Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, króm

4. / 25.

Termékleírás

Ár:
594 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
44 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, króm

Nagyítható képek

Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, krómKanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, krómKanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, krómKanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, króm

Energiacimke

Kanlux Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, króm
GyártóKanlux
Foglalat G4
IP védelmi szint IP20
Szín Króm
TípusFix
Átmérő73 mm
Belső átmérő51 mm
Magasság20 mm
Beépítési furat mérete (+/- 2mm) 60 mm
Kanlux Gavi CT-2116 bútorspot G4 izzóhoz

Külső átmérő:73 mm
Beépítési furat mérete:60 mm
Magassága:20 mm
Szín:Króm
IP védelmi szint:IP20

Bútorba építhető lámpa, Gavi, G4 izzóhoz, króm

Acéllemezből készült, bútorba építhető lámpa foglalat. A spotlámpa fix, fénye nem billenthető. A kör alakú spotlámpa G4 foglalatú fényforrással működtethető, mely nem tartozék. Acéllemez keret és matt védőüveg teszi érdekessé a Gavi lámpát, amely kis mérete miatt rendkívül jól használható bútorba épített, polcba süllyesztett világításokhoz. A lámpatest 12 voltról üzemeltethető.

A spotlámpa család változatos színárnyalatai lehetőséget adnak, hogy a lakásban található egyéb berendezési tárgyhoz, falszínhez, anyaghoz kiválaszthassuk a megfelelő színűt. A króm és a mattkróm színű foglalat szinte minden környezetbe illeszkedik, ahol kell modern, ahol kell visszafogott hatást kelt.

Alacsony beépítési magasságú lámpatest. A fényforrás hőtermelése miatt a beépítésnél védőtávolságot is kell hagyni, hogy az izzók hője tudjon távozni. A védőtávolság G4 halogén izzók esetében 4-8 cm, míg G4 foglalatú LED lámpák esetében csak 2-4 cm, így ha kevés hely áll rendelkezésre a felület felett a szellőzésre, válasszuk a LED izzókat!

A szerelvényt csak legalább 200°C gyulladási fokú, nem deformálódó és hőre lágyuló, pl. fa és fa alapanyagú legalább 2 mm vastagságú anyag vagy éghetetlen anyag (pl. fém, gipsz, beton) felületen lehet összeszerelni.

Asztali nézet megjelenítése