zsinórkapcsolóval

Kapcsolódó dokumentumok
Cimkék: 5°-36° (szűk) csillagos égbolt DIP LED hideg fehér LED süllyeszthető
Link: Csillagos égbolt - Oyo LED-2
Kategória: Csillagos égbolt ledekkel
Cikkszám: KL 8120
Szállítási kategória: 1