Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, fehér

3. / 24.

Termékleírás

Ár:
535 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
22 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, fehér

Nagyítható képek

Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, fehérKanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, fehérKanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, fehérKanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, fehér

Energiacimke

Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, fehér
GyártóKanlux (KL Gavi CT-2116-W (810))
ANRO azonosító4217
Foglalat G4
IP védelmi szint IP20
Szín Fehér
TípusFix
Átmérő73 mm
Belső átmérő51 mm
Magasság20 mm
Beépítési furat (+/- 2mm) 60 mm

G4 lámpatest LED vagy halogén G4 izzóhoz

Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, fehér

Acéllemezből készült, bútorba építhető lámpa foglalat. A spotlámpa fix, fénye nem billenthető. A kör alakú spotlámpa G4 foglalatú fényforrással működtethető, mely nem tartozék. Acéllemez keret és matt védőüveg teszi érdekessé a Gavi lámpát, amely kis mérete miatt rendkívül jól használható bútorba épített, polcba süllyesztett világításokhoz. A lámpatest 12 voltról üzemeltethető.

A spotlámpa család változatos színárnyalatai lehetőséget adnak, hogy a lakásban található egyéb berendezési tárgyhoz, falszínhez, anyaghoz kiválaszthassuk a megfelelő színűt. A fehér spotlámpák a modern, a minimal, a fekete-fehér stílusú belső térben is jól alkalmazhatóak, azonban egyszerű, visszafogott megjelenésük bármely színnel harmonizál. A Gavi konyhai spotlámpa kis beépítési magassága miatt is kedvelt!

A fényforrás hőtermelése miatt a beépítésnél védőtávolságot is kell hagyni, hogy az izzók hője tudjon távozni. A védőtávolság G4 halogén izzók esetében 4-8 cm, míg G4 foglalatú LED lámpák esetében csak 2-4 cm, így ha kevés hely áll rendelkezésre a felület felett a szellőzésre, válasszuk a LED izzókat!

A szerelvényt csak legalább 200°C gyulladási fokú, nem deformálódó és hőre lágyuló, pl. fa és fa alapanyagú legalább 2 mm vastagságú anyag vagy éghetetlen anyag (pl. fém, gipsz, beton) felületen lehet összeszerelni.

Asztali nézet megjelenítése