Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Forrasztásmentes betáp beltéri,3528-as LED szalaghoz

1. / 48.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalaghoz csatlakozók kategóriában találhat.
Forrasztásmentes betáp beltéri,3528-as LED szalaghoz
Forrasztásmentes betáp beltéri,3528-as LED szalaghoz Forrasztásmentes betáp beltéri,3528-as LED szalaghoz Forrasztásmentes betáp beltéri,3528-as LED szalaghoz Forrasztásmentes betáp beltéri,3528-as LED szalaghoz Forrasztásmentes betáp beltéri,3528-as LED szalaghoz
Ár:
199 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Részletes leírás

Forrasztás mentes betáp beltéri, 2 eres, 3528-as LED szalaghoz

Csatlakozó 2 eres gyorscsatlakozó
Vezeték hossz 2 x 14 cm
Csatlakozó belső méret 8 mm
Típus beltéri 3528 LED-hez

A beltéri 2 eres (fix színű), 3528-as, 8 mm széles flexibilis LED szalagok forrasztásmentes betáplálásához. A csatlakozó megfelelő a 3528x30 SMD, a 3528x60 SMD és a 3528x120 SMD típusú flexibilis LED szalagokhoz.

A szorítócsatlakozó a beltéri LED szalagokhoz megfelelő. A kültéri LED szalagok esetén a szilikon / műgyanta borítást lebontva esetlegesen használható.
LED szalag szorítócsatlakozó tudnivalók

- A szorító csatlakozók csak a LED szalagok vágási pontján használhatóak, a forrasztási pontokon (minden egész és fél méternél) NEM!
- A csatlakozó műanyag fülét az alaphelyzetből húzza ki ütközésig (~1.5 mm)
- A LED szalagot a képeken látható módon illessze a csatlakozókba. Nem mindegy, hogy a csatlakozó melyik oldalát használja!
- A csatlakozók fizikai terhelést nembírnak, erre felfüggeszteni a LED szalagokat nem lehet kiegészítő rögzítés nélkül.
- A LED szalag hátoldalán lévő öntapadó hátoldalt távolítsa el a felszerelés előtt. Az öntapadó réteg megragad a csatlakozón, ezáltal is biztosítva a rögzítést.
- A szorítócsatlakozók helyes felszerelése esetén is előfordul, hogy a csatlakozón lévő vezetékek színe nem a helyes polaritást fogja adni. A csatlakozót ne a rajta lévő vezeték szín szerint, hanem a LED szalagon lévő felirat szerint csatlakoztassuk! (Ez attól függ, hogy a csatlakozó a LED szalag melyik vágott oldalára kerül felszerelésre. Betáplálási oldalról jó a színsorrend, a másik oldalról pedig fordított bekötési sorrendet kell használni.)

Specifikációk

ANRO azonosító3952
Garancia idő2 év
Súly2 g

Vásárlói képek

Akvárium világítása hidegfehér ledszalaggal

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalaghoz csatlakozók kategóriában találhat.

LED szalaghoz csatlakozók képek, ötletek

Konyhapult led világításSzínváltós LED világítás egyedi formájú gipszkartonba építveZebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalLábtér világítás színváltósLábtér led világítás kocsibaSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban Szoba mennyezet világítás2 méter led csík hangulatfénynek (gázcsőre erősített alu profilban, opál fedővel)Mennyezet kék fénybenMennyezet lila fénybenMennyezet narancs fénybenModern konyha 3 wattos led spotlámpákkalModern konyha funkcionális és díszfényt adó led szalagokkalModern konyha: barna-fehér szekrény, konyhasziget, függőlámpák, ledes pultfény
LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

LED csík bekötése, szerelése forrasztás nélkül

Vélemények, értékelések

2019. március 18.

A ledes fényt modern és hangulatos volta miatt nagyon sok lakásban, irodában használják dekorációs világításra. Beépíthetik gipszkartonos álmennyezetbe, díszlécbe, fa vagy alumínium profilba, de az öntapadós szalagokat akár szekrények, polcok, ágykeretek, reklámtáblák széleire is felragaszthatjuk!…

Link: Forrasztásmentes betáp beltéri,3528-as LED szalaghoz
Kategória: LED szalaghoz csatlakozók
Cikkszám: 3528 betáp (PID-3952)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 2 gramm

Asztali nézet megjelenítése