Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, matt réz

6. / 25.

Termékleírás

Ár:
732 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, matt réz

Nagyítható képek

Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, matt rézKanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, matt rézKanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, matt rézKanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, matt réz

Energiacimke

Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, matt réz
GyártóKanlux
Foglalat G4
IP védelmi szint IP20
Szín Réz
TípusFix
Átmérő73 mm
Belső átmérő51 mm
Magasság20 mm
Beépítési furat mérete (+/- 2mm) 60 mm

G4 spotlámpatest

Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, matt réz

Acéllemezből készült, bútorba építhető lámpa foglalat. A spotlámpa fix, fénye nem billenthető. A kör alakú spotlámpa G4 foglalatú fényforrással működtethető, mely nem tartozék. Acéllemez keret és matt védőüveg teszi érdekessé a Gavi lámpát, amely kis mérete miatt rendkívül jól használható bútorba épített, polcba süllyesztett világításokhoz. A lámpatest 12 voltról üzemeltethető.

A spotlámpa család változatos színárnyalatai lehetőséget adnak, hogy a lakásban található egyéb berendezési tárgyhoz, falszínhez, anyaghoz kiválaszthassuk a megfelelő színűt. A matt réz színű spotkeret sárgás árnyalatával az antik stílus kiegészítőjeként is felhasználható.

A fényforrás hőtermelése miatt a beépítésnél védőtávolságot is kell hagyni, hogy az izzók hője tudjon távozni. A védőtávolság G4 halogén izzók esetében 4-8 cm, míg G4 foglalatú LED lámpák esetében csak 2-4 cm, így ha kevés hely áll rendelkezésre a felület felett a szellőzésre, válasszuk a LED izzókat!

A szerelvényt csak legalább 200°C gyulladási fokú, nem deformálódó és hőre lágyuló, pl. fa és fa alapanyagú legalább 2 mm vastagságú anyag vagy éghetetlen anyag (pl. fém, gipsz, beton) felületen lehet összeszerelni.

Asztali nézet megjelenítése